-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
sziasztok! olyan problémám van h meg szeretném osztani a netet usb-n keresztül de nem tudom mert kér valami rndis drivert. neten sehol nem találok hozzá. vki esetleg tudná nekem linkelni? amúgy xphez kellene és cm7.2 van a telón.
előre is köszönöm!
-
Tobika1
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy a RootBox romban hogy működik az app2sd? külön fel kellett rakni cwmből de ezután mit kell vele csinálni? vagy használjak inkább link2sd-t?
-
Tobika1
senior tag
Nagyon tetszik a rootbox, iszonyatosan gyors, gyorsabb a cm 7.2 től!
-
Tobika1
senior tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek érdemes váltani valamelyik 4.0 vagy magasabb verziószámú rom-ra? jelenleg cm 7.2 őt nyúzom. Mennyire gyorsak ezek a romok? gyorsabbak mint a 7.2? vaku-t mindegyik tönkrevágja?
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok! Valaki nem tudja véletlenül hogy az effem rádió app-ot miért nem lehet cm7.2 es rom-ra felrakni? Valaki linkelte korabban az appot, azzal próbáltam...
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben csináltam egy TPT-zést a Kelzsoca féle csomaggal[link] , előtte recoveryből csináltam egy backupot majd a tpt-zés után recoveryből restore-oztam a rendszert. A problémám pedig az hogy bekapcsoláskor felugrik egy ablak és kiírja h nincs elegendő tárhely a művelet végrehajtásához, majd ezt leokézom és minden müxik. (igazából ez nem nagy hiba csak egy kicsit zavaró)
Mi lehet a gond? (cm7.2őt használok) már csináltam cache cleart is..
-
Tobika1
senior tag
a mokeeos-re hogy lehet felrakni a hungarian ime billt?
-
Tobika1
senior tag
válasz
skidrowkill #14986 üzenetére
hasít! csak vigyázni kell vele mert 0 fok fölött olvad
-
Tobika1
senior tag
Azt hogy lehetne megcsinálni hogy a play-ben ne csak a Skate -el kompatibilis appok jelenjenek meg? mert sok app van ami elvileg nem kompatibilis de mégis megy a telón.
-
Tobika1
senior tag
Mostanában egyre gyakrabban fordul elő hogy valami leszívja a telefon aksiját egészen kikapcsolásig. Hiába lövöm le az összes app-ot akkor is valami fut még és lemeríti. Skate V2 rom van fent.
Valakinek volt már hasonló?
-
Tobika1
senior tag
Marketen miért nem látható a TSF shell? régebben láttam de most nincs csak a témák hozzá, lehet hogy már csak arm7-en megy?
-
Tobika1
senior tag
tsf shell-el van már valakinek tapasztalata? megéri feltenni?
-
Tobika1
senior tag
sikerült! köszi!
-
Tobika1
senior tag
Ezt próbálta már valaki? elvileg növeli a grafikus teljesítményt...
-
Tobika1
senior tag
Akik SkateV2 őt használnak azoknak frissült már a market? Nekem még semmi...
+ nem tudja valaki h a V2 alatt a google search-öt hogy lehet frissíteni? mert nekem mindig azt írja ki h a csomag nincs megfelelően aláírva...
-
Tobika1
senior tag
az enyém is ilyen...
-
Tobika1
senior tag
válasz
mrskatejoe #11784 üzenetére
okés köszi!
leszedegettem pár appot amiről úgy gondolom hogy "gonosz" lehet
-
Tobika1
senior tag
Valaki találkozott már vírussal a telefonon? Nekem mostanában érdekes hirdetések jelennek meg és ikonok... Érdemes vírusirtót használni? és ha igen akkor milyet ?
-
Tobika1
senior tag
válasz
viperabácsi #11483 üzenetére
+ az elforgatásos animáció
-
Tobika1
senior tag
Skate V2 romnál az akkuhasználatnál csak néhány rendszerfolyamatot ad meg százalékosan, kérdésem hogy be lehet valahol állítani hogy minden progit kiírjon ami használta az aksit?
-
Tobika1
senior tag
Mikorra várható az ia3-hoz a patch?
-
Tobika1
senior tag
köszönöm!
-
Tobika1
senior tag
Nem tud valaki pc-re egy progit amivel usb-n keresztül elérem a teló belső memóriáját és az sd-t?
-
Tobika1
senior tag
Nekem is ezt csinálja a teló, de ha után megint csinálok egy képet és meg akarom nézni gépen akkor ismételten nem tudom csak újraindítás után. Próbáltam másik sd-vel és azzal jó volt... szal szerintem az sd haldoklik.
-
Tobika1
senior tag
A telefonnal készített képeknek a jobb széléből vág le, a levágott rész csak akkor látható ha ránagyítunk a képre, + a képeket nem jól dátumozza a gyári kamera progi.
-
Tobika1
senior tag
Te tudnál ezekre a kérdésekre válaszolni?
Észrevettem hogy az Ice Armor III ban a képek szélét nem jeleníti meg a galéria csak ha ránagyítok és nem jól dátumozza a képeket. Ezeket lehetne valahogy orvosolni?
illetve ha nincs térerő akkor a visszajelző gomb pirossan villogjon?Előre is köszönöm a választ és neked is köszönöm az új romot!
-
Tobika1
senior tag
Kelzsoca!
Észrevettem hogy az Ice Armor III ban a képek szélét nem jeleníti meg a galéria csak ha ránagyítok és nem jól dátumozza a képeket. Ezeket lehetne valahogy orvosolni?
illetve ha nincs térerő akkor a visszajelző gomb pirossan villogjon?Előre is köszönöm a választ és köszönöm az új romot!
-
Tobika1
senior tag
az új romban be lehet állítani hogy ha nincs térerő akkor a vissza gomb pirosan villogjon? a v2ben ilyen volt
-
Tobika1
senior tag
Nemrégiben írtam hogy valami gond van az sd kártyámmal, most azt vettem észre hogy ha csinálok pl egy képet és összekötöm a géppel akkor látom az új képet de ha leválasztom a gépről és csinálok még egy képet majd ismét összekötöm a géppel akkor már nem látom az új képet.
sd haldoklik? vagy a teló kezeli rosszul az sd-t?
-
Tobika1
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat hogy miért csinálja azt a teló hogy ha csinálok pl egy képet és számítógépen meg akarom nézni akkor nincs meg a kép, telón meg látja a kártyán, újraindítás után meg már a gépen is látja?
haldoklik az sd-m? -
Tobika1
senior tag
Aki játszik a Dead Space-el az írja már le hogy hogy kell ugrani (Zero G Jump)
-
Tobika1
senior tag
skate v2 romnál az akkumulátorhasználatnál nekem eddig csak a főfeladatokat mutatta, az appokat nem és tegnap elkezdte mutatni az összes használt appot, ez mitől lehet? most ennek örülök de eddig miért nem mutatta?
-
Tobika1
senior tag
válasz
Nyertes480 #8620 üzenetére
nekem az eredeti rommal is zúgott...
-
Tobika1
senior tag
válasz
viperabácsi #7459 üzenetére
beállítások-->extra beállítások-->megjelenés-->automatikus háttérvilágítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged