- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
pockos13 #35087 üzenetére
Beállítások / vezeték nélküli hálózatok / mobilhálózatok / hálózati mód / csak wcdma. Persze ilyenkor is váltogat 3G és HSDPA között, amúgy feltételezem hogy ezt a menüpontot megtaláltad.
Az hogy 3G/HSDPA között ugrál, nem baj. Mindkettőn tudod nézni a filmet. A gond akkor adódna, ha folyamatosan 2G/3G között ugrálna a telód, miközben online tartalmat nézel.
-
Mr X
veterán
válasz
pockos13 #28496 üzenetére
Akkor próbáljunk ki valamit. A Go SMS account beállításainál kapcsolj ki minden fiókot (SIM, telefon, gmail). Ekkor elvileg egy darab névjegyet sem szabad látnod. Ha ez megvan, kapcsold vissza csak és kizárólag a telefon névjegyeidet.
Nem importáltad telefonra a FB kontaktjaidat, csak szinkronizáltad, ugye?
szerk:
Látom, megoldottad. mi volt a hiba?
-
TRob1
veterán
válasz
pockos13 #28490 üzenetére
Akkor mégiscsak azokat mutatja, amik "benn vannak a telefonodban", vagyis amik engedélyezve vannak a névjegyfiókodban: telefon, gugli, frászbúk, sim,...
Tégy egy próbát, hogy kikapcsolod a névjegyeidnél a facbúkot, úgy mit mutat a GoSMS? Benne lesznek-e az "idegenek"? (Ha igen, más a gond, ha nem, akkor meg valszeg facsén még mindig ott van) -
kerjani
aktív tag
-
sssz
őstag
válasz
pockos13 #22815 üzenetére
persze. a testreszabásnál, kezdőképernyő vagy valami ilyesmi aneve ami alatt többféle sítlusóból választhatsz és meg is változtathatod a 4 ikont.
amugy ha zavar az sms-nek ez a hibája (bár megvallom őszintén nem igazán értem hogy lényegében mi a gond), akkor rakd fel a handcent sms appot. azzal sokkal jobban jársz mint a gyárival.
-
zho-lee
addikt
válasz
pockos13 #20628 üzenetére
Nem értem teljesen a kérésed, de ha jól gondolom, akkor én ilyet használok:
az asztalra kiteszek egy új mappát
(utána átnevezem app, vagygame-nek..).
Mellé a kívánt appokat és belehúzom.
Egy katt a mappára/megnyílik/egy katt az appra/megnyílik.
Azért szeretem, mert nincs tele a képernyőm, és szerintem gyorsabb, mint végiglapozni a főmenüt.
És akárhogy állítom a főmenüt, az utóbb használt "A" betűs után biztosan "Z" betűs kell majd, tehát lapozhatnék a másik végére.. -
TRob1
veterán
válasz
pockos13 #13547 üzenetére
???
Letöltöd az apk-t, és futtatod. Ugyanúgy, mint bármi más programot. (Vagy telefonnal töltöd le netről, vagy pc-n, és átmásolod telefonra usb/wifi-n keresztül, vagy kártyaolvasóba be a memkari, vagy... millió lehetőség)
Ha netán az a gond hogy nem .apk jön le (hanem pl zip), akkor meg cseréld le a x@r böngésződ egy normálisra, és azzal jól tölti le...
-
Peat;)
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest