- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
bubus66 #12894 üzenetére
Nah...semmi különösebb probléma nincs a gyerek Skate-jével...
Szépen megkérdeztem,hogy costum recovery vagy gyári fenn .
-azt mondta "Gyári"
és után visszahív hogy bejött valami CWR .....
Na ekkor betelt a cérna elszakadt a pohár....és akkor már levágtam h nem ért a telefonokhoz
és akkor megpróbáltam elmagyarázni hogy hogy kell romot telepíteni -
pusihusi
addikt
válasz
bubus66 #12835 üzenetére
Szerintem aki ilyen és hasonló okos kütyüket vesz tart, az tisztában van, v. kell kennie hogy valamelyik nagy testvér mindig figyel!
Ha ilyen kütyüd van, apkok nélkül is azt tudnak meg rólunk amit akarnak! Engem nem izgat, félni valója annak van aki a legtöbbet tudja!
-
mpire
tag
válasz
bubus66 #12755 üzenetére
Nem érted, nem baj. Az ilyen szavakat mindenki ki tudja olvasni, még magánhangzók nélkül is. De ha nem tagolod a mondatokat, akkor az már nem lesz egyértelmű. Mi nem halljuk, hogy a Te fejedben hogy hangzik a mondat, csak az ömlesztett zagyvaságot látjuk. Legalább kérdőjelet rakj, ha kérdezel... Na mindegy, befejeztem.
-
Norbeee01
tag
válasz
bubus66 #12742 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél válaszolok...Magyar, 1-2 dolog nincs benne csak fordítva a cyanogenmod beállításokban...Telepítés után nincs root jogod(ez valamiféle bug, de elvileg a superuser hibája) azt külön kell recoveryből telepíteni,de ezt valahol 30hsz-el feljebb leírtam részletesen és belinkeltem a superuser zip-jét...Nekem bejön,de ez egyénenként változó(én ilyen kísérletező kedvű vagyok)...Ha nemcsak kíváncsiságból szeretnéd lecserélni,hanem teljesítmény,tuning stb. végett akkor inkább lebeszélnélek; az Ice Armor III azért körökkel veri ezt a romot minden téren.
Egyébként mellékesem közlöm a SplashMod v2.2(asszem ez nincs egy hete hogy kijött) elavult
Ma jött ki az új verzió a 2.3 állítólag beats audio-val
Na le is töltöm gyorsan,de ma már nem tesztelek sztem és holnap is valószínűleg csak este érek majd rá
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #12269 üzenetére
nem vitázok ez az egyik a másik meg nem én tudom jobban hanem pl külföldi és belföldi szaklapok stbstb,és olyan rendezvények ahol versenyeztetik akár 24 orán át folyamatosan a virusirtókat hogy melyik véd ki több támadást,melyik a legjobb..és nyilván ilyen tesztek eredmények,és dijak fényében azért mindenkinek látható hogy melyik a jó és melyik nem...
és az hogy te ezt támadásnak személyes sértésnek veszed az a te bajod..pont az ilyen megnyilvánulások miatt van a vita mint amiket épp teszel,mert ha valaki valamit netán jobban tud vagy többet olvasott valamiröl és nem ért veled egyet akkor neked az már támadás..hát vedd akkor annak és használd az avastot föleg ha még pénzt is kiadtál érte...
te vagy aki őt leszolta a nod miatt holott klasszisokkal jobb mint az avast,én azt mondtam hogy az nem jó és érdekes módon nekem esel..tehát te lefikázhatod az övét,de ha más megmondja neked hogy a tied rosszabb akkor az neked sértés..érdekes nem?
és ha nem kértél kommentet,akkor te se írj ennyi
nyugodtan nézz körül a neten bármelyik oldalon...és majd magad is rájössz hogy az avast sehol nincs...
felölem duzzoghatsz is de a tény akkor is az hogy feleslegesen estél nekem..joéjt -
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #12267 üzenetére
az avast virusirto lenne?
sztem meg az egy kalap....)
kaspersky,norton..stbstb na azok már azoka top 6ban,de még a top 10ben sincs benne az avast semelyik külföldi nevesebb listán
a nod 2ik 3ik környékéne van...
és bár az sem tökéj de az avastnál többde tény ártalmatlan,nincs benne semmi...
ja de amugy feljebb már adtam hozzá linket,xda-s és 3.4.7es verziós play
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #11330 üzenetére
Igen
Egyébként sajnos most nem találom de azt hiszem HTC fórumban olvastam. Egy "guru" írta le, hogy a ROM-ból , melyik alkalmazást lehet eltávolítani, melyik a felesleges, valamint "tudomása " szerint mi -mire való.
Gondoltam hátha itt is közkinccsé válik(legalábbis egy része )
de megkeresem az tuti
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #11314 üzenetére
a TC UP nekem is megvan ugyanez az 5.6os azzal már megnéztem látja "linux meghajtó"-ként.
de az easeus sem ugy látja ahogy pl neked...
látja hogy G meghajto (super floppy disknek jelzi)
és alul a fat32es részét is látja de mellette nincs ext3
recoveryböl megcsináltam az 512es ext3-at,de visszanézni nem tudom a gépen ..
no mindegy majd megoldodik valahogy csak fura hogy vadi uj kártya és már most nem egyszerü particionálni,holott alapjában véve nem is nehéz.viszont most megnéztem sima windows lemezkezelővel ott viszont látom hogy van G meghajto és kettéosztva,kifogástalan elsődleges partició mindkettő,tehát elvileg jó lett csak az easeus szivat meg folyton...
lehet másik verziót szedek le... -
-
bluobluo75
őstag
válasz
bubus66 #10913 üzenetére
igen, remélem jó lesz, márcsak azért is mert valahol azt olvastam, hogy ha a telepítés meg minden a kártyára van irányítva akkor nem lessul be annyira a teló,
kérdezni is akartam a szakértőket, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a kártyáról induljanak a progik meg lehetőleg minden ami terhelheti a mobilt?
-
bluobluo75
őstag
válasz
bubus66 #10910 üzenetére
amúgy épp kelzsoca ajánlotta, meg ha jól emlékszem a 8-ast 10-est de az gondolom drágább is
...nézegettem a telót, kopkop k*rvajóó!!A routert már korábban megvettem mint ahogy a microSD kártyát is
kíváncsi leszek a netre, hogy megy!amúgy itthon 8 megás a net
beállítottam a hátteret is, kib*tt jó az őszi leveles "víz" élő háttér! -
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #10250 üzenetére
Nem titok
4K volt az ára .Egyébként én is Kingston vásárlásán gondolkodtam, de a lustaság győzött. Ott volt kéznél a boltban és 4,5 K helyett megkaptam 4K-ban
(#10252) malwy
A wifin kívül én a BT füles hangerejének csökkenését tapasztaltam IA 2 alatt , de ez lehet egyéni panasz .
A Zsoca féle patch javított a wifin , de messze nem hozta nekem a V2-st. Ezért is váltottam vissza, no meg nekem is volt egy hasonló dolog mint az egyik fórumtársnak
csak az én telefonom nem az Ő hugát hívta
hanem mást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest