- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apeelme
addikt
válasz
^Clown #17594 üzenetére
Az intel tuti, a másik puszta logika alapján(még akkor is ha zsoca belinkelte fent a modaco-s tesztet)...mekkora esélye lenne egy még kiforratlan, frissen bemutatkozó architektúrájú biztosan zárt bootloaderrel rendelkező készüléknek, egy már bizonyított, de nyitott bl-el szemben? lássuk be nem sok...
én fogadnék is rá...
-
kelzsoca
félisten
válasz
^Clown #17594 üzenetére
Biztos infó nincs, ez alapján viszont valószínű: ZTE Grand X Review
Rooting and hacking
ZTE devices have traditionally been very hackable, however I haven’t yet had time to crack open the Grand X. We have seen Tegra devices with locked bootloaders too.
-
kelzsoca
félisten
Nézd meg a tesztnél, egyébként a Skate házát dolgozták át, illetve a többi dolog is a Skate hozadéka szvsz. (kamera, érintőpanel, lcd panel, akksi stb.. le merném fogadni még a hangszórók meg ami nem SoC-ot érintő változás az is 1:1-ben megvolt már.
(#9813) foldermate
Keresőt miért nem használod?
(#9814) badmad
Szerencséd volt
(#9819) Indiant
Sajnos nincsenek meg a hardveres követelmények.
-
Frozzy
őstag
100%-ban igazad van ^Clown barátom
tökéletes a Nillkin tok ennél jobban esküszöm nem tudnék elképzelni pedig volt már nem 1 telefonom és nem 1 tokom hozzá ez mindent oda ver. legalább nem lesz tőle nagy és batár a telefon jól lehet formálni de közben mégis nagyon kémény. egyszerű belepattintós tok aminél jobban úgysem fogtok találni!
-
-
vrsptr
aktív tag
Én ezt néztem ki, szerintem holnap meg is veszem, aki ért hozzá...elfogadható minőségű?
http://kepfeltoltes.hu/111214/IMG_20111207_072013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
bagyusz
őstag
Logitech h 165, én 2,7k ért vettem, eredetileg laptopokhoz lett tervezve. Telón nagyon durva basszust ad le, csak ajánlani tudom. (occó mélyládás füles)
-
Sommi
aktív tag
-
Depression
veterán
Én meg már annyit sem. Tavasszal nagyon vártam, nyár elején jó lett volna, most meg már a kijelző méretén kívűl csak egy alsó kategóriás mobil az egész.
Akkor lenne némi esélye, ha nem hagyományos TFT-t raknának bele, de ezt erősen kétlem, szóval előjött bennem az az érzés, hogy a Blade egy véletlenül jóra sikerült mobil lett a sok kínai vackuk között. -
B1T3
addikt
Pedig megörültem a hozzászólásra kattintva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged