- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
molnartom #22786 üzenetére
Azt megtaláltam, viszont nem sikerült feltenni a CWM recovery-t. Nem lehet, hogy azért, mert előtte már gyári reco + gyári rom alatt átpartícionáltam a telefont? Vagy nincs összefüggés?
Szépen látja a telefont, indítom az exe-t, írja hogy másolja át a telefonra, tel. újraindul, de nem ragad be a robotnál ahogyan kellene, hanem újraindul. Hangerő LE + power-nél meg az FTM fogad. Nem nagyon volt tegnap este már ötletem. -
^Clown
addikt
válasz
molnartom #22782 üzenetére
Köszi! Ezt is a gyári recovery alól kell installálni, ugye?
szerk: látom, recovery-bőlmolnartom: Skate_cache_to_ram_update.zip nekem ez a csomag kéne, de ez nincs fent
Mivel az a terv, hogy mégiscsak marad a gyári rom + gyári recovery, de új kiosztást csináltam. Ehhez kéne még ez a .zip. -
^Clown
addikt
Sziasztok! Hű, de régen jártam itt
Egy kis segítséget szeretnék kérni: az itt található leírásból módosítottam a data + cache méretet (data 218Mb), de a "Skate_cache_to_ram_update.zip" fájlt nem tudom letölteni, már nincs fent az oldalon. Akinek megvan, fel tudná tenni valahová / tudna adni működő linket?
Illetve lehet, hogy feltenném inkább az Ice Armor III-at, de ahhoz kéne egy CWM, ahhoz sem találok már sehol sem működő linket, ebben is tudnátok esetleg segíteni?
Konkrétan erre a csomagra gondoltam. Köszi szépen! -
^Clown
addikt
Sziasztok, gyári romra miért nem lehet telepíteni a Google féle Car Home appot?
-
^Clown
addikt
válasz
#40993792 #15951 üzenetére
Amúgy köszönjük, mert hasznos tapasztalat volt; bebizonyosodott, hogy valamelyest bizony személyfüggő a csere porosodás esetén (vagy változott a ZTE hozzáállása). Korábban volt, akinek szó nélkül cserélték ugyanerre a problémára, mást pedig elhajtottak, mondván: erre nem vonatkozik a garancia...
Bizony, ha valaki porosodás miatt viszi vissza a telefonját, előtte itt a fórumban kérdezzen rá, melyik üzletben érdemes próbálkozni, megspórolhat magának egy felesleges kört.
Porosodás ellen nincs védelem sajnos, esetleg egy tok tudja lassítani a folyamatot, de csodát az sem tud tenni. A zokni pedig rossz megoldás ugyanúgy, mint a piszkos nadrágzseb
-
^Clown
addikt
válasz
korcsillio #15255 üzenetére
A nagy kijelző engem is elgondolkodtatott anno
Szerintem nem fogod megbánni.
-
^Clown
addikt
válasz
korcsillio #15251 üzenetére
Blade-ről váltottál?
-
^Clown
addikt
-
^Clown
addikt
Ha már handcent: azt be lehet állítani valahogy, az ez a program legyen az alapértelmezett? Ha kapok egy sms-t, azt a handcent és a gyári üzenetkezelő (vagy mi a szösz a neve
) is megjeleníti.
-
^Clown
addikt
válasz
DessertFox #11451 üzenetére
Nagyon komoly a felhozatal a ZTE-től, de három nagy kérdés azért felmerülhet: ezek közül mi érkezik Mo.-ra, mikor és mennyiért
-
^Clown
addikt
Apa kezdődik
-
^Clown
addikt
válasz
viperabácsi #5638 üzenetére
Rendben, tényleg ne menjünk bele
Ez a Nillkin szilikon tok ilyen, de pl. a Sikai elég bumszli. Tokja válogatja.
-
^Clown
addikt
Mivel sokan használják ezt a fajta tokot, ezért reagálok:
- mozog, illetve recseg: ez egy hajlítható tok, tehát érdemes kiszedni a telefont, majd a tokot picit hajlítgatni, hidd el, jó lesz, nem fog benne lötyögni. Játszani kell vele egy picit.
- a benne lévő fólia valóban nem csúcsminőség, arra az időszakra megfelel, ameddig a gyári fólia helyett keresel és vásárolsz egy jobbat.
- az alja és a teteje valóban nyitott, viszont a pereme magasabban van, mint a kijelző szintje, így ha leesik a telefon, a kijelzőnek nem lesz baja - egy érintőképernyős telefonnál ez a legfontosabb. Ezt a fícsört a szilikontokok nem tudják.
- a fehér színű tok sajnos valóban koszolódik, cserébe viszont egyedi megjelenést biztosít, ahogyan mondani szokták, ilyen nem jön veled szembe az utcán. Sajnos foglalkozni kell vele, gyakran tisztítani; valamit valamiért.
- a szilikon tokok ennél jóval vastagabbak, még jobban nagyobbítja az amúgy is elég tekintélyes készülék méretét, de ez egyéni preferencia kérdése. -
^Clown
addikt
Sziasztok, maradt raktáron még 1db barna színű Nillkin tokom, pü-ben érdeklődjetek.
Bocsánat, tudom, hogy szakmai topikban nincs hirdetés, de áll a HA, a hirdetést módosítani sem tudom...BUÉK minden ZTE használónak
-
^Clown
addikt
Tudnátok javasolni valami olcsó (Mo.-on azonnal boltból megvásárolható, max. 2-2,5K-ért) agybadugós fülest, aminek nem L-alakú, hanem egyenes a jack csati utáni része? Nem kell high-end minőségű, az a lényeg, hogy szóljon tisztességesen, mert a gyári füles egyrészt nagyon gyér és halk, másrészt kényelmetlen.
-
^Clown
addikt
válasz
csupa csaki #3158 üzenetére
Főleg úgy, hogy órák óta meg szeretném venni a Paper Camera-t, de hibával ledobál...
-
^Clown
addikt
Zsoca a kijelző érzékenységét javító fw updateről tudsz valami infót?
-
^Clown
addikt
válasz
kelzsoca #2788 üzenetére
Ezt leszámítva nagyon korrekt telefon, főleg 40.490Ft-ért
Édesapámnak bőven elég a gyári rom, eddig egy Nokia 3100-ja volt, elég éles a váltás.
A nagyobb kijelző tényleg nagy királyság, nehéz kérdés, hogy lecserélném-e a Blade-emet az utódra. Ez szerintem a később érkező romoktól függ
-
^Clown
addikt
válasz
miklos0308 #2785 üzenetére
Pl. Clin (ablaktiszító), egy kicsit rácsepegtetsz puha papírtörlőkendőre, és azzal áttörlöd. Érdemes párás helyen feltenni a fóliát (fürdőszoba), mert ott kevesebb a szálló por, kisebb az esélye annak, hogy por kerül a fólia alá. Buborék nélkül nem nagyon lehet feltenni (nekem még nem sikerült) de no para
: puha ronggyal kell a buborékokat a kijelző széle felé "terelgetni", menni fog.
Érdemes a YouTube-on néhány videót is megnézni előtte, mert többféle módszer is van (pl. bevizezés, vagy a hitelkártya-módszer, stb.).
-
^Clown
addikt
Ma beüzemeltük édesapám Skate-jét, minden oké vele, de a rezgőmotor... Korábban már írtátok, hogy lepkefing, de ez minden képzeletemet alulmúlta
Gyenge, és ahogyan korábban írták, "nagyon kínai". No mindegy, ez van, ezen kívül viszont hibátlan
-
^Clown
addikt
válasz
magellaner #2455 üzenetére
Tudtommal műanyag. A Skate "karcállóságával" kapcsolatban még elég kevés a tapasztalat, a Blade viszont elég nehezen karcolódott meg. Én azt mondom, az ördög nem alszik
-
^Clown
addikt
Üdvözletem! Ezt a hsz.-t szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Elvileg mától (!) lehet kapni a Skate-et Mo.-on. Amint megtudom, hol lehet kapni, már megyek is a boltba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged