- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
2008Kft
üzenetére
valahol elbeszélünk egymàs mellett, én a Beàllìtàsok - Wi-Fi és hàlòzati beàllìtàsok - Mobilhálòzatok - Hozzàférési pontok nevei menüpont alatt talàlhatò listàròl érdeklôdöm...itt nem lehet üres, ha van bent SIM! amit a koràbban is emlìtett xml fàjlbòl "tölt fel " a szolgàltatònak megfelelöen!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
2008Kft
üzenetére
(#10688) 2008Kft
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.
Bagyusz
A hozzászólásokból azt olvastam ki, hogy a kinti T-mobil és Orange szolgáltató támogatja csak, illetve ott megy csak. (nem vagyok jó Angolos lehet rosszul értelmeztem , akkor sory )
-
kelzsoca
félisten
válasz
2008Kft
üzenetére
Megjegyzés: engem egy dolog zavar egy kicst ebben is meg a másik kettőben is..mégpedig: nem tudom kikapcsolni a USB-s Hibakeresést...
A Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazásfejlesztés menüpont alatt:
Alapból be van kapcsolva az USB hibakeresés és az alatta lévő USB hibakeresési értesítések..
Először szedd ki a pipát az USB hibakeresési értesítések mellől, majd vedd ki a pipát az USB hibakeresés mellől is, és a probléma megoldva

Egyébként mi a helyutánzatok kezelése? Erre még nem jöttem, rá...
Mondjuk fényképezéskor fake gps helyzetet határoz/ment el meg a kép mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest