- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Praktikusabb lenne egy adaptert beszerezni. Pontosan nem tudom melyikek, de valamelyik kettő része meg van cserélve az Apple-féle jacknek a normálhoz képest. Egy ilyen adapterrel vissza lehetne alakítani és így rendesen szólna gombnyomás nélkül, sőt még használhatnád a mikrofont is.
Amúgy szerintem a leírás is rossz, mert tudomásom szerint csak az Apple-nek van ilyen kiosztású jackje. Ergo HTC-vel, és Nokiával sem működne, hiába írták oda.
-
tboldi
nagyúr
válasz
krystman #17221 üzenetére
Ezt minden 2.3 romban megtalálod. Sőt, a Honeycomb, az Ice Cream Sandwich és a Jelly Bean is tartalmaz hasonló easter egget.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #16522 üzenetére
A
SESony azt mondta, hogy minden 2011-es XPERIA modell megkapja a 4.0-t. A Mini/Mini Pro ill, a Live with Walkman frissítéséről - mármint hogy kiadták - már tudtam, Úgy látszik, most a következő az Arc (S) lett. A hivatalosban - gondolom - minden hibát kijavítottak, ha volt (szerintem a Sony nem is adna ki egy bugokkal teli szoftvert), simán mehet gond nélkül a régebbi kernel ellenére.+ A gyártónak minden eszköze megvan egy ROM összehozására, míg egy moddernek nincs. Csak a közösség számára elérhető dolgokból tud építkezni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #16519 üzenetére
Igaza van. Azért, mert régebbi kernel van alatta, attól még ICS. Tény, hogy egy 3-as kernellel lenne teljes, de ugyanúgy futnak rajta a 4.0.x-re írt alkalmazások és tartalmazza a rendszer újításait. Szóval nyugodtan hívhatja ICS-nek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #15149 üzenetére
Ez is valami hasonló, de a rommerek általában a darktremor-féle a2sd-t építik bele műveikbe. Ezzel a kis applikációval egyszerűen el lehet intézni - sok más mindennel együtt.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
A tabletes kérdések inkább ide kerüljenek:
mobilarena.hu/tema/android-os_tablet-ek/friss.html -
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #13824 üzenetére
A Blade topikban övé most az utolsó hsz. Meg az aláírásából ítélve most tabletezik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #13542 üzenetére
Nem féltve őrzött kincs, ki van adva. A gyártónak kell a saját készülékeire igazítania és továbbítania. Sok (jellemzően ARMv7-es) készüléknél már az van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
callvote #12916 üzenetére
Ez nekem egy átcímkézett Miren Browser-nek tűnik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #12390 üzenetére
Én egy Wayteq xTAB-100-asra tippelnék.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Takilandbau #12156 üzenetére
A processzor ettől még nem változik meg.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tobika1 #10620 üzenetére
Akkor esetleg a Marketes verzióját kipróbálhatod.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tobika1 #10617 üzenetére
Vagy használj inkább QuickPic-et.
Szerintem a másodikat a gyári rom forrásának hiányában nem lehet megoldani.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pusihusi #10541 üzenetére
Minden proci más és más. Ki kell tapasztalnod, a tiéd meddig bírja. Amíg nincs újraindulás és stabilan működik, addig jó. De vigyázz, a "Használat bootoláskor"-t ne pipáld be! Csak akkor, ha már meggyőződtél arról, hogy ezen az órajelen minden okés.
Amúgy olyan 1 GHz körüli értékre húzható átlagban.
Banyek, de lassú vagyok
-
tboldi
nagyúr
válasz
Frozzy #10393 üzenetére
Mindenképpen kelzsocát akartam megkérdezni. Mivel privátra és e-mailre nem válaszol - mint ahogy az aláírásában is látható -, így marad az, hogy vmelyik topicba írom a kérdésemet. Gondoltam a leghamarabb itt fogom őt elérni, ezért írtam ide. (A második hsz-emet meg szimplán elfelejtettem off-ba rakni.)
Tulajdonképpen az eredeti 2 kérdésem bármelyik androidos eszközre is érvényes lehet.Azért, mert nem deszkával járok, nem kell lehurrogni.
(#10394) ux1
+1 -
tboldi
nagyúr
válasz
kelzsoca #10387 üzenetére
Most csak elméletet kérdeztem. A közeljövőben szeretnék valamilyen tabot venni.
Igen ez egy Concorde Tab 7020-as. Ez az egyik kiszemelt. Vagy a 7030-as, ami jobban tetszik külsőre, de drágább. Még az általad supportolt Wayteq xTAB-70-es, ami bejön, csak a felbontása nem "app-barát".
Egyébként itt letölthetőek különböző romok a 7030-ashoz, innen jött a root beépítéses ötlet. A 7020-ashoz meg itt van némi anyag (és a képet is innen loptam
).
szerk: Még szezso-t kérdeztem az Ainol Novo7 Paladin-járól, de a MIPS proci és a bizonytalan garancia miatt inkább lemondtam róla.
-
tboldi
nagyúr
kelzsoca!
2 technikai kérdés:
Ha a recovery-ből telepítős root update-ed tartalmát belemásolom egy romon belül a megfelelő helyekre, működni fog a dolog?
Ha én készítek egy javítást/módosítást és rendesen update.zip-nek nevezem el, akkor műküdni fog ezzel a recovery-vel is? -
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10238 üzenetére
Nekem nem telepíthető, úgyhogy nem tudom kipróbálni. De szerintem amúgy sem működne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10236 üzenetére
This app controls Voodoo sound for Galaxy S, Nexus S phones Galaxy Tab and Asus Transformer (...).
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #10010 üzenetére
Vagy sérült az apk.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
De jó, hogy én semmit nem veszek észre a WiFi sebességét illetően CM7 alatt...ugyanis a netem sem nagyobb 5 Mb/s-nél.
-
tboldi
nagyúr
válasz
PeliScan #9127 üzenetére
Nem csak +200 MHz-ről van szó, a processzor a DHD-ben ARMv7 architektúrájú (míg a Skate csak v6-os). Felhasználói szemmel ez annyiban jobb, hogy több alkalmazás/játék kompatibilis a telefonnal.
Szerk.: ha nem frissítesz gyakrabban, akkor valószínűleg megelőznek.
(#9138) callvote
Én nem mondtam, hogy cserélje le.Csak leírtam, hogy nem csak 200 Mhz a különbség. Én/mi nem dönthetek/ünk PeliScan helyett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #8689 üzenetére
Most telóról nem tudok linkelni, de én az iPon.hu-t ajánlom. Mindig rendben lezajlott minden. A memkártyám is innen van (Samsung 16GB C10). Teljes mértékben elégedett vagyok mind a termékkel, mind a bolttal.
Papíron ezek a kártyák mindenféle-állóak, de azért ezt nem akarom kipróbálni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
foldermate #8172 üzenetére
Ezt olvasgasd: [link]
(#8175) callvote: Ha GEN2-es, akkor csak a kallt_kaffe által módosított z4root működik - ez megtalálható a fent linkelt leírás segítségével.
-
tboldi
nagyúr
válasz
sfbukfenc #8118 üzenetére
Root-mentes telefonon ext? Kicsit sántít...
Vagy gyári rom rootolva (+ Link2SD), vagy vmelyik custom rom, ami már alapból rootolt.Root Explorerrel meg lehet nézni.
------------------------------------------------------------------joestone!
Jobbulást!
Megkérdezhetem, miért vagy kórházban? -
tboldi
nagyúr
válasz
Torento #7994 üzenetére
Attól, hogy nem gyári, még lehet jobb néhány (pontosabban sok) dologban.
Blade-re se gyári a CM7, inkább azt mondanám, a CyanogenMod csapat által támogatott a telefon. Most belefogtak a CM9-be (ICS) és ezt már a Penge sem kapja meg. Szerintem a Skate-re csak az eddigi "portok" lesznek a jövőben is.
Quadrantot - meg bármi egyéb benchmark-ot - felejtsd el. Egyrészt nem is működnek mindig jól, másrészt szerintem a felhasználói élmény többet ér.
-
tboldi
nagyúr
válasz
poisonborz #7264 üzenetére
Mindig legyen, az a biztos.
-
tboldi
nagyúr
1. XDA-n van egy app, amivel mindenfélét be lehet állítani. GTA III Settings v1.4 a neve. (Egyik hsz-be pont egy Skate-es nyilatkozik.)
2. Úgysem fog menni.
Szerk.: az is sokat segít, ha a letöltött tartalomból (sdcard/android/data/com.rockstar.gta3) kitörlöd az audio mappát. Persze így nem lesz hang, de jelentősen nagyobb lesz a teljesítmény.
-
tboldi
nagyúr
válasz
viperabácsi #6642 üzenetére
Bármilyen kábelt használhatsz, aminek microUSB csatlakozója van.
-
tboldi
nagyúr
kelzsoca! Vagy bárki más!
Be tudnád linkelni azt a háttérképet, ami az első SkaTe romban volt (meg régebben Blade romokban is volt)?
Fekete alapon ilyen üvegszerű, zöld "alakok".előre is!
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #5830 üzenetére
Nem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #5826 üzenetére
Bontsd szét a SystemUI.apk-t és cseréld ki a megfelelő elemet!De ezt inkább power-usereknek ajánlanám...Szerk.: Hülye vagyok, ez még nem elég. Ezt kell végig csinálni.
-
tboldi
nagyúr
frozzyZTE és malwy!
Hogy biztosra mehessetek, szedjétek le marketről az Elixir 2 nevű appot. Majd miután települt, indítsátok el, szenzorok, és a közelség érzékelő szöveg mellett balra a kör alakú izére bökve indítsátok el a tesztjét. Tapogassátok az ujjatokkal a bal és a job oldalt. Amire reagál, az a proximity-s fele a telefonnak.
(#5709) frozzyZTE: Bakker, tényleg!
De azért egy szép GUI mégiscsak jobb.
Csak CM7-ben AOSP tárcsázó van, azzal meg nem megy az emode. Ezért ajánlom ezt a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged