- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Én meg azt nem értem, hogy tudtok ennyiféle hibát produkálni ugyanolyan típusú telefonnal, ugyanazzal a rommal, mint én.
-
malwy
senior tag
válasz
Eldiablo929 #16374 üzenetére
Hát vagy túl nagy a pöttöm kezükbe és ez reális okot szolgáltathat a cserére
-
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #16371 üzenetére
-
malwy
senior tag
válasz
petyametyo #15900 üzenetére
T-mobile szaküzlet 10-20k-ért függetlenít. Otthoni, szoftveres függetlenítés tiltott a fórumon még mindig, turbosim és egyéb kínai tákolmányok nem működnek eredményesen.
És ezzel a hsz-szel kimerítettem a ph kereteit. -
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #15552 üzenetére
Skateben is Snapdragon van...
Cortex-A5 pedig nem egy A8/9-es... [link]
Úgy egészében gyenge az, proci is. Bár kérdés mihez képest, milyen célra, milyen árban.
-
malwy
senior tag
válasz
szponzor #15524 üzenetére
Google play szerint: "This app is incompatible with your ZTE-SKATE."
Megfelelő virágbolti verziókról nem beszélek/ünk, hiszen az összes felsorolt játék mindenféle beállítás nélkül megy olyan kiadásban.Szigorúan marketet nézne Battle for Wesnoth az, amit enged is alapból.
-
malwy
senior tag
válasz
szezso15 #15520 üzenetére
De ha hackeli marketet kifizetheti és letöltheti nem?
(#15523) Torento: Youtuben nézz körül milyen gamek futnak skaten.
GTA 3
Assassins Creed
Nova
Nova 2
Modern Combat Sandstorm
Brothers in arms 2
Need for Speed Hot pursuit
Need for Speed ShiftAmi alapból megy tutira: Battle for Wesnoth
A legjobb játék asztali gépen is -
malwy
senior tag
válasz
korcsillio #15251 üzenetére
Egészséget és türelmet!
-
malwy
senior tag
válasz
saucelori #15196 üzenetére
Lightning Launcher FTW!
60KBA beállítópanel, widgetkezelő külön program hozzá, így android könnyen ki tudja lőni őket memóriaszűke esetén stb. Veszett gyors és szép.
-
malwy
senior tag
válasz
madexx #15176 üzenetére
Inkább mérséklődik. Azzal a játékkal nem játszottam IA3-on, Battle for wesnothban pedig nem tűnik fel ilyen hiba.
ColdfusionX 4.0.4, tegnap ami letölthető volt modacoról, gondolom nem változott, frissült azóta. ez azt hiszem -
malwy
senior tag
Felraktam ICS-t, mivel IA3-at sikerült elrontanom (letöröltem launchert, a feltelepített meg ugye nem indult kikapcsolás után...
- de nem búslakodom, tanulópénz )
Tetszik az ICS, legjobban pedig az, hogy nem remeg az értesítősáv. -
malwy
senior tag
Mi tévő legyek, ha nem bírom rávenni a telót szinkronizálásra google-lal? IA3 rom és nem végeztem semmilyen speckó beállítást a telón mostanában.
Gmail üzenetek miatt illetve címtár miatt lenne fontos.Ha nincs megoldás akkor reset, csak nem akarok újból beállításokkal, programok feltelepítésével vesződni, ha megmenthető a dolog.
Próbáltam jelszót cserélni, kétlépcsős azonosítót be/kikapcsolni, mobilnettel, wifivel. -
malwy
senior tag
Ez való a zte készülékhez, vagy iphone-nak más a kiosztása? Nem nagy kunszt jacket cserélni rajta, de ha már rendelem, lehetne alapból megfelelő
Én hülye elvesztettem a gyári füles... -
malwy
senior tag
Annyira jó érzés, hogy a telefon atomstabil, pöccre reagál, akksi 2 napot bír használattal (IA3), és semmiféle probléma nincs vele. (kopp-kopp)
-
-
malwy
senior tag
válasz
Takilandbau #13286 üzenetére
Hát ez nem valami vészes
Azt hittem valami nagyobb hibáról van szó.
Egyébként kijelző közepe felett egy centivel jobban remeg nekem, alul stabilabb.
De jó tudni, hogy ez is garanciális hiba.Én azt hittem ez a kapacitív kijelzők átka. Na mondjuk a rezisztív GPS mégjobban remeg + annál nem lehet átlós vonalat húzni szépet, meg függőlegeset sem igazán.
-
malwy
senior tag
2G módban nem megy a net. Az a vicc 3G-nél is csak Edgere megy, mert nincs térerő (de úgy működik). Mit szúrtam el?
Ice Armor III -
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #13078 üzenetére
Azért nem mindegy mit szeretnél nyomtatni.
-
malwy
senior tag
-
malwy
senior tag
http://casesss.com/product.aspx?model=48&pid=205
Ebayen több féle is van, olcsóbban.
De 2 dollárért vehetsz 20*30cm-es darabot (carbon vinyl), ami ilyen matricás feltevést igényel. Körbe kell vágnod, cserébe olcsó, melegítésre még a görbéket is követi.
Elég strapabíró ráadásul, és ha kell leszedheted, de magától szinte soha nem fog lejönni. -
malwy
senior tag
IA3 + SPB 3d tökéletes együtt. Proci 998mhz-n, smartass2-n. 2 hét alatt nem fagyott ki. 1036on kiakasztja 2 óra játék kb a telót. Ezen nem. Szal igen telófüggő.
-
malwy
senior tag
Nos nekem van egy sony normál kialakítású, egy agybadugós xears xe200pro. Utóbbival nagyon durva.
-
malwy
senior tag
Zenelejátszásnál háttérsistergés az általános ennél a készüléknél, vagy enyém ilyen? Szörnyen zavarú, nem úgy, ahogy párezer hsz-szel korábban írt: "ha nagyon odafigyelek" módon. Ha lehúzom az értesítési sávot, vagy bármilyen munkát adok a telónak szabályosan hallom, hogy most nagyon dolgozik, vagy alig.
Zaj miatt cserélik gariban? Egyébként a teló teljesen rendben van. -
malwy
senior tag
Ha betelik a belsőmemória, mert ext partícióra csak töredékét pakolja a cuccoknak, amit lehetett meg sd-re áthelyeztem, mi a következő lehetőség? (átpartícionáláson kívül)
-
malwy
senior tag
Hátlapnál én körömmel végigmegyek, tehát nem feszegetem. Egyébként ebayről filléres tétel (lesz) egy hátlap, sőt, egy egész köntös.
-
malwy
senior tag
IA3 győzőtt nálam.
(V2-nél minden vagy nyögvenyelősen ment, vagy körülményesen. Market hibáztatott néha, sebességben is lassabb, meg-megakadt. Érintőképernyőnél sem hiszem, hogy placebo áldozata vagyokWifi is jó.)
Teló most tökéletesen rendben van, csak én nem, mert nehezen megy egyelőre egy egyszerű app programozása is.
-
malwy
senior tag
Lehetséges, hogy érzékenyebb IA alatt az érintőképernyő? Vagy beplacebóztam, illetve kifogás, hogy fáradt vagyok/leépültem agyilag, azért mennek szarabbul a játékok?
-
malwy
senior tag
Na most meghülyül a V2-esen a market. Nincs elég hely az eszközön, holott 7gb sd, kb 400MB sd-ext, és 80MB belső....
De mint ha valahol volt a topikban, majd kikeresőzöm. Illetve egy újraindítást megpróbálok. Lehet visszamegy a IA, bár ennél tényleg gyorsabb a samba fájlmegosztás, látványosan. -
malwy
senior tag
Mivel rendkívül szerencsés vagyok az időzítésekben, ezért inkább biztosra megyek. (Felraktam az Ice Armort, felraktam mindent, pont másnap megjelent a 2-es verzió)
Most felraknám a Skate V2-t, de ha hamarosan jön a V3 akkor még várok
Wifi sebességén kívül kifogásolni valót nem találtam egyébként ebben sem. De az a CM sara, amúgy messze használható így is.Rakjam a V2-t vagy IA2-t, vagy várjak?
-
malwy
senior tag
válasz
Keeperv85 #9775 üzenetére
Én olyan pozitívan csalódtam anno, hogy a szervizes inkább vásárlóközpontú volt és nem a cég érdekeit képviselte. Leejtettem fülest és letörött a teteje. Ráfogta anyaghibára, hogy gyenge volt. De gondolom ő utána megvizsgálja még más is stb. Szerintem kockáztatás is benne lehet részéről.
-
malwy
senior tag
válasz
apeelme #9168 üzenetére
Nem csodálkozok, ha ilyenek után kiakad a jónép:
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,nem én találtam ki kint van azthiszem a zte oldalon vagy valamelyik zte-s portálon,régebben olvastam)"
-
malwy
senior tag
válasz
pyroman99 #8414 üzenetére
- format sd-ext
Ezzel az sd kártyád tartalmát is törölted. Ha a telót, mint kártyaolvasót akarod használni, akkor a recoverys mount résznél tudod felmásolni a romot.
Ha van külső kártyaolvasód/másik mobilod, akkor arra simán rámásáolod a zip-et, majd bele a telefonba és készen vagy.(#8420) pyroman99: Megizzasztottad magad rendesen. Bravo, ezentúl simán fog menni minden, hogy letisztulnak a dolgok
További jó használatot!
-
malwy
senior tag
válasz
Indiant #8132 üzenetére
Nem kötelező váltani. El kell olvasni a changelog-ot, ha van valami érdemes, tessék energiát belefeccölni.
Én személy szerint nagyon örülök munkájuknak. És ez a munka rengeteg szívást tartalmaz magában, tekintve, hogy én itthon mennyit kínlódok egy egyszerű appal, nem h rommal. -
malwy
senior tag
válasz
#40993792 #7755 üzenetére
Ugyanilyen Nillkin tokom van, ráadásként egy belecsúsztathatós műbőr is. Csak a leüléskor bekövetkező erőhatás miatt féltem, de akkor úgy tűnik alaptalan.
(#7756): Nézegettem: puhább, de védi az alját-tetejét is. Nem rossz.
De miután megkerestek privátban is
Van mobilra húzható coverem, tokom, akárminek hívja is az ember.
És pluszban még egy olyan műbőr tok, amibe belecsúsztatom.
Képpel illusztrálom: -
malwy
senior tag
Ki miben hordja a Skate-t? Közepesen szűk farmerzsebbe nem merem rakni. Hátha 1 hónap után bereped, elfolyik vagy akármi.
Téli napokon még oké, mert kabátnak van belső zsebe. Vegyek valami övtáskaféleséget?Van egy belecsúsztatós (olyan nyelves) műbőr tokom, akkor Nillkin Tough Shield tok magán a készüléken, meg fólia.
-
malwy
senior tag
Na felraktam Ice Armort, minden oké
Az alkalmazás beállításoknál a "Belső tárhely használata" pontban azt írja: "Ez a készülék nem rendelkezik kibővíthető belső tárhellyel."
Ezt úgy kell értelmezni, hogy az ext partíciót csináljam meg mégegyszer (még gyári rom alatt megcsináltam clockworkmoddal, majd megcsináltam a wipe-ket, beleértve a format ext-et is) ?
Vagy tökéletesen használni fogja, lakjam be nyugodtan?
-
malwy
senior tag
válasz
mrskatejoe #7433 üzenetére
Valóban. Elég nagy szempont volt vásárlásnak a két modder, és az általuk nyújtott romok megléte.
-
malwy
senior tag
Igen, tényleg, 100%, hogy jobb oldalon van. A leírásban majd esetleg át lehetne írni majd akkor.
(#5710) tboldi: A kalibrálós képernyőn is lehet tesztelni. Yes--No között.
És valóban, jobb oldal van, és látszik is a cucc. A rom leírásában volt rosszul, amit kimásoltam.(#5712) xtr3m3 : De nekem jobb oldalt kell tapiznom.
-
malwy
senior tag
válasz
balazs.fefe #5700 üzenetére
Nagyon halvány esély, egy gondolat:
Proximity szenzor kalibráció:
A tárcsázóba üsd be: *983*0#
Majd ki kell keresni a Sensor menüt, ott a calib-ra rá kell nyomni, majd ha végez kiírja hogy sikerült, ekkor le lehet próbálni, hogy a készülék felső része fölé tesszük a kezünket (bal felső sarok rész), és a Proximity X:no, át kell változzon ez esetben: yes-re mellé Proximity is ok! szöveg jelenik meg, ezzel készen is vagyunk.
-
malwy
senior tag
válasz
skidrowkill #5626 üzenetére
Tessen fölrakni egy partícionáló programot windowsra, amelyik támogatja az ext-es formátumot. Majd megformázod az sd karit.
Ha linuxot használsz, akkor alapból támogatva van, és a beépítettel gyönyörűen megcsinálhatod.
-
malwy
senior tag
válasz
sfbukfenc #5293 üzenetére
Rendeltem, rendben megérkeztek a dolgok (3 rendelés, egyik próba volt: 1$ öngyuszi, másik kettő pedig 4-5000Ft értékben).
A szállítási idő hasonló az ebayes kínai üzletekhez, tehát 2 hét. Volt amikor 9 nap, de volt 19 is. Tehát NEM GYORS.
Viszont nagyon olcsó. Termékeik között van sok kacat is (gadgetek, pl: az a bizonyos cigaretta formájú öngyujtó, ami ritka törékeny), de pl elemlámpás topikban inkább innen rendelik a tízezres lámpákat.Magamnak a tokot a casesss.com-ról rendeltem a skate-hez, szóval tokjaikról nem tudok nyilatkozni.
-
malwy
senior tag
-
malwy
senior tag
Egyelőre most nincs fent, az oldalon, valószínűleg elfogyott. De pár nap múlva ha visszanézel, tuti lesz. Lényeg V960ra kell keresni, nem skate-re.
Ilyenre gondoltam, [blade full housing with buttons]. Illetve láttam külön csak hátlapot is.
Lehet kapni érintőképernyőt, egyéb dolgokat is.(#5261) kelzsoca: Köszönöm válaszod!
Illetve köszönöm a többi topiklakónak is.Lacko32:
Amiket kipróbáltam, használtam:
quake3, warcraft2 (wargus), Trial 2, Angry Birdsek, Cut the Rope, Hexxagon, Fruits&Fun, Jenga (3d), Manic Mechanics, Plants vs Zombies, Prince of Persia, Reversi, The Enchanted Kingdom, Where is Waldo, Apparat, Worms mind-mind kifogástalanul működnek.Nem kifejezetten játékok: Piano Perfect, Solo Lite simán fut.
Angry néha belassul nagyobb pályákon, manic mechanicsnek meg a pályák közti töltése egy-két másodperc.
-
malwy
senior tag
Akkor a normál alap dolgokról való továbblépés így zajlik, ugye?
1. Clockworkmod felrakása
2. Eredeti rom lementése
3. Kelzsoca által készített rom flashelése.
Majd öröm és bódottá.Gariztatás előtt:
1. eredeti rom visszarakása
2. eredeti recovery visszarakása
3. beadatás garanciába.Egyébként mi van akkor, ha tönkremegy a teló és nincs esélyünk visszaállítani a gyári állapotot. Ilyenkor a garanciával mi a helyzet?
1. Eset: megjavítják, majd észreveszik a custom romot. Mi lesz?
-Fizetek,
- nem fizetek?
-stb.
2. Eset: kicserélik a telót szó nélkül.
3. Eset: most épp nem jut eszembe. -
malwy
senior tag
Adott egy wifi router, az androidos teló, meg egy számítógép. A PC-nek nincs wifis adaptere.
Melyik programmal tudnám a telefont (ZTE Skate) wifis adapterként használni? Mert azt hiszem a tethering csak a mobilos netet nyújta a PC felé. Bár mindjárt kipróbálom, hogy igazam van-e.
-
malwy
senior tag
Hülye kérdés: Hogy kell kiejteni a ZTE márkát? [zete] [zé-té-e] még [cotte]-t is hallottam.
-
malwy
senior tag
Én casesssről rendeltem tegnapelőtt crystal clear, tehát nem matt fóliát. Rendelhettem volna anti-glare-t is. Meg harmadáron három darabot kínáló fényeset, mattot. Tehát egy darabot 9-ed áron. Na mindegy.
Remélem hamar megjön a nilkon tough shield. Ott meg a flexicase is tetszett meg a carbon cover is. -
malwy
senior tag
Sziasztok!
Internetnél, azon belül APN menüpontban ki tudom választani:
- T-Mobile NET (internet)
- WEB (wnw)
- T-mobile MMS (mms)Az első kettő közül mi a különbség? Alapértelmezettként WEB-en van.
Üdv: ÁkosUI: Arra gondolok, hogy az első az GPRS vagy csak wap.
-
malwy
senior tag
Köszi szépen, launcherekből próbálok egyet- kettőt, Go Launcher EX-re, meg ADWLauncher EX-re gondoltam.
Az, hogy a programokat ne belső memóriára pakolja, hanem sd-re, ahhoz mit kell tennem?
Szerk: végülis 5 másodpercembe került kikeresni:
1. ext2 partíció létrehozása az SD-n
2. Root
3. Link2SD telepítéseDe ezt későbbre hagyom, egyelőre elférek.
-
malwy
senior tag
Bementem a helyi T-be, majd +10000Ft leszurkolása után azonnal kaptam egy Skate-t. Szóval csatlakozok a klubhoz
1. Mit érdemes egyből felrakni/cserélni? Mint legelső androidom, körbejárom a témát.
2. Android az linux alapokon nyugszik. Na most én linuxxal egész jóban vagyok, elérhető esetleg a terminál telóra, vagy nagyon más egy asztali linuxtól? -
malwy
senior tag
Sziasztok!
Mire eldöntöm, hogy megrendelem T-Mobile-nál, addigra nem elfogyott?!
Üdv: egy lehetséges jövőbeli tag, ha hozzájut egy skate-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest