- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
okoska74
senior tag
Beállítások/Fiókok és szinkronizálás/akárki@gmail.com
-Címtár szinkronizálása
-Gmail szinkronizálása
-Naptár szinkronizálása
-satöbbi
kipipálni!Redőny le, majd a körbe két nyílra nyomni.
Ja és a szinkronizáció csak akkor működik, ha élő wifi vagy mobil neted van és akkor is csak akkor, ha nincs standby módban, bár ez már csak beállítás kérdése. -
Jano_023
őstag
Én is az Aliexpreszes témához szólnék hozzá. Én is már többször nem is kevés pénzért rendeltem dolgokat és nagyon megvoltam elégedve a postázással és a csomagolással.
Azét sem kell félni a pénz bebukástól mert náluk a dolog úgy működik, hogy csak akkor kapják meg a pénzt ha vissza igazolod hogy a csomagot megkaptad. Hogy addig hol tárolódik a pénz azt nem tudom.
Egyedül talán a kártya minősége lehet kérdéses de szerintem ennyiért megéri.
Ja és még egy dolog. Ami ebayen van annak egy része is innen van. Azért van hogy 100,200, 500 db lehet csak rendelni egyes dolgokból. -
Badboys
őstag
Az Ebay sem fenékig téföl ezt elhiheted mert már szívtam az Ebay el is.Sajnos egyre több a szaralak ott is csak utána kell olvasni.F....sza csókának föltüntetve és valójában hát inkább nem mondom.Digicizert rendeltem a HD2 höz igaz meg is jött nuku posta költség csak az volt a gáz,hogy rossz volt és utána eltünt a csóka pedig 90% os jelölése volt.
-
Norbeee01
tag
-
apeelme
addikt
eleve sületlenség, pláne úgy hogy hivatalos forrás sincs megjelölve, linkelve, idézve...
(#9170) callvote: rendben, kérjük a linket!
a teló nem attól lesz armv6 (arhitektúra) mert oda sorolják be...hanem a hardver miatt...[olvasgass] -
apeelme
addikt
a format sdcard menüpont az SD FAT32 partíciójára vonatkozik, a format sd-ext pedig az EXT partíciójára, ezek egymástól függetlenek, ha nincs EXT partíció a kártyán akkor CWM hibaüzenetet dob hogy nem tudja elvégezni a műveletet, a kolléga tehát a format sdcard menüpontot használta tévesen...
-
-
Frozzy
őstag
persze. egy icipici takarásra is reagál.. hisz ez a dolga
de ha megnézed fényben tényleg a hangszóró jobb oldalán van
tehát azt tapicskolja/játok
(#5708) balazs.fefe: sajnos ez van nekik ki adva ha probléma van csere! ők meg szívesen nem végeznek plusz munkát, ennyi
ez a legegyszerűbb
(#5710) tboldi: felesleges felrakni az elixir2-őt már a kalibrációnál látom, hogy melyik oldalra reagál. de azért köszi.
-
kelzsoca
félisten
Ha már annyira hibás a készülék, hogy vissza kell vinni szervizbe, mehet rá a TPT.
A TPT azért veszélyes mert a firmware-t is felírja a készülékre, ez nagyjából olyan, mint PC-s alaplapon BIOS-t flashelni.
A rom és további partíciók újraírása nem veszélyes, így a rom sem a recovery felrakása sem.
-
kelzsoca
félisten
Az első gondolatmenet rendben van, a másodikra egyszerűbb, ha a gyári TPT-s megoldás van ráküldve, az letakarít mindent, és visszaállítja a gyári állapotot.
Egyébként mi van akkor, ha tönkremegy a teló és nincs esélyünk visszaállítani a gyári állapotot. Ilyenkor a garanciával mi a helyzet?
A kérdés, hogy hogyan és milyen módon megy tönkre, mert a szerviz adatokat tud kiolvasni a készülékből, ha nem azt látják, aminek ott kellene lennie, már nincs is garancia a készülékre.
-
malwy
senior tag
Bementem a helyi T-be, majd +10000Ft leszurkolása után azonnal kaptam egy Skate-t. Szóval csatlakozok a klubhoz
1. Mit érdemes egyből felrakni/cserélni? Mint legelső androidom, körbejárom a témát.
2. Android az linux alapokon nyugszik. Na most én linuxxal egész jóban vagyok, elérhető esetleg a terminál telóra, vagy nagyon más egy asztali linuxtól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest