- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
zsolt19900 #19366 üzenetére
DND Call Blocker
és semmit, bontja a vonalat ha jól tudom
-
Debilon
addikt
hali!
a getjar-ról lehúzott app-okat nem látja a marketem (swiftkey x és allsport gps pro) nincs benn az app-ok listájában és így az update sem megy (ha van)appbrain-en keresztül ha megnyitom a marketes oldalukat, akkor a swiftkey x-é megnyílik, de úgy írja hogy meg kellene vennem, miközben full az app, az allsport gps pro pedig "requested item no found"-ot ír
ha manuálisan írom be marketbe akkor megtalálja, de így sem teszi be az appok listájába
mit lehetne tenni?
V845, gyári 2.1-es rom
-
Debilon
addikt
teljesen mindegy hogy csinálom... tegnap mikor volt a vihar voda behalt, már át is állt
után kézzel kiválasztottam voda 2g-t, és ma megiont kaptam az üdvözli a horvát turisztikai akármi, és a kis roamin jelet, hálózat meg a hr vipnet lettnincs jelentősége hogy választom ki a hálózatot, ígyis-úgyis átáll magától
-
Debilon
addikt
igen, van olyan.. Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése (ugyanaz mint mikor belépek ide) és az automatikus választás (ha ezt nyomom akkor auton rááll a voda 2g-re, de legközelebb ha nincs térerő vagy olyan helyen vagyok már áll is át a HR VIPNET-re, és kapom az üdvözlő sms-eket..gyári rom, semmi okosítás nincs a telón
-
Debilon
addikt
olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza?
arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél..
-
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13303 üzenetére
bubble popper, jewels esetleg atilt 3d labyrinth
ezekkel szoktam játszogatni, másra nem nagyon van időm, ezek meg arra tökéletesek ha van pár percem akkor elindítom -
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut #13276 üzenetére
bubble blast
-
Debilon
addikt
advanced telephone-val van kis gondom, hogy pl nem működnek a gombok híváskor amiket kirak a gyári helyett, gyakorlatilag nem tudom felvenni a telót az advanced telephone feature-val..
rányomok, és nem történik semmi..próbáltam hogy hold button, de akkorsem
furcsa mert a hívásmegszakítós gombon az egy érintés némít a második bont viszont megy
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest