-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Fooler89
üzenetére
(#10604) Fooler89
több probléma is van
"Fontos még az is, ha 128mb-os system partícióra települ fel a rom, akkor csak 1-2mb szabad hely marad a system-en, viszont a programokon belüli lib mappában található fájloknak is van méretük, így arra mindig figyeljünk oda, hogy az összes lib mappába másolni kívánt fájl össz. mérete ne legyen nagyobb mint a rendelkezésre álló szabad hely, mert abból problémák keletkezhetnek! (adott esetben törölni kell fájlokat a system partícióról pl: csengőhangok, vagy olyan .apk csomagok amire biztos nincs szükségünk és a rendszernek sem a működéshez)"
a TC -nél
"Az .apk fájlokat nyissátok meg egyszerűen Total commanderből, és azonnal látható hogy van -e lib mappa vagy sem.A legjobb ha az .apk fájlokat és a zip állományokat is betársítod a total commanderre (általában windows alól vannak a legtöbben, aki linuxot használ az meg tudja magától is hogy s mint kell csinálnia)"
ha ezeket figyelembe veszed nagy gond nem lehet .
Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Update 10.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest