- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ller
tag
válasz
viperabácsi #18965 üzenetére
Köszi a gyors választ. Megnézem, él-e még a garim...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viperabácsi #18958 üzenetére
Akkor a következő biztos Blackberry lesz...
-
Danex
addikt
válasz
viperabácsi #18954 üzenetére
Én igen azt mondom hibátlan. a proximity-t felesleges idekeverni mert csak nekünk custom romokkal való birizgálás miatt nem olyan amilyen. Hangszóróra meg nem tudom, talán erős mágnesességnek tetted ki, túl hangosan használtad vagy tényleg csak pech de nekem semmi gondom nincs vele.
Pici porosodás van de azt észre se venni csak ha más egészségtelenül közelről nézem a kijelzőt. Mivel ez még a ZTE első készülékei közül való így nem rónám fel eget verő hibának (ugyan ezen az áron csak Ace lett volna kisebb kijelzővel, alacsonyabb felbontással és ha bebolondul (haveromnak elég gyakran volt ilyen akkor fél napos standby üzemidővel) szerintem még mindig jobban jártam ezzel.
Nem meggyőzni akarlak, csak nem kell egy úgy készüléket beállítani így roncsnak mikor az iPhone4-et rosszul fogtad és ohh bocsi nincs térerő... és egy 5* drágább készülékről beszéltünk.
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #18954 üzenetére
A szerény véleményem az, hogy a tökéletesség relatív. Ezért az árért, amiért a T adta, ez egy jó telefon. Olvastam a topicot, tisztában voltam a teló gyengéivel (azért volt, amire nem számítottam) és ahogy tanultam programozó koromban: „az a hiba, amiről tudunk, nem hiba, hanem tulajdonság”
ezért ennek megfelelően lehet kezelni. Ha az ember nem vár többet a telótól, mint amire képes, akkor kifejezetten jó cucc. (ha van egy teljesen egyszerű, széria Suzuki Swiftem - amit nem tartok rossz autónak - nem állok vele rajthoz Monte Carlóban, hanem járok vele melózni, meg vásárolni)
A proxi kérdés érdekes: amikor először volt fenn az IA3, kétnaponta kellett kalibráljam, most meg egyszer kalibráltam a rom felrakása után szinte passzióból és azóta sem volt szükség rá.
Ha meg nem akarsz kínai telefont venni, nem tudom, milyet fogsz... ma már mindent ott gyártanak
Egy esélyed lehet: nekem még van a polcomon 2 db MOM által gyártott régi, tárcsás készülék. Na azok garantáltan magyarok
-
pacman789
aktív tag
válasz
viperabácsi #18932 üzenetére
miért fél év? ha cserélik a készüléket a garancia elvileg újraindul.. azaz újra 2év..
új készülék-> új garancia
Amúgy mi volt a baja, miért cserélték?
-
generic
senior tag
válasz
viperabácsi #18932 üzenetére
25k max 30..
-
n00n
őstag
válasz
viperabácsi #18777 üzenetére
Úristen, miért raktad vissza a gyári ROM-ot? Nekem is van egy haverom aki nem hajlandó custom ROM-ot pakolni a Skate-jére. Néha mikor látom, hogy a menüben görgetéskor mennyire "szaggat" a dolog, hát én kapok sírógörcsöt.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Szerintem nincs ilyen. De majd nálam okosabbak megmondják.
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #17689 üzenetére
Na. Akkor már ezt is tudjuk. Imádkozzatok hozzám!
-
Dexter68
addikt
válasz
viperabácsi #17685 üzenetére
No para, kapd ki a kártyát a telóból, hogy ne írogasson rá, majd keresd a gugliban a »MiniTool Power Data Recovery«, illetve a »Recuva« programokat (ahol az egyik nem talál, a másik még simán eljátszik) told fel a gépedre, futtasd őket és imádkozzál. Nem reménytelen.
-
asdexed
tag
válasz
viperabácsi #17685 üzenetére
Az szerintem törölte az egész kártyáról, így nem.
-
Mya91
tag
válasz
viperabácsi #16118 üzenetére
Remélem ez nem hal meg, hisz csak 3 hónapos. Annyira nem vészes, csak max hangerőn olyan, mintha köpködnének a fülembe.
Felraktam most, eladásra/cserére így, ahogy van. Nem kummantom el a "hibáját", mint kedves pcmagic kolléga, akivel elcseréltem. Remélem valaki elviszi, vagy tud vele mit kezdeni.
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #15960 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. DETTO.
Én már így használom vagy egy hónapja... Nincs kedvem már visszavinni..pláne h benne van a pakliban h adnak egy porosodósat és aztmeg majd nem cserélik vissza...
Nem akarom nagyon szidni de olyan egy hulladék minőségű hangszóróval van szerelve hogy....
Ez a teló már új korától nem bírta a fullhangerőt... imitt-amott belerecsegett némely hangoknál...az első is ugyanilyen volt
Régebben még reménykedtem amikor "új" romoknál írták h dolby meg ennyi meg annyi + hangerő,h ez csak szoftveres hiba... de nem,első ilyen rom ki is végezte véérvényesen a hangszórót... -
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15980 üzenetére
Az nem jó, ha automata, mert akkor ugrál egyikről a másikra, attól függ melyik erősebb. Használd csak 3G-el, vagy 2G-én. Aksi szempontból is jobb ha nem kell figyelnie a két hálózatot.
-
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15976 üzenetére
Azon nem is lesz, mindig is kisebb lesz a térerő! 2G-én azért van, nagyobb térerő mert az ad 900mhz-en is!
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #15973 üzenetére
Hú, akkor te belenyúltál rendesen valami hibás sorozatba
Ezért nem cserélem én sem a porosodás miatt, lehet, hogy rosszabbat kapnék. -
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #15960 üzenetére
Nem vezéreled te túl valamivel? Valami hangerőfokozó program, flashelhető zip vagy ilyesmi?
Ja, és nekem is elkezdett porosodni, jobb felső sarok.
De nem zavar még, nem cseréltetem ki egyelőre.
okoska74: az Athena már 2 hetesi hír. [link]
-
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #15573 üzenetére
Szia, mikor feltetted akkor rákérdezett, ha ott nemet nyomtál akkor tedd újra. Vagy próbáld ki azt hogy a progiban nyomsz egy menü gombot és ott is van olyan hogy update conacts.
(#15612) scyllarus:
Ja tényleg ... -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #14536 üzenetére
Esetleg nézd meg egy másik SIM kártyával (lehetőleg friss ~1 éves, ha van kéznél)
Ha másik SIM-nél is előjön, akkor vissza kell vinni a készüléket, és akár egy másik Skate-el összehasonlítani.
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #14468 üzenetére
Szerintem tedd vissza a gyári romot, vidd vissza, és kérd meg, hogy tegyék egy másik, ottani Skate mellé. Csak nem antennahibás az is, és akkor látszani fog a gond.
-
gabe96
aktív tag
válasz
viperabácsi #14468 üzenetére
Nekeem is volt ilyen gondom, de végül porosodásért cseréltettem ki
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14369 üzenetére
nem kell cserélni,tedd fel amit linkeltem,az amugyis többet tud mint a sima filekezelö
ezt : -->[link]
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14366 üzenetére
nemtom mit tedd bele zsoca de sztem semmit,a gyári fájlkezelö van benne..és azzal is lehet másolni beilleszteni..de azzal nem tudod beilleszteni a rendszermappákba mert felül nem jelenik meg a "másolás ide" felirat..
azért jo az ES file explorer,azzal minden művelet elvégezhető.szal tedd fel EZT és azzal megoldod ahogy fentebb irtam
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14364 üzenetére
ahogy leirtam
pl ES file explorerrel...
azzal tudsz minden mappában mozogni,másolni stbstb..root jog kell neki,de az van mivel V2 romod van -
macilacus
senior tag
válasz
viperabácsi #14360 üzenetére
Nézd meg a 14346-as hozzászólás végét ott a válasz.
Amúgy nekem is az van fent és nekem sem sikerült, viszont így is tökéletes B-) -
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #14360 üzenetére
nemrég irtam a megoldást,pár posttal feljebb
no de:
leszeded INNEN a
com.android.vending-2.apk -t...
bemész a system/app mappába kiszeded a sima com android vending apk-t és beteszed a letöltöttet a helyére..ujrainditás
nekem azota már frissitett is... -
pacman789
aktív tag
válasz
viperabácsi #12055 üzenetére
köszi, akkor class 6 lesz
Adata vagy Transcend vagy samsung vagy kingmax a jobb? 2900,2500 2800 illetve 2800ft -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #11483 üzenetére
Egy téma azért nem két perc, és Skate mellé még egy tucat eszköz van, amire megy a fejlesztés, nem tudom megígérni, hiszen a v2-as romot sem folytatom.
-
Tobika1
senior tag
válasz
viperabácsi #11483 üzenetére
+ az elforgatásos animáció
-
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #10732 üzenetére
Használj Handcent SMS-t abban működik!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ìrj ilyen èkezetekkel, vagy teljesen ekezetek nelkul.
mp
-
apeelme
addikt
válasz
Több megoldàs is lehet, persze ha nem akarsz problémát ne hasznàlj ékezetet, emlékeim szerint egyébként handcent sms-el tudsz, vagy egyszerüen hasznàlj fordìtott ékezetes karaktereket....sorry telòròl vok.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #10730 üzenetére
az Unicode szabvàny miatt...wikipedia-n olvass ròla!
-
bagyusz
őstag
válasz
viperabácsi #10672 üzenetére
Ugyan ilyen kártyám van lassan 2éve, és még nincs baja, pedig használom rendesen.
Ha már előjött a barkácsolás.
Mint tudjuk a zte skate-nek a wifi jel nyeresége nem éppen a legjobb. Az antennája a mini usb csati mellett van és azon filózok, hogy alufóliából csinálok egy antenna hosszabítást.Ilyenben gondolkozok, csak fóliából. Az eredig antennára akarom rárakni, hátha segíteni fog.
-
adamcsik
aktív tag
válasz
viperabácsi #10160 üzenetére
https://market.android.com/account Mert innen szeretnék letölteni. Kikonvertáltam egy filmet, de nem játsza le a telefon (MP4) Azt olvastam hogy a MOBO player elég jó lejátszó, hátha az lejátszaná.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #10069 üzenetére
Egyébként mit szeretnétek csinálni az ext partícióval PC alatt?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viperabácsi #10069 üzenetére
Kattints a hálózati meghajtó ikonra (kicsi kék a meghajtók között) és ott lesz a listában a "linux meghajtók" pont. Csatlakoztasd a telót, majd csatold az SD kártyát. Ezután kiválasztva látszik az ext tartalma.
-
bubus66
nagyúr
válasz
viperabácsi #10058 üzenetére
Kérdezd meg tőle neki volt baja velem, nem nekem. De azért írtam, hogy válaszra se méltatom.
-
gabe96
aktív tag
válasz
viperabácsi #10058 üzenetére
+1
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #9886 üzenetére
nem mondom hogy az összes rossz, de én elpártoltam tőle...(adata)
(#6493) apeelme -
Joshi
titán
válasz
viperabácsi #9327 üzenetére
Mintha kelzsoca azt mondta volna hogy kivették a progit a romból és a recoveryben van rá lehetőség az akksi kalibrálásra. Az biztos hogy a Battery Calibration progi már nincs fent alapba.
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #9175 üzenetére
nem rá értettem,olvass a sorok közt de amigy oylan "beszolások ,lenézések" vannak mint pl most a tied is,vagy aki nem fejlesztőmérnőkazhülye tipusu,akkor ne csodálkozz...
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #9166 üzenetére
mi van itt ma? miért csináljátok ezt? meglátjátok pihire küldik a topicot, akkor meg lesz sírás, magatokat szivatjátok le...nem értitek?
-
salieven
aktív tag
válasz
viperabácsi #9166 üzenetére
de onnan melyik linkről szedjem le? pc driver1 vagy pc driver2?
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #9077 üzenetére
nem jön napi 3 de azért nah...
másrészt hagy ne kelljen már csak azért engedni mindig a 3g-t manuálisan hogy megérkezzen az mms.lehet kényelmes vagyok,de ezt egy nem okostelefon is tudja mindenféle kapcsolgatás nélkül(#9078) apeelme
tudom hogy ez a CM-nél bug,már a blade-nél is ez volt,node ugyanugy kellett az apndroid pl a skate v2-höz is
vagy én vagyok a hülye és nem találom egyik telefonban sem alaphelyzetben hogy 3g ne menjen de az mms működjönvagy van valami konfigurációs fájl ilyennel pl hogy:
3G=false
mms=true
?
mert ha igen már írom is át -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #8525 üzenetére
Ezzel most ne keverjünk be, lesznek kész csomagok, türelem
-
okoska74
senior tag
válasz
viperabácsi #8511 üzenetére
Valóban a 4 -es.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #8490 üzenetére
Ez a tárcsázóban indított kalibráció után van???
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #7904 üzenetére
Igen.. Én úgy vettem ki abban az esetben ha pl pillanatnyi áramszünet lett volna..aksit sd-t sim-et ki kellett venni,úgy ment a telepítés...
-
callvote
senior tag
válasz
viperabácsi #7880 üzenetére
ja mert ez tpt,azért lenne jó ha valaki feltöltene egy gyári rom mentést,és utána belinkelné ide.
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #7870 üzenetére
Nem csináltam.. őszintén szólva nem is foglalkoztam vele,úgy voltam vele h ezen mindig főzött lesz úgyis... ja h ez automatikus? sajnos nincs már meg a "clockworldmod" mappám mert már azóta leformáztam az sd-t is..
... CWM-et már visszatettem,nincs clockworldmod mappa
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
viperabácsi #7870 üzenetére
ha CWR -vel mentetted le a gyári ROM-ot akkor az SD kártyán a
clockwormod/backup mappába tette -
Torento
tag
válasz
viperabácsi #7860 üzenetére
ok,visszateszem a cwm-et. (az image mappa fent van) A mentést azt hova kell másolni pontosan?
Légyszi valaki tudna adni mentést? Már a hajamat tépem.... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7856 üzenetére
Okés értem.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7840 üzenetére
(#7840) viperabácsi
az oké , vágom, hogy 3 fázisú töltés van. Nekem az nem fér a fejembe, hogy miért nem elég az általam mondott max 1 óra. Sokallom a 8-12 órát . Teszem ezt azért mert ugye tudjuk, hogy be van építve egy olyan áramkör ami védi a túltöltéstől . Ha véget ér a csepp töltés akkor elméletileg nem lehet tovább tölteni.
Viszont figyelembe véve Zsoca tipp-jét én azt tartom életszerűnek. Tehát, ha bekapcsolt állapotban 100% -ot jelez, akkor telefon kikapcs, és töltés tovább ,
míg meg nem zőőődül, illetve ismét 100%-ot nem jelez. Ez kivitelezhető.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7693 üzenetére
Ha arra gondolsz témázhatóság alatt, mint ami a CM romokban T-mobile téma motor alatt fut, akkor az nem megoldható, kellene hozzá a gyári rom teljes forrása, amit a ZTE soha nem fog kiadni.
Portolni vagy egyéb módon működésre bírni azt a téma motort nem lehet.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7693 üzenetére
a témázhatóság, a jobban testreszabhatóság, és más nyalánkságok miatt készült az IceArmor...
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7689 üzenetére
Naponta többször is leírtam, a CyanogenMod nem gyári rom, ebben minden benne is van
(#7691) viperabácsi
Felesleges, és nem tartom jó ötletnek, használd a SkaTe romot.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7570 üzenetére
#7489-ben azt ìrod megoldottad sikeresen miutàn sokadikra felhasznàltad az àltalunk leìrt mòdszert ...most meg utòlag kiderül hogy mégsem? ez velünk szemben sem korrekt és a többi fòrumlakóval szemben sem! nem veszed észre hogy ezzel csak magadat jaratod le?
az egyik romban az automatikus fényeröszabályzást max ki-be kapcsolhatò a másikban a végletekig testreszabható!!!
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7565 üzenetére
hàt, nàlad az automatikus fényerőszabályzás sem müködött ...azutàn meg mégis ...
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7558 üzenetére
Valószínüleg más szenzor lehet itt pár user telefonjában, mivel nem gyári romról van szó, ezért nincs benne a támogatás, SkaTe rommal biztos hogy nem lehet ilyen probléma.
Indiant
Ügyes
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
(#7558) viperabácsi
esetleg egy factory reset ?
mert ha az sem akkor egy új rom (másik ) felhúzását javasolnám(#7555) Norbeee01
+ 1 -
kelzsoca
félisten
válasz
Valószínüleg más szenzor lehet itt pár user telefonjában, mivel nem gyári romról van szó, ezért nincs benne a támogatás, SkaTe rommal biztos hogy nem lehet ilyen probléma.
-
Frozzy
őstag
válasz
viperabácsi #7556 üzenetére
proximity sensor kalibrációóóó!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7532 üzenetére
Persze, de ezt minden új romnál kell is
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
viperabácsi #7527 üzenetére
Nekem sem. Neked milyen értékekre kalibrálja?
-
Exelsior
őstag
válasz
viperabácsi #7527 üzenetére
Én a gyári visszaállítás-ra nyomtam és újra kellett indítani a Skate-et és már működött is rendesen. Kelzsoca életemben nem volt még ilyen jó CM7 rom-om le kalappal. Megérte várnom. Ezer köszönet. Egy kérdés: CM7 témák vannak tudom. de LockScreen-eket is lehet berakni valahogy?
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7509 üzenetére
teljesen normális figyelmeztető üzenet, Alkalmaz gomb és voilá!
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7509 üzenetére
Nyugodtan alkalmazd, minden témára azt fogja írni, de attól még probléma nélkül használható!
(#7508) skidrowkill
Az igen, kifogtál egy jó példányt, a többségnek 960 MHz-nél már nem stabil
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7501 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy én is illetve apeelme is belinkelte ide a topicba már korábban.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7501 üzenetére
(#7502) skidrowkill: így van mindenki ezeket kérte...hát tessék...
(#7505) Genius007: szívesen, a gyári CM kamera egyébként nem egy nagy cucc, az átlag user nem használja, és én is azt ajánlom használj inkább mást...
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7488 üzenetére
Ezzel is tisztában vagyunk, az Ice Armor rom nem más romok ellene készült, hanem hogy legyen választási lehetőség, és így mindenki el tudja dönteni, hogy melyik rom jön be számára.
Ha a külföldi modderek romjait használjátok azzal sincs semmi gond, esetleg annyi, hogy az itt feltett kérdésekre egy szűkebb felhasználói réteg tud válaszolni, akik ugye használják ezeket a romokat, ugyan vannak átfedések, de lehetnek olyan problémák/kérdések, amik az adott romhoz köthetőek, az ilyenekre én sem tudok válaszolni, ezért szoktuk mondani, hogy ott a modacon, a rom topicjába tegyétek fel azon kérdéseket
Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a készülékek között, és minden ami vele kapcsolatos (kijelző, akksi, wifi stb..) lehetnek különbségek.
Két azonos telefon nincs, ahogy két azonos akksi sem, tehát ha valakinél egy adott rom nagyon merül, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy akkor mindenkinél fog (persze ha tömeges visszajelzések jönnek akkor ott tényleg lehet hiba)
Illetve a felhasználói szokások, szoftverkörnyezet mind-mind más és más -
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7484 üzenetére
hát úgy látom bele sem néztél az említett menüpontokba:
A többi szint szerkesztése menüpont:
Érzékelő (szűrt/nyers): az éppen aktuális lux értéket látod amit a fényérzékelő kap (~valós időben változik)
Képernyő: ehhez a lux-hoz beállított háttérvilágítás jelenlegi értéke
Gombok: értelemszerűen vagy bekapcsolva (255), vagy kikapcsolva van (0), ezt is beállíthatod különböző szintekhez.Az oszlopok:
Alsó - Felső: az a lux érték tartomány amihez háttérvilágítás érték tartozik
Képernyő: a háttérvilágítás értéke (0-255-ig)
Gomok: fent említveA rom-ban alapból 5 szint van definiálva!
Mindenki annyi szintet definiál és úgy amennyit csak akar (max. 256), mivel mindenkinek egyedi a kívánsága és egyedi környezetben tartózkodik, mások a fényviszonyok...MINDENKINÉL...tessék nekilátni és beállítani, kitapasztalni!Tudom a bőség zavara de vegyétek a fáradtságot és nézzetek át mindent!
(#7488) viperabácsi : semmi gond, nem kötelez senki semmire, valakinek ez már túl sok, ha az jobban bejön...
és szerkesztés gomb!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7484 üzenetére
Ez van, amikor már túl sok a beállítási lehetőség
ui: azon se lepődjetek meg, ha jobban beleharap a CM alapú rom az akksiba, mint egy másik
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7482 üzenetére
semmi baja az automatikus fényerőszabályzásnak, ha a fent általam említett beállításokat megcsinálod akkor meg főleg...
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7472 üzenetére
Az IceArmor téma kiválasztása után lévő figyelmeztetés teljesen normális...
Az állapotsori akksi kijelzés vastagságát nem tudod állítani.
(#7473) Danex: és mindenkinek szól aki ilyen "problémával" küzd...Extra beállítások - Megjelenés - Automatikus háttérvilágítás - Egyéni használatához pipa be, Fényerő csökkentés engedélyezéséhez pipa be, A többi szint szerkesztésénél mindenki állítsa be hogy mekkora lux-nál milyen fényerőt kapcsoljon, akár 256 szintű pontossággal!!!
-
Tobika1
senior tag
válasz
viperabácsi #7459 üzenetére
beállítások-->extra beállítások-->megjelenés-->automatikus háttérvilágítás
-
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #7251 üzenetére
Igen most néztem meg, hogy ez nálam kimaradt és Zsocának a leírásában is csak a Win csomag van. Akkor szerintem betettetem az 1.hsz-be ezt is.
A kérésem az lenne akkor hogy aki ezzel (Motorola) a driverrel oldotta meg az írja le kicsit részletesebben, hogy mit és hogy tett hogy a probléma megoldódjon. Nekem simán felment sima driverrel ezért nem tudok erről nyilatkozni. Hülyeséget nem akarok leírni.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7143 üzenetére
(#7143) viperabácsi
Kíváncsivá tettél
kipróbálom
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #7139 üzenetére
(#7139) viperabácsi
azt mond meg nekem ,hogy miért kell 8-10 órát tölteni ? szerintem ha teljes töltöttséget kijelzi akkor max 1 óra. Nem vesz fel szerintem több töltést teljes töltöttség után . Akkor miért kéne 8-10 óra ?.
általában én 4-5% nál teszem fel töltőre, de ki hogy szereti.
Csak azért javasoltam hogy le is merítheti, mert új a telefon. Nagy kárt ezzel az egy lemerítéssel szerintem nem okoz. Jártam úgy , hogy éjszaka fullra lemerült és kikapcsolt teljesen . Reggel bekapcsoltam és elindult a rendszer, majd kérte a töltést.
ez az én tapasztalatom volt, lehet nem jó
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
viperabácsi #7123 üzenetére
A dátummal csinál mappát a mentésnek, de rom manager-ben/fájlkezelővel átnevezheted
Mp
-
foldermate
csendes tag
válasz
viperabácsi #6918 üzenetére
Feltettem a Motorola drivert végig is ment rendben. Viszont hngerőgomb le Power és az FTM-be lép be még mindig
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6978 üzenetére
1. hát ez ilyen, lehetséges, hogy a fizetős alkalmazásoknál már ez nem jönne elő.
2. Nincs itt gond, de ez a mod nem annyiból áll, hogy letöltöd a Marketről az alkalmazást és használod is -
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6933 üzenetére
Nem, nem lehet megoldani, de ahogy látom a többségnek inkább azok a funkciók/szolgáltatások hiányznak amit egy Cyanogenmod rom tud nyújtani, még lehet hogy inkább azt dolgozom át.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
viperabácsi #6918 üzenetére
(#6918) viperabácsi válasza foldermate (#6915) üzenetére
+ 1
ha feltetted a motorola drivert és telepítetted indítsd újra a win7-t
-
Agyzuzo
addikt
válasz
viperabácsi #6892 üzenetére
Install, progin belül update hosts file, amit lehet kipipálsz a beállításoknál, ha aszondja up to date vagy akkor teló újraindít és ennyi. Viszont csak rootolt telefonokkal megy. Nekem mindenhonnan kiszedte a reklámokat, ügyes kis cucc.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6889 üzenetére
Ez biztos nem lesz megoldva, mert nem mindenkinek tetszik a csak csík akksijelző, a recoveryből 1 perc alatt fel lehet tenni
-
Indiant
addikt
válasz
viperabácsi #6865 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6773 üzenetére
Létezik, de azok a kék témához valók, tehát nem csak az óra kék, hanem több minden is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6761 üzenetére
Hát a narancs téma nem fog összejönni a center clock-al
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
viperabácsi #6687 üzenetére
Köszi ez OK
esetleg EXT 4 et?? -
Szoszo94
őstag
válasz
viperabácsi #6664 üzenetére
Arra, hogy van arra is lehetőség, hogy a recovery felrakásával együtt rootold a telefont (ha jól emlékszem legalábbis láttam ilyesmit). Valószínűleg Te nem ezzel a módszerrel csináltad
úgyhogy semmit nem kell már csinálnod, csak mentsd le a rendszert és mehet fel az új
-
Szoszo94
őstag
válasz
viperabácsi #6659 üzenetére
Nem kell, egyedül a root jogot célszerű megszüntetni, ha már fennt van a recovery. De ahogy gondolod
A lezáráshoz még, Ricsi: ki kell írnia a jobb alsó sarokban, hogy "Elfelejtette a mimtát?" vagy vmi ilyesmi, arra kell nyomni, nem hiszem el, hogy nálad nincs olyan
öt hiba után ott kéne lennie...
Szerk.: Milyen módszerrel raktad fel a recoveryt? Ha linkelnéd, az lenne a legjobb
-
giigz
veterán
válasz
viperabácsi #6654 üzenetére
DCIM -> Camera
-
tboldi
nagyúr
válasz
viperabácsi #6642 üzenetére
Bármilyen kábelt használhatsz, aminek microUSB csatlakozója van.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #6638 üzenetére
#6544-től olvass...
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6597 üzenetére
Igen.
-
Indiant
addikt
válasz
viperabácsi #6576 üzenetére
"nekem 2 nap 15 óra 48 percet ír most és még44%-on van.
...
Mindig éjszakára teszem töltőre reggelig.Este 21 órakor kikapcsolom reggel fél 8 kor be."Az első mondat ellentmond a második kettőnek. Ha két és fél napja megy akksiról, akkor este 21-kor nem tetted töltőre és nem kapcsoltad ki.
Ha meg igen, akkor abszolút semmit nem jelent a sok szám az első mondatban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #6588 üzenetére
Igen, ez így rendben van, hogy mit kell formázni, azt megtalálod a rom telepítő leírásban
-
giigz
veterán
válasz
viperabácsi #6572 üzenetére
Hogy ne kelljen hurcolászni, bedugni/kihúzni. Engem is idegesít, hogy naponta 2x húzom ki a gépből, stb.
Venni fogok egy adatkábelt majd én is.
-
giigz
veterán
válasz
viperabácsi #6570 üzenetére
Neki is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest