- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
-
krystman
őstag
válasz
RtgLaci #18606 üzenetére
Szerintem ez a NIGHTLY nem valami jó! Eléggé le van maradva már, hiába frissíti a készítő! Sok a hiányosság benne, meg nem támogatja még a SmartassH3 sem. Jobban jársz ha [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 ] használod mert ez ugyan az, csak ki van bővítve a legújabb cuccokkal.
Egyébként ebből van építve az ICE ARMOR is! Egyébként nem ártana egy frissítés arra sem. -
apeelme
addikt
válasz
RtgLaci #17218 üzenetére
Elsősorban mint linux op.rendszer egy felhasználói szintnél kicsit jobb ismerete, és nem a grafikus környezetre gondolok...
Másodsorban google-al tényleg mindent meg lehet találni ha tudod mit akarsz...
Kiindulási pontnak developer.android.com, és XDA, Modaco...
Persze rengeteg szabadidő, rengeteg olvasás amihez minimum angol szövegértés (is) szükséges...és kitartás. -
scyllarus
veterán
válasz
RtgLaci #17078 üzenetére
Nekem is az van fent, már a v0.3-as is jó volt, ez még jobban tetszik. Csak kíváncsi voltam arra, milyen az a kínai izé (mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy patchelni kell a marketet), de annyira nem, hogy lecseréljem a Mokee-t. Azért is kérdeztem itt, ha nem lennék elégedett a mostanival, akkor kipróbáltam volna magam az újdonságot (hála az itt szerzett gyakorlatnak, egy romcsere már 10 perc alatt megvan
)
-
RtgLaci
tag
válasz
RtgLaci #16780 üzenetére
Hibás volt a letöltött rom, most már működik. De: a szokásos programjaim (böngészők, fájlkezelők, stb.) telepítése után a Market kis program (pl. Youtube) telepítésénél "kevés a hely" szöveggel leállt. A belső memória 238 MB, szabad 96,1 MB. Az SD-n meg gigabájtok...A programok (ami lehetett) mind az SD-n vannak. Ezek szerint 96 MB már kevés ?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
RtgLaci #16402 üzenetére
Csak,hogy ne mond,hogy a levegőbe beszélek itt a bizonyíték!
(#13132) pgemil - emberke akinek ugyanaz a hibája mint neked
erre válaszol Kelzsoca
(#13133) kelzsoca -
skidrowkill
aktív tag
válasz
RtgLaci #16397 üzenetére
Elnézést a hangnemért!
Egyetlen módon tudod megoldani,ha újrarakod a rom-ot.
vagy még 1 van...régen Kelzsoca írta,hogy kell csinálni egy Whipe Cache particion-t vagy Wipe davilk Cache-t de ezt addig NE csináld amíg egy hozzáértő nem erősíti meg!Szerk 1: a gapps-al nekem is voltak gondok,csak a marketet és a gmail-t rakta fel a youtube-ot nekem kellett leszednem a Marketről.
-
scyllarus
veterán
-
andyTM
őstag
-
Peterzon99
csendes tag
Jelenleg állás szerint sajnos úgy tűnik, hogy csak úgy lehet, ha megvárod, hogy a Vodánál is megjelenjen a készülék, vagy 20.800 Ft-ért függetlenítteted a T-nél.
szerk.: nem láttam, hogy közben kelzsoca is válaszolt
(#496) kelzsoca: Amit írtam privátban, azt esélytelennek látod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest