- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Ez természetes. Nekem pl. a filmnézés volt a nünükém és sokáig ez nálam csak 2.3.7-es rendszereken ment zökkenőmentesen, így azokat részesítettem előnyben. Többnyire a romok készítői írnak is egy listát, hogy mi az ami nem megy, mi az ami bizonytalan és lehet dönteni, hogy együtt tudunk-e élni vele vagy nem. Hál´Istennek (és a romkészítő fanatikusoknak) van miből választani bőségesen.
-
Dexter68
addikt
Na, most jövök rá, hogy hülyeséget írtam, mert a helyes verziószámok a következők:
IceArmor III az 2.3.7-es, a machspeed pedig 2.3.5-ös.viszont a 4-es romoknál tényleg fel kell készülni arra, hogy a vaku nem működik, ami nem nagy veszteség, ellenben, ha megpróbálod használni, akkor tönkremegy (ami jó alap lehet a garira
). Én inkább kikapcsoltam, így, ha visszavennék a verzióból, vidáman használhatnám, ha mégjobban elcseszett képeket akarnék csinálni, mint amilyeneket vaku nélkül csinál.
-
angelius
aktív tag
Nem feltétlen mert a ParanoidJelly - ParanoidAndroid is nagyon stabil és majdnem minden müködik benne. Akkor ott van a beton stabil Rootbox (ezt használom jó ideje én is) De ott van a már most egész tűrhetően működő Android 4.4.2 - KitKat
-
Dexter68
addikt
IA3 tényleg elég jó, de nekem a H3 MachSpeed volt eddig a leggyorsabb-legstabilabb.
-
Dexter68
addikt
Más dolog az SD-re telepítés és más az ext partícióra telepítés. Attól, hogy az SD-re telepít, egy csomó fájl még a teló belső memóriájába kerül. Ha az ext partícióra mennek a fájlok, akkor meg oda teszi az apk-t, a dalvik cache-t, meg a library-t is. Erre elég elterjedt megoldás a Link2sd app használata, de van olyan rom, ami magától ilyen okos.
-
scyllarus
veterán
Nem kell hozzá külön progi!
Beállítások- wifi - wifi beállítások - menü gomb - speciális - wifi alvás irányelve - amikor a képernyő kikapcsol.gabe96: hogy áll most? Elvileg, ha csak a romot raktad vissza, és gond volt a kapcsolattal, akkor még nincs semmi veszve. Tedd vissza a CWM recoveryt, format minden, aztán próbáld újra. Nem tudom, hogy az FTM-ből lehet-e formázni, ha igen, akkor vissza sem kell tenni.
-
Danex
addikt
Én egy 2000Ft-os concorde hangszórót használok a telefonhoz. Annyi, hogy kell hozzá egy USB áramforrás (Artic-nak van ilyen napelemes) és a hangszóró tápja arról megy. Ez az artic-os kütyü jó arra is, ha vhova hosszútávra kell a telefon akkor ezzel egy 30-40% aksit fel lehet tölteni, ráadásul napelemes tehát egy túra közben igaz lassan de újra feltöldődik.
-
Frozzy
őstag
Igen el kéne bírnia. ha vissza gondolok anno Blades korszakomra akkor amikor kijöttek rá az első gingerbreadok eléggé lassuak voltak sajnos és ugyan így nagyon sok minden nem ment rajtuk. ma meg már szinte csak azt használják bladen. így következtetve skaten is jól fog menni idővel az ICS
-
kelzsoca
félisten
-
esgabee
tag
Szia,
Én a megjelenés reggelén vettem a telefont. Mint már korábban írtam nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyári rommal használom (még
) és nincs semmi gond a készülék sebességével.
A kijelző szerintem szép tiszta képet mutat.
A kamera hagy némi kívánni valót maga után, de én fényképezőgéppel szoktam fényképezni, nem telefonnal.
A telefon méretét pár nap alatt meg lehet szokni. A nagy kijelzővel jobb levelezni, internetezni.
Számomra a Blade után (amit nagyon szerettem) jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lenry: Apák napjára
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest