- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Victoryus94 #44465 üzenetére
Köszi, tényleg. K.rva jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Számos proginál látom, hogy ott a HD-s megkülönböztetéses verzió. Az milyen felbontáshoz való ?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hogy tudom előhozni az évek során megvásárolt progik listáját, amelyek mondjuk mind nincsenek feltelepítve? Azt látom,hogy megnézhetem azt a listát, amit valaha feltettem valamelyik telómra, de csak a kifizetett app-okat szeretném látni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34287 üzenetére
Ezt tudja pl az Avast androidos verziója is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hackeeeee #34233 üzenetére
Tök mindegy hogy működik, nekem mindkettő megvan, mindkettőt használtam és hosszútávon arra jutottam,hogy a Thumb Keyboard lényegesen jobb. Tableten biztos.
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Van olyan app, ami hasonló a dropboxhoz és mondjuk az androidos tabletem és az androidos telóm egy közös mappáját mindig összeszinkronizálja?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dottore #32761 üzenetére
Esetleg nem tudjátok,hogy itt milyen widget az akku, wifi, stb ki be kapcsolók widgetje?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudtok olyan fájlkezelőt, ami normálisan kezeli a hálózatot? Értem ezalatt,hogy csatlakozom az itthoni hálózathoz és magától megtalálja a megosztott mappákat, nem kell előre beállítani ezer dolgot.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TazLeacher #28844 üzenetére
Azt látom. A viccrovatba is maximális teljesítményt nyújtottál.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Cartman023 #28834 üzenetére
Nagyon nagy király csávó vagy!
Köszi a segítséget.
-
V.Stryker
nagyúr
Sràcok,
A Go Launcher dokk-jàt el lehet valahogy tüntetni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
idegenufo #28767 üzenetére
Vegyél winfosos mobilt szerintem. Annak te is jobban örülnél és mi is...
Tökre nem tudsz elszakadni a windowsos gondolkodástól. Hidd el, ha az androidnak kell memória, akkor csinál magának. Egyébként meg van egy rakat program, pl avast, amivel beállíthatod,hogy melyik program milyen módon jusson adathoz: wifi és vagy 3G és vagy 2G. Stb
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Frozzy #28696 üzenetére
Direkt van erre progi. Ha felteszed a Go Launchert, akkor utána egyből fel fogja ajánlani. Már nem tudom a nevét, de egy házikó két nyillal az ikonja.
Megvan: Desk Migrate
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb Farm-os játék androidra, ami nem orosz, viszont előny ha van benne magyar nyelv? Asszonynak kéne feltennem a tabletre valamit. :S
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
somnia #27634 üzenetére
Itt ilyenről nem szabad beszélni!!! Ez egy full legális forum, ahol bannolnak, figyelmeztetnek és ha tehetnék a seggedre is vernének az ilyenért!
És ránk ugyanez vonatkozik ha válaszolunk és olyanokat írnánk, hogy már hogyne lenne, a legújabb verziók, legújabb térképekkel, minden felbontással, csak rá kell keresni a torrentoldalakon.
Na, ezért nagyon p.csán rúgnak itt.
Remélem értettük egymást.
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani egy olyan progit, amivel a programok felett uralkodhatom?
A lényeg az lenne,hogy rootolt eszközön ne kelljen törölnöm a programokat, amiket nem használok, hanem csak így befagyasztanám,hogy ne induljanak el maguktól mindig feleslegesen. Ajánlottak a root uninstaller-t, aminek van ilyen funkciója, de nekem ideos s7 slim-en fagyott és nem ment rendesen. Van más ötletetek?
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt és boldog új évet!
Valaki be tudná linkelni a dakar hivatalos progijat? A market azt írja, hogy a mi országunkban nem elérhető. :-(
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hodostamas #22329 üzenetére
Az is sok. Közben meglett, a tökéletes, pont erre gondoltam. RemindMe
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
hodostamas #22325 üzenetére
Tul sokat kell nyomkodni. Valami egyszerű kell. Beírok két szót, beállítom az időt, mentés. Kész. Ha odaér csipog.
A google-é is jó, csak azt hatszor ennyit kell nyomkorászni, mert hatszáz dolgot megkérdez.
Szóval alternatívát mondjatok, ne a google-el győzködjetek. -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű emlékeztető app-ot? Megadom az időt, hogy mikor csilingeljen és írok pár szót, amit feldobjon. Valami egyszerűt keresek, ne mondjátok a google naptárat.
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv. Valaki tudna abban segíteni, hogy a Launcher Pro Plus-nál hogy lehet csökkenteni a widgetek közötti távolságot? A go launchernél erre van lehetőség, de ennél nem találom.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Meglesz ez.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a LauncherPro-nál hogy lehet a főoldalon az alsó ikonokat másra változtatni? a hátteret az tudom, de magát az ikonokat másra, hogy van-e valami akár fizetős kiegészítő? Ahol a hívás, névjegyzék, menü, stb van....
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó védelmi progit? a valami olyasmit, mint a lookout, de ne azt, mert az pont b.szik működni.
Nem árt ha van neki mondjuk ilyen telefon lezáró része, víruskeresője és nem halok bele ha kicsit fizetős is.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudja valaki,hogy nálam mi a gedvárért nem megy a lookout security? a honlapon hiába megyek arra,hogy csöngesse meg a telót, csak connectingnél ott szarakodik oszt semmi. Meddig kell várni?
Viszont küld sms-t , hogy csatlakozott vagy mi a franc. Az mire jó?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van-e valami olyan program, amivel rootolt telón a felső, szürke állapotsávot, ahol az óra, térerő, akku, stb van, azt testre szabjuk, esetleg feketévé tegyük stb?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Tudnátok ajánlani egy olyan teendőket kezelő progit, amivel létrehozhatok havonta ismétlődő teendőket és mindig csak az adott havit mutatja?
A cél az,hogy létrehoznék minden számlabefizetéshez egy -egy teendőt és amit kifizettem, azt kipipálom és eltűnik(vagy az se baj ha áthúzva ott marad). Majd köv hó elsején megint feldobja őket.
A google-ban teendőt nem tudok így részletesen létrehozni, vagy nem találtam meg, csak az eseményre vonatkozót. Gtask-ot és Taskos-t kipróbáltam már, nem megfelelők. Minden hónapban nem akarom létrehozni újra a teendőket, mert az már megint egy plusz teendő, amit elfelejtek.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt,
Tudom nem progi kérdés csat áttételesen, de a 2.2.2 Android nem támogatja a rejtett wifi hálózatokat? Az itthonit elrejtettem volna és mikor rámentem, hogy manuálisan megadom az a datokat és hogy rejtett, akkor kiírta, hogy nem támogatja vagy mi a fene. :S Erről tudtok vmit bővebben?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Elvileg van egy progi, amit ha elindítasz és oda teszed a rádióhoz, akkor megkeresi a dallamból,hogy kinek és milyen száma szól. Ezt keresném.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm nektek, megnézem mindkettőt.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Ismertek valami alternatívát a gyári híváskezelő és a gyári telefonkönyv helyett?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10127 üzenetére
Ne menjünk az erdőbe.
Nekem már az is elég ha kiírja,hogy T-Mobile. Megyek külföldre és jó lenne ha tudnám,hogy épp melyik hálózaton roamingolok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10119 üzenetére
Hogyne, a kártyásan 9k-s céges Nokia is tudja.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Milyen widget tudja kiírni a szolgáltatót és az adókörzet információt?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nemrég valamelyik blogon láttam egy progit, amivel lehet itt kishazánkba lottózni, gondolom ilyen sms-es módon adja fel, ami rendben is lenne. Tehát nem ez a lottós widget, hanem valami progi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
kissandras20 #6165 üzenetére
Winamp ?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Milyen progival lehetne megnézni, hogy ha pl van 3 mega adatforgalmam 3G-n, azt milyen progik generálták?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
LauncherPro asztalkezelőt használok. Meg lehet valahogy oldani (akár a fizetős verzióban), hogy az asztal állandóan széltében legyen? Tehát állandóan fekvő asztalom legyen, az automatikus elforgatást meg kikapcsolnám.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Egy olyan naptár widgetre lenne szükségem, mint amilyen a launcherpro plus-ban van. Tudtok ajánlani?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Silencer83 #4752 üzenetére
Legalább 6-7 hsz-t olvass vissza csak....
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna segíteni abban,hogy a launcherpro 8.2-ben a képen látható menü-t, hogy lehet előcsalogatni, ahogy a képen is látható?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A launcherpro-t ha megveszem, akkor csak egy készüléken megy? Vettem egy másik készüléket, de a kódot nem fogadja el már azon.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hogy tudja a telefon írásvédetté tenni az sd karit? a múltkor beletettem egy zsír újjat. Most kivettem,hgoy ráteszek egy új rom fájlt, de azt mondja írásvédett.
semmit nem engedett rá. Most egy másik sd segítségével feltettem egy új rom-ot és a telefont rádugtam adatátvitelt választva a gépre,hogy az sd-re tegyek ezt azt és még mindig azt mondja,hogy írásvédett.
Ötlet rá?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A winamp-nál vagy a beépített lejátszónál van olyan lehetőség,hogy megmutatok egy k.rva mappát neki és az abban lévő összes számot lejátsza?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Valamiért csak az appbrian-ben látom a Hírolvasó nevezetű progit. Nem tudjátok mi a gond? Más eléri? Esetleg alternatív forrásból az apk-t be tudjátok linkelni?
(A szintén T által készített tv programos progit simán látom és telepítettem.)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest