- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
válasz
Keeperv85 #19839 üzenetére
Készítettem pár képet erről a "csodáról". Nem mindegyik gépen hajlandó elindulni, de ha igen, szinte minden működik. Érdemes a PC-re egy WIFI sticket dugni, azt is használja, remekül letölt a Marketről. Nagyon mókásan néztek ki a cuccok 19 collon
Alkalmazások
Beállítások
Facebook
Kalkulátor
Tablet X38-as chipsettel -
RtgLaci
tag
Egy jó hír, hátha lesz valami ebből a közeljövőben.
-
RtgLaci
tag
Üdv, olv.-társak. Egy "újszülöttnek" minden vicc új
Tehát: Android-x86 PC-re. És ez NEM emulátor, hanem egy tisztességes bootoló rendszer. Úgy tűnik, minden működik benne, még a wifi is
Jól el lehet szórakozni vele.
-
RtgLaci
tag
Van pl. ez a RootBox CM 10.1-es rom, de több más romban is van "pie" funkció. Hogyan kell ezt előcsalogatni, vagy kezelni?
-
RtgLaci
tag
válasz
kristof_ #18638 üzenetére
Nem az SD kártya partíciójával van a gond, hanem a telefonéval (valószínűleg). Azt kellene átpartícionálni, hogy kényelmesen elférjen a rom és a GAPPS, ennek a leírásnak az alapján. Mielőtt belefogsz, alaposan olvasd át, mert ez komoly beavatkozás. Ha a második verziót választod, az SD kártyára mindenképpen másold fel előbb a romot és a gapps-et, mert csak egy CWM recovery lesz a telefonon. Amikor az elindul, mindjárt kiválaszthatod az Install zip-et, mert wipe-olni, format-olni nem kell, a TPT mindent töröl. Előbb a romot, utána újraindítás nélkül a gapps-ot tedd fel. Reboot system - itt lehet, hogy elég sokáig kell majd várni.
-
RtgLaci
tag
válasz
krystman #18630 üzenetére
Készséggel elhiszem, sőt délután fel is teszem, kipróbálom ezt a stabil változatot.
Az Ice Armor III. elég régen frissült, ahogy nézem, kb. 1 éve. Egy frissítés, fazonigazítás után (mondjuk lenne Navig. Bar) nem késlekednék feltenni, mert nagyon jó rom, Kelzsocáéknak sok munkájuk fekszik benne. Kár, hogy nincs idejük foglalkozni vele...
-
RtgLaci
tag
válasz
saucelori #18611 üzenetére
Próba cseresznye: elindítottam ezt a videót és aztán alig bírtam abbahagyni a nézést
Gyönyörűen, akadozásmentesen lejátszotta.
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #18602 üzenetére
Én is elszórakoztam az OctoJelly-vel (is), nyúztam egy napig...Teljes kikapcsolási állapotból általában tök eltorzulva jött elő a rendszer, a touchscreen nem működött, kb. a 3-4. újraindítás után lett jó. De valahogy mintha érzéketlenebb lett volna a képernyő, elég masszívan kellett tapizni. Voltak laggolások, időnként furcsa dolgok a képernyőn (pl. a Beautiful Weather 4x2 ikonjára rámásztak a másik lapról ikonok), sárga felvillanások...(és hát ugye a vaku, a rádió, a videofelvétel hiánya).
És ezek után nagyon gyorsan ment vissza a CM7 backup, amivel továbbra sincs semmi gond. Mivel megjelent az ezévi első NIGHTLY, inkább azt tettem fel és még mindig jó és jó minden. -
RtgLaci
tag
Nnna, Tilal felrakta a ColdFusionX 3-at , én azért kivárok még egy kicsit a romolással, pl. a blútyúk - ha bekapcsoltuk - nem kapcsolható ki, csak újraindítással...
Nagyon élvezem a TELJESEN JÓL működő CM7-et -
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #18529 üzenetére
Én is szerettem volna valami jól működő, mindentudó romot. Ezért a konzervativizmus jegyében feltettem a CM7 december 9-i Nightly-t a Link2SD-vel és azt kell mondanom, csodálatos!
Gyors, egyszerű, stabil, MINDEN működik (vaku, FM rádió, HQ videó...). Most egy ideig ezt nyüstölöm
-
RtgLaci
tag
Van egy banális problémám, szinte szégyellem ide kiírni...Hogyan lehet az infó sáv alatti Google keresősort a legegyszerűbben eltüntetni, mert hiába teszem rá az ujjam, vagy próbálom tologatni, nem jelenik meg a kuka...
-
RtgLaci
tag
válasz
apeelme #17217 üzenetére
Igazad van, de sajnos a hozzáértő nem én vagyok, még soha nem csináltam ilyet. Ahogy figyelem a fejleményeket a Modaco-n, szinte párhuzamosan fejlődnek a romok Blade és Skate telcsikre. Ez a verzió a készítőtől biztosan nem lesz Skate-re, mert KonstaT Skate-re nem csinál(t) romot...
Eléggé valószínűtlen, hogy én valaha is portolásra adnám a fejem, de ha tudnál javasolni valamilyen linket-szakirodalmat ezzel kapcsolatosan, azt azért elolvasnám, hogy legalább halvány fogalmam legyen róla -
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17191 üzenetére
Mostanában én is kipróbálgattam egy pár új romot az ICS-ből, meg a JB-t, de rá kellett jönnöm, mindnek van valami nyűgje...meg nekem hiányozna a normális kamera kezelés, meg a video lejátszás. Amíg nem lesz jobb, marad a MoKeeOS, ez eddig komolyabb hiba nélkül fut, mennek a programok, a video HD, a kamera, nálam nagyon jó a fogyasztása, nem is csúnya, csak éppen nem ICS , de ezzel együtt tudok élni.
(A tartalék Blade-mre feltettem a CM9 KostaKANG romot és ott az annyira szépen, simán fut, hogy ha lenne Skate-re is ugyanez, talán meggondolnám a romcserét.) -
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #17186 üzenetére
Itt találhatsz legalább 3 féle ICS-t, meg a JB-t is
-
RtgLaci
tag
Frissült a MoKeeOS, ebben már van témaválasztó. Vannak letölthető témák is, ki is próbáltam párat, aztán rendesen belefagyott a telefon. Marad az eredeti téma, jó az
-
RtgLaci
tag
válasz
scyllarus #17073 üzenetére
Elolvastam, mit is írnak róla: ez (is csak) egy 2.3.7-es Gingerbread...Vannak benne kínai maradványok... patch-elni kell a Google-t, mert alapból kínai market van...Nem kaptam kedvet hozzá.
A múltkor próbálgattam pár romot: tetszett a ColdFusion X és az X2 is, sajnálom, hogy vannak még nyűgjei mindkettőnek, de kinézetre és működésre bármelyiket szívesen használnám. Aztán megnéztem a MIUI-t is, hát valahogy az nem az én világom, nekem nem jött be a kezelése.
Maradt a C3CO által portolt MokeeOS 1.10. Ez elég gyors, stabil, minden működik benne és még szép is (vagy mondjuk, hogy nekem tetszik -
RtgLaci
tag
válasz
RtgLaci #16780 üzenetére
Hibás volt a letöltött rom, most már működik. De: a szokásos programjaim (böngészők, fájlkezelők, stb.) telepítése után a Market kis program (pl. Youtube) telepítésénél "kevés a hely" szöveggel leállt. A belső memória 238 MB, szabad 96,1 MB. Az SD-n meg gigabájtok...A programok (ami lehetett) mind az SD-n vannak. Ezek szerint 96 MB már kevés ?
-
RtgLaci
tag
Gondoltam, megnézem ezt a Muki-t, vagy Moki-t. Aztán Reboot után csak a zöld robottal szemezek, aksi ki-be után is...
-
RtgLaci
tag
válasz
Indiant #16530 üzenetére
A GoContactsEX-ben a Hívásbeállítások-ban van olyan, hogy a hívás megerősítése. Én így használom, mert kiraktam a gyakran használt direkt hívásokat és kezdetben előfordult akaratlan kimenő hívás
Az SMS-ről nem tudok nyilatkozni, nem nagyon küldök, de lehet, hogy a GoSMS tudja ezt. -
RtgLaci
tag
válasz
Indiant #16408 üzenetére
Cache+Dalvik törlése+gapps - sokadik - reinstall nem segített. Ezután a romot installáltam újra + cache+Dalvik törlés - és megtörtént a csoda: működött a Play Áruház!
Mégegyszer köszönöm a Te segítséged is, ha nem jött volna össze, akkor a Te megoldásod következett volna -
RtgLaci
tag
válasz
skidrowkill #16403 üzenetére
Nem is feltételeztem, hogy be akarnál csapni, amúgy köszi a linket.
Délután majd próbálkozom valami megoldást találni. -
RtgLaci
tag
válasz
skidrowkill #16400 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, olvasgatok még, aztán próbálkozom még. Eddig úgy tűnik, hogy szeretném ezt a romot hosszabban használni.
-
RtgLaci
tag
válasz
skidrowkill #16396 üzenetére
Köszi a minősítést!
Hogy badarság-e, vagy nem, beszéld meg a telefonommal. Nem azt írtam, hogy mindenkinél így van, hanem hogy nálam ez a probléma és segítséget kértem (bár hiába) a hiba elhárításához. Egyébként a rom valóban jó. Azt a gapps-ot töltöttem, le, ami a rom mellett szerepelt a Modaco-n. -
RtgLaci
tag
Próbaképpen feltettem a CM 7.2 stabil verziót. Szinte minden jó, de a Market..Play Áruház váratlanul leáll...Hiába a gapps reinstall, ha meg korábbi verziót teszek fel, nem indul a letöltés...Mi a teendő ilyenkor?
-
RtgLaci
tag
válasz
Adamis #16180 üzenetére
Kedves Adamis, bocsi, ha megzavartam a köreidet. Mindössze mint régi Skate-s (és Blades is) és fórumos (2003 óta), az örömömet szerettem volna megosztani a fórumtársakkal, tehát hogy van egy olyan készülékem, amin (remélhetőleg) hibamentesen fut az Android 4.03.
Elnézést kérek a hibámért, aki akar, szaladjon a modker-be, nem sértődök meg. -
RtgLaci
tag
Picit off. Jó kedvű vagyok, mert most értem haza Szegedről a Média Markec-ből egy Myaudio S8-as 8 collos tablettel. Egynapos akcióban 30 ezer froncsi volt.
4.03-as Ice Cream Sandwich, 1,2 GHz proc, 1024x768 kapacitív, 8 GB memória, microSD hely, két kamera, wifi, HDMI...
Szerintem jó vétel volt. -
RtgLaci
tag
IA3 rommal továbbra is előfordul, hogy valamilyen tevékenység (pl. böngészés, fotófeldolgozás) közben időnként leáll a noti.bar és csak újraindításkor jön vissza.
Esetleg újraindítás nélkül is elő lehet hozni valahogyan? -
RtgLaci
tag
IA3 a rom. Mostanában sűrűn leáll az állapotsor és nem is indul újra...Én hogyan tudom rávenni, hogy újrainduljon?
-
RtgLaci
tag
válasz
#40993792 #14925 üzenetére
Szia Zsolt!
Eddig összesen 1 alkalommal tettem próbát az ICS-csel, majdnem belehalt a telefon.
Legközelebb már csak akkor lesz Rom csere, ha mindenki arról fog áradozni, hogy ez-meg-ez az ICS mindent hibátlanul tud (ha egyáltalán lesz olyan). Addig remekül elvagyok az IA3-mal. -
RtgLaci
tag
válasz
alansmithee #14706 üzenetére
"Nos végül nem SKATE lett a kiválasztottam..."
))))
-
RtgLaci
tag
válasz
bluobluo75 #13700 üzenetére
"Ez messze nem direkt link" De, sőt közel is az, nekem rögtön lejött
-
RtgLaci
tag
válasz
Norbeee01 #12715 üzenetére
"nem értem miért csinálja,a bootanim eszméletlenül laggol,..."
Azért, mert képtelen győzni a ZTE.
Ja, bocsi, az a focicsapat. Az én ZTE-m kiváló versenyző -
RtgLaci
tag
válasz
#40993792 #12492 üzenetére
Hali Zsolti, nincsen durca
Nagyon kedvelem a telefont és ezt a romot is. Mindössze tudni szeretném az okát a jelenségnek. Nem fogom be a mikit, ezt biztosra veszem, mert olyan tokban van, ami ezt nem teszi lehetővé, használatkor csak lenyitom, ki sem tudom venni. Nem sűrűn van ilyen bibi, eddig 4-5 alkalommal fordult elő.
-
RtgLaci
tag
IA3 a telefonon. Vajon miért van az, hogy hívnak és mikor felveszem, én kifogástalanul hallom a hívót, de ő engem egyáltalán nem hall. Leteszem, visszahívom és minden rendben...Már több ilyen eset volt-van.
-
RtgLaci
tag
Készítettem néhány fotót a Skate-tel, gondoltam átmásolom a PC-re. USB bekapcs., ott a kártya tartalma a TC-ben, de a DCIM üres...Megnézem a telefonban file kezelővel, ott vannak, meg is lehet nézni őket. USB vissza, TC: üres a mappa...(a rejtettek látszanak).
Új, 4 GB-os Samsung kártya. Most mi van...? -
RtgLaci
tag
Kedves olv.-társak, ha Vodafonos vagyok, hogyan használhatnám a Skate-tet? (Nem a telefonáláson kívüli tevékenységekre gondolok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest