-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
arra kell hogy ne a laptopot kelljen magammal vinni ha utazok....
net,film,néha játék..iylesmik....
van különbség prociban is...ami nemtom hosszabb távon melyiké jobb...
jobban bejön a 16:9es forma,de a másik gyárilag ics-el jön...
igy nemtudok választani..nem akarok havonta ujat venni.. -
callvote
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
de minek van mindkét mappában ugyanaz?????
nem ugy van hogy ezt teszi ide azt meg oda...hanem minden duplán van meg....
azt sem értem hogy a rom telepités ota megy az ext3..akkor hogy fogyott el a belsö memo???
az ext3nak a fele sem fogyott és és elvileg oda kéne mennie mindennek..de mégsem mert a belsö fogy el...
igy mi értelme az ext3nak?...
valami nem jo...de nem tudom mi,csak bosszantó hogy minek kell duplán lennie mindennek,és miért fogy a belsö helyem amikor 512ext3 azért lett csinálva,hogy ne rinyáljon a rendszer... -
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Ne is várjatok ARMv6-os telóra 3.X-es kernelt. A Google megszabása szerint az ICS alapfeltétele az ARMv7, ha még ez nem lenne, akkor se lehetne megcsinálni teljesen, mert a gyártók nem adják ki az ICS drivereket a telefonhoz. A GPU-hoz a Qualcomm kiadta, a többit már a fejlesztőknek kell megcsinálni, mert ha megnézed, egy ARMv6-os gépre sem jön hivatalos ICS.

Ez nem csak neked ment tboldi, hanem az ICS témára.

Nekem 1,5-2 hónapon belül itt a hivatalos...

-
callvote
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
már megoldottam
volt egy kis cache pucolás stbstb egy restart és már el is tünt onnan a régi market 
ettöl függetlenül érdekelne hogy emlyik mappában vannak azok a dolgok ami a menüben megjelennek,mert van amit kiszednék onnan mert felesleges...
pl a go launcher által feltett sok marhaság..go bolt,go widget stbstb...habár már azt is kilőttem időközben de azért jó tudni legközelebb mit hol
-
okoska74
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
tboldi
üzenetére
Ha a recovery-ből telepítős root update-ed tartalmát belemásolom egy romon belül a megfelelő helyekre, működni fog a dolog?
Azt csak root alatt tudnád megoldani, de nyilván éppen root előtt állsz, tehát nem, csak recoveryvel lesz/lenne megoldható, illetve tudni kellene hogy milyen fájlrendszert használ a tablet, mert közel sem biztos hogy yaffs2, lehet ubifs, ext3, creamfs stb.., és ezt a scriptben be kell(ene) állítani /főként a mountolás miatt/
Ha én készítek egy javítást/módosítást és rendesen update.zip-nek nevezem el, akkor műküdni fog ezzel a recovery-vel is?
Nem a név számít, hanem a tartalom, ami az ilyen gyári recoverynél szintén a scriptek, megfelelően felépített könyvtárfa, és az aláírás, ami nélkül ez a recovery elhajtja a kész csomagot.
Ez egyébként milyen gép? Concorde?
-
callvote
senior tag
ja..de ha van egy zsír uj 308as pözsód akkor elcseréled egy használt mercire csak mert az merci vagy esetleg több az extra?

ha meg játszani akar vegyen xbox 360at vagy ps3-at
dehát nekem mindegy
és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,nem én találtam ki kint van azthiszem a zte oldalon vagy valamelyik zte-s portálon,régebben olvastam)
-
sfbukfenc
tag
SkaTe V2 rom van fenn, ami alapból támogatja.
Csak kíváncsiságból akartam(om) megnézni, hogy használja-e az ext-et.Titanium backup-t feltettem, de a problémák közt ezt írja:
"Először is győződj meg róla, hogy a telefonod rootolva van enélkül semmi sem fog működni"Egyébként a kezdőképernyőjén látom, hogy van ext, és használja is:
SD-kártya (a2sd): 495MB (456MB szabad)Ennyi most elég, egyenlőre nem akarok rootolni.

-
joestone
addikt
Köszönöm !
Elestem megcsúszva a körynéken fellelhető egyetlen 50 cm hosszú jégen . Bevágtam a fejem , de olyan szinten , hogy teljes filmszakadás és egy kb 5 forintos nagyságú bevérzés az agyamban lett a vége . Szerencsére nem nőtt a vérzés így nem kellett operálni . Haza is engedtek , de ha jelentkezik vmelyik tünet akkor irány vissza . Most szigorú pihenésre vagyok utalva . Szerencsére a computert püfölhetem . Mondjuk túl sok időt nem tudok eltölteni előtte , mert gyorsan fáraszt . A mai napot már nem aludtam végig , de a hajolgatástól rendesen beszédülök ezért ezt hanyagolom is.
-
Genius007
őstag
Az lenni elég bugos.
Értsd: random szerűen működik benne az EQ, és a volume boost rész ...
van hogy beállítom, és beadja azt amit beállítok, és fasza, viszont van hogy játszadozni kell, ki - be kapcsolni a funkciókat, és akkor valamikor sikerül működésre bírni ....
SkaTe_v2
-
Regiee
aktív tag
Sejtettem hogy valami ilyesmi van a dologban, ez nem túl praktikus

A kérdésem akkor végül a következő:
Elvileg én TPT-em a telefont, most olvasgattam hogy tönkre is vághatja a telefont, és nem is működik a rom megfelelően amiért mindezt megcsináltam. Hogy lehet a TPT-t visszavonni és teljesen alapra visszaállítani a kiosztásokat, hogy utána biztonságosan fel tudjak rakni egy másik romot?Amúgy ZTE Skate a2sd mod romon gondolkozom, jó vélemények vannak róla?
Köszönöm:Attila
-
malwy
senior tag
Köszi szépen, launcherekből próbálok egyet- kettőt, Go Launcher EX-re, meg ADWLauncher EX-re gondoltam.
Az, hogy a programokat ne belső memóriára pakolja, hanem sd-re, ahhoz mit kell tennem?
Szerk: végülis 5 másodpercembe került kikeresni:
1. ext2 partíció létrehozása az SD-n
2. Root
3. Link2SD telepítéseDe ezt későbbre hagyom, egyelőre elférek.
-
viperabácsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elnézést. 

Eddig könnyű volt, mert nálam volt a gép, de mostmár véglegesen eladtam, és így vettem az új Incredible S-t...

(volt egy ilyen sejtésem ) de akkor miért írta kompatibilisnek a market ?

érdekelne hogy a biztonsági mentés elött csináljak e gyári beállítás visszaállitását ,hogy a szűz rendszert mentsem el.