Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
DND Call Blocker
és semmit, bontja a vonalat ha jól tudom
-
Debilon
addikt
hali!
a getjar-ról lehúzott app-okat nem látja a marketem (swiftkey x és allsport gps pro) nincs benn az app-ok listájában és így az update sem megy (ha van)appbrain-en keresztül ha megnyitom a marketes oldalukat, akkor a swiftkey x-é megnyílik, de úgy írja hogy meg kellene vennem, miközben full az app, az allsport gps pro pedig "requested item no found"-ot ír
ha manuálisan írom be marketbe akkor megtalálja, de így sem teszi be az appok listájába
mit lehetne tenni?
V845, gyári 2.1-es rom
-
Debilon
addikt
teljesen mindegy hogy csinálom... tegnap mikor volt a vihar voda behalt, már át is állt
után kézzel kiválasztottam voda 2g-t, és ma megiont kaptam az üdvözli a horvát turisztikai akármi, és a kis roamin jelet, hálózat meg a hr vipnet lettnincs jelentősége hogy választom ki a hálózatot, ígyis-úgyis átáll magától
-
Debilon
addikt
igen, van olyan.. Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése (ugyanaz mint mikor belépek ide) és az automatikus választás (ha ezt nyomom akkor auton rááll a voda 2g-re, de legközelebb ha nincs térerő vagy olyan helyen vagyok már áll is át a HR VIPNET-re, és kapom az üdvözlő sms-eket..gyári rom, semmi okosítás nincs a telón
-
Debilon
addikt
olyan app-ot tudtok, ami a mobil hálózat választást korlátozza?
arra kellene, hogy ne álljon át vodáról a horvát vipnet-re ha nincs térerő, vagy olyan helyen vagyok..pár km a horvát határ, és eccercsak a kis R betű megjelnik, hogy alig veszem észre a térerő jelzésnél..
-
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
bubble popper, jewels esetleg atilt 3d labyrinth
ezekkel szoktam játszogatni, másra nem nagyon van időm, ezek meg arra tökéletesek ha van pár percem akkor elindítom -
Debilon
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
bubble blast

-
Debilon
addikt
advanced telephone-val van kis gondom, hogy pl nem működnek a gombok híváskor amiket kirak a gyári helyett, gyakorlatilag nem tudom felvenni a telót az advanced telephone feature-val..
rányomok, és nem történik semmi..próbáltam hogy hold button, de akkorsem
furcsa mert a hívásmegszakítós gombon az egy érintés némít a második bont viszont megy
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Goddess of Victory:Nikke
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest