- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
hunaqua #19706 üzenetére
Az a baj, hogy nekem semmire sem reagál, Ki-Be gombra sem. Vagyis, bocsánat, rosszul fogalmazok. Reagál a gombra, mert ha nyomva tartom, akkor megrezgeti a telefont, amit ugye akkor csinál, amikor megjelenik Telefonbeállítások gyorsmenü. Tehát a telefon működik, csak éppen a képernyő nem kapcsol be. És én sem hiszem, hogy ez proxy gond lenne, hiszen proxy gond esetén a ki-be gombra mindenképpen be kellene kapcsolnia a képernyőt. (Meg ugye az Exception sem jelent sok jót.)
De jobb híján megcsinálom a kalibot is... -
madexx
tag
válasz
hunaqua #14803 üzenetére
Aha, köszi segítséged!
Van már tapasztalatom kártérítés, panaszkodás terén, erről Zsolt_72 is tudna mesélni
E-bay-en sajnos nemegyszer előfordult már, hogy nem azt kaptam, amire számítottam, "item not as described"...Mindig kidumáltam, hogy jól járjak (persze max 2-3e ftos cuccok esetében, drágábbat nem is rendeltem sosem)
Írtam már ennek a delikvensnek is, de semmi válasz... Ezért fordultam az aliexpress ügyfélszolgálatához vagy minek lehet ezt nevezni...
A remény hal meg utoljára... -
-
T1k3
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #13938 üzenetére
Valószínűleg nem tudja, vagy kivárásra játszik, hiszen a romot eddig is úgy tudta vinni, ahogy a CM Team haladt vele
Ugyan az olvasható, hogy még visszatérhet, de erre szerintem kevés esély van, ráadásul a Skate is lassan kifutó, és még mindig csak ARMv6-os, ami azt jelenti hogy hivatalosan nem lesz rá ICS, és kernel sem nagyon érkezik a gyártótól.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
hunaqua #13745 üzenetére
Szerintem jó, eddig
Tegnap raktam fel, mivel az ICS le kellett szednem a Bluetooth miatt, és hirtelen ötlettől vezérelve nem a v2-őt raktam fel, hanem valami újat, ha már cserélni kell. A Coldfusion (és az IA3) miatt tetszettek a CM romok, így ezt választottam a Svéd Hó rls 4 helyett. Nekem nem volt gondom a letöltéssel.
1 nap alatt semmi gondom nem volt vele, később több tapasztalatom lesz. Amíg tilal meg nem oldja az ICS bluetooth gondját, ez marad. Azt ígérte, az lesz a legfontosabb projektje, de legalább egy hét kelleni fog neki szerintem. -
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #13393 üzenetére
A ZTE csak szolgáltatókkal kommunikál, ezért ha probléma van, akkor ott kell szólni, ahol vetted a készüléket, és majd a szolgáltató lejelenti hibára a dolgot, persze 1-2 eset nagyon kevés, tömegesen kell(ene) jelezni a problémát, hogy foglalkozzanak vele.
A hazai ZTE képviseletnek meg hiába is írnátok, ők is csak azt tudnák tenni mint a szolgáltató, lejelentik az anyacég felé a problémát, és jön a várakozási idő.
A Blade-nél volt ilyen, ott az első szállítmány felezett memóriával érkezett, és a userek tömegesen jelezték a problémát országszerte, és így javításra került.
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12450 üzenetére
Nekem tökéletesen működik ez szerintem egyedi bug....
(#12455) XXX003
Az attól függ kinek mi az átlag használat...Nekem folyamatos wifi kapcsolattal(nem kapcsol alvó módba),napi egy óra böngészés,fél óra játék,fél óra telefon,egy óra zenehallgatás,fél óra market(állandóan nézelődök nemtudom megunni) ezen kívül még plusz nyomkodás is simán kibír minimum 2 napot.
(#12446) pusihusi
Nem az érintésre reagál lassabban,mert azt rögtön jelzi hanggal,meg ikon árnyalással,csak lassabban vált az animációk/menük közt,de remélhetőleg ez is testreszabható lesz majd CM9-en mint ahogy az Ice Armorban is pl. -
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12297 üzenetére
Benchmarkok szerint gyengébb mint az Ice Armor III viszont én nem vettem rajta észre semmi lassulást,minden gördülékeny és fasza(3d-s játékok amik mentek IA III alatt azok futnak itt is),amivel eddíg problémám van az az, hogy fekete képernyő van a kamera appnál megcsinálja a képet,de nem látsz belőle semmit csak miután elkészült és megnézted a galériában(lehetetlen vele így fotózni,most kipróbálom camera 360 appal is),wifi jó(jelerősség itt is gyengén muzsikál),GPS-t még nem teszteltem,magyar nyelv van benne,de nem teljeskörű a fordítás...nincs benne valamiért fájlkezelő,színek számomra valahogy nem olyan élénkek(bár lehet hogy csak rosszul látok
).Egyenlőre ennyi a CM)ről többit később....
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #12241 üzenetére
Úgy tűnik akkor hogy SPB és CM7 Skate(Gondolom neked is IA III van fent),nemigazán jönnek ki egymással...Kár,mert én 960mhz-en ketyegtettem mindíg a CPU-m és csak így mentek rajta normálisan a játékok...Átkell értékeljem hogy ROM-ot váltok(ami bántana mert ez az eddígi legjobb rom számomra),vagy SPB Shell-t...Ha a kinézet a használhatóság rovására megy akkor inkább legyen "elmegy launcherem" mintsem hogy ne tudjam játszani kedvenc játékaim...Csak az árát bánom,dehát saját kárán tanul igazán az ember
-
apeelme
addikt
válasz
hunaqua #11271 üzenetére
nincs itt semmiféle "x-akta"...nagyjàbòl 5 màsodperc alatt meg lehet mondani hogy mi okozza, ha gépre kötöd és ADB-vel nézel egy logcat-et, csak hàt az àtlag user hiàba nézi nem ért belôle semmit, mert többek közt Windows-on nevelkedett ...és ràadàsul ez màr olyan kategòria amit nem lehet leìràs alapjàn csinàlni!
-
Indiant
addikt
válasz
hunaqua #10664 üzenetére
Igen, pont ebben a tévhitben voltam én is.
Blade-el, amin ugye egyszerűbb a hátlap levétel.
Vigyáztam rá, alig vettem le a hátlapot. Majd mikor egy majdnem 1 év után, kevés kilométerrel oda akartam valakinek, az alsó köröm egyben kitört a hátlapból, illetve kivált. Talán az elgyengült a jó kifejezés. De a többi része, azaz az alsó körmök szinte nem is tartanak.(#10665) n00n: Azért, ha megáll a zöld robotnál, akkor le kell venned, sd cserénél (mint olvashatod, lassan hetente halnak az új SD-k), stb... FTM.... SIM csere... , rom frissítés....
Jó, az igaz, hogy ha egy évente 1x szeded le akkor nem fog eltörni, de én is kb.20-30-szor szedtem le, ami sztem nem sok. -
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #8950 üzenetére
A próba verzió-nál főleg az alulfeszelt kernel volt a kérdéses, de a bizonytalan működés (alacsony órajelen=>alacsony feszültségen lefagyott, magas órajelen normál feszültségen=>lefagyott)
Ezért ez kukázva is lett.
Aki még nem cserélte volna le a friss verzióra a teszt verziót, az mindenképpen tegye meg!
(#8947) bubus66
Csak külön patch-ként lesz elérhető, mert azon volt a nyafogás, hogy miért nem az eredeti animáció, hát most az maradt
(#8949) Indiant
Köszönjük a javítást
-
bubus66
nagyúr
válasz
hunaqua #8950 üzenetére
900 megy nekem is IA II de Az SPB Már nem fagyott le azóta most vissza tettem 883 és stabilan megy. Nekem az aksi is elég jól bírja. Nem panaszkodok figyelek és ha kell fel töltőm, 1-3 Napot el megy. De persze az mindig attól függ, hogy mennyit használja az ember. De ahogy olvasgatok itt olyan userek akik mind sz-....ral a zsocáékhoz fordulnak örülnének neki, hogy ingyen és bérmentve csináljak és a szabad idejüket feláldozzák.
zsoca vagy apeelme
Ice Armor II final és a Ice armor között mi a különbség?
-
storm3
senior tag
válasz
hunaqua #8737 üzenetére
Attól eltekintve,hogy a menü érezhetően 'akad' mikor megnyitod és a kamera nem működik,szerintem már használható. Bár nekem random restartolgatott a marketnél és amikor a wifit beállítottam,így leszedtem,páran panaszkodtak még erre,de van akinek elmondása szerint tökéletesen megy. Nekem igazából a menü tetszik,az ON/OFF kapcsolók
,de leszedtem mert nem örülnék ha a telefonom újraindulna egy fontos hívás közben.
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8210 üzenetére
Összerelési minősége szerintem ugyanolyan lesz mint a Skate-nek...Ugyanis nálam nem recseg a hátlap,nem porosodik a kijelző(3hónapja van meg a telefon és sosem volt tokban,annál többet zsebben),nem lötyögnek a gombok...Szószerint semmi kivetnivaló nincs ebben a készülékben...Szerintem,mint minden más gyártónál,itt is kerülnek bele hibás cuccok(a recsegés konkrétan fröccsöntési hiba lehet szerintem). Az S betűs koreai cégnél dolgoztam ahol LCD és LED TV-ket gyártottunk és ott is jött vissza pl. tavaly decemberben 7000db lcd tv,mert lötyögött a kijelző,mindennap több 100db tv-t nyomtak le rejectre valamilyen gyártási hiba miatt...Szóval ez egy tök természetes dolog ami ellen nem lehet mit tenni,mint írtam Nokiám is volt recsegő hátlappal 75.000ft-ért....
-
Norbeee01
tag
válasz
hunaqua #8207 üzenetére
De a Tania WP7-es amit nem lehet összahasonlítani semmiben sem a Skate-el,meg jóval fejlettebb belülről is (1ghz Snapdragon proci,adreno 205gpu,4gb rom),mindenesetre én annak örülnék ha Tania belsővel rendelkező Skate-em lenne
Külsőre nekem a Skate jobban bejön egyébként,de lehet hogy azért mert nem rajongok a fehér telcsikért(az a típus vagyok akinél 2-3nap alatt a fehér feketévé válik)
Egyébként Hajrá Android,Hajrá Deszka,Várom már a távoli jövőben talán egyszer megérkező CM9-et!
Ja és Tania-t biztos nemfogsz ilyen áron kapni,egyébként az enyém nem recseg,és Taniaból is lesz szerintem szépszámmal hasonló hiba,ez elkerülhetetlen,nekem volt Nokiám is ami recsegett(5800 xpressmusic-soha többet simbyan
)
-
DarknessHope
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #5920 üzenetére
Recoveryvel.
(#5919) matec7
Nem hinném hogy be tudod rakni.
(#5921) Norbeee01
A CM romban több mint 1 év fejlesztés van, amit profi csapat végzett, ez van portolva Skate-re, nem hibátlan, de funkcióiban és teljesítményben (legalábbis szintetikus tesztben, amik nem sokat érnek, mert ember nem érzi a különbséget) jobb, megbízhatóságban viszont alulmarad, és tovább nem is fog fejlődni ez a vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged