- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
2008Kft
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudom vissza állítani azt,hogy mikor kikapcsol a kijelző kapcsolja ki a wifit? Mert a speciális beállításokban,wifi alvás irány elvére semmi reakció,még reboot után sem.Ez zabálja az aksimat...ötlet valakinek? (rom reinstallon gondolkozom,csak várom kelzsoca mester válaszát,hogy a patch egy komplett rom formájában érkezik vagy csak sima patch ként...)
Köszi -
2008Kft
tag
válasz
skidrowkill #10787 üzenetére
Mondjuk ez bejön... KÉP De egyébként meg nem kéne...az Android 4.0 jobban tetszik...nekem..
-
2008Kft
tag
Kelzsoca mester!
Írtad, hogy lesz upgrade IA3ra.
Most vacillálok, hogy újra kéne húznom a romot, megvárjam a upgradet, magyarul teljes IA3 csere lesz vagy csak ilyen telepítős megoldás lesz? Mert ha csak kiegészítés lesz akkor elkezdem felrakni még 1x mert akksi gondok vannak, és nem találtam meg melyik program szívja le rohamosan és mi ébresztgeti fel folyamatosan... -
2008Kft
tag
válasz
apeelme #10759 üzenetére
Nem! Egyáltalán nem!
Apns-conf.xml
Ez a saját lista most varázsoltam le. -
2008Kft
tag
válasz
domerator #10751 üzenetére
(#10751) domerator:
Bocsánat... itt láttam valahol visszább egy net sebességmérő progival készített screenshotot, ami datanetes volt... viszont nem találom a marketen...
Kaphatnék esetleg egy linket ha van neki apk-ja valahol?
KöszönettelNincsen alkalmazás rá! A googlebe beírod hogy speedtest és a második találatra jön ki, flash player kell neki, más külön alkalmazás nincsen.
(#10699) kelzsoca
Hát nagyon sok tisztelet, és gratulálok!
(#10750) apeelme:
ha van benne sim, akkor az apn lista nem lehet üres, és kikapcsolt adattal forgalmazàs nem lehet..Nekem is üres az apn lista, és nekem is le van tiltva az adat használat és még is használja az adatot, ami érdekes mert fent van a Call Meter NG és az méri, de nem regisztrált adatforgalamat, és most jön a poén a szolgáltató küldött egy sms-t h lejárt a havi MB keretem...
és nekem az IA 3 van fent, és a Fresh Network alkalmazás arra gyanakodom most, hogy az lehet a ludas. De egyébként most egy éjszaka alatt 30%-ot merült a telefon... és néztem a statisztikát és valami felébreszti a telefont...most elkezdem kilőni a alkalmazásokat, hogy melyik is lehet...
Más: "Elmélet":ha van ext patricióm, és van, akkor a folyamatos kártya használat nem meríti jobban a telefont, mint ha TPT-znék?
Köszönöm
-
2008Kft
tag
válasz
skidrowkill #10691 üzenetére
(#10691) skidrowkill:
Kész vicc az-az ember...és a romja egy kalap sajnálat
kb 2 naponta adja ki a javításokat a romjához.Már 7-nél tart...Osztom a véleményed, én is próbáltam már a romjait, de nagyon nem jött be, lassú és szerintem nem stabil, és kevés a beállítási lehetőség stb... de rengeteg külföldi isteníti... amit kicsit nem értek...meg írják, hogy ilyen gyors meg olyan de szerintem semmi extra.
Maradok a kelzsoca által készített romoknál mert idáig nem csalódtam benne, és van egy olyan érzésem hogy nem is fogokHiába aki profi az profi!
(#10690) mrskatejoe:
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .
Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.A leírás alapján meg csinálom, most még várom, hogy feltöltsön zöldig. Mert idáig nem ezzel a módszerrel csináltam. Ezzel szerintem "nagy" bajt nem tudok csinálni mert csak szoftveresen lesz "belenyúlva" a wipe battery stat-ba.
A SDK-s parancssoros megoldás nagyon nem szimpatikus, maradok a cwm-nál. Köszönöm még1x a választ! -
2008Kft
tag
válasz
mrskatejoe #10682 üzenetére
(#10682) mrskatejoe
Köszönöm! Hasznos info! Már csinálom is a leírtak alapján!
(#10686) bagyusz
Megpróbálom én is ezt a verziót! Azt meglátjuk, hogy mit hozz ki belőle...remélem javít rajta nekem is! Kösz az infót!
XD (#10687) bagyusz Programmal lemértem, semmit nem segít.
Akkor hanyagolom! xD
-
2008Kft
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az aksit le kell meríteni 2-3x hogy megtanulja a rendesen kezelni, ez oké, DE számít neki a használat? Mármint hogy mennyire használom? Ha kevésbé használom nem lesz hosszabb a készenléti idő mint ha 2óra alatt lemerítem?
Egyébként most nekem is baromi gyorsan merül, pedig csináltam már egy wipe battery statot...mert nem tudtam első körben megcsinálni a teljes feltöltés merülési szakaszt.
Egyébként jó nagyon az Ice Armor III.!!!!
Megjegyzés: Nekem jelenleg a GYÁRI camera app csinál a legjobb minőségi képet, még jobbat csinál mint a Camera 360, és ugyan azt a méretet tudja!
Ma nekem is csinálta, ezt a SD kártyán képek eltűnnek, de a reboot megoldotta. Egyébként szerintem nem haldoklik a kártya...más gondja lehet.
Kérdés: Mit csinál ez a beállítás: Allow purging of assets (System can free more RAM when needed if asset bitmap memory can be reclaimed.
Be kell pipálni avagy sem?
Köszi a segítséget!
u.i.: a hívás listában nem lehet beállítani hogy mutassa h mennyi idő telt el az adott telefonszám hívása fogadása óta? (pl, 063011111111 4perce) -
2008Kft
tag
Megjegyzés: engem egy dolog zavar egy kicst ebben is meg a másik kettőben is..mégpedig: nem tudom kikapcsolni a USB-s Hibakeresést...
Annyira nem nagy gond, csak esztétikai "hiba"...
Egyébként mi a helyutánzatok kezelése? Erre még nem jöttem, rá...
Köszi -
2008Kft
tag
Képek a wifiről:
ICE ARMOR III.
ICE ARMOR II.
Szerintem mind a kettő hibátlan egy telefonhoz -
2008Kft
tag
Sziasztok! HIBÁTLAN az Ice Armor III. is! Egyébként a wi-fi nekem a kettőn is jó volt...CSAK nem szabad azt a fos Speedtest-es alkalmazást használni. 20megával jött a wi-fi,de még a hárommal nem próbáltam.
Ha tesztelni akarod a wi-fid, akkor Böngésző->Google->Speedtest (beír a keresőbe)
A második találat, a Datanetes speed test, flash kell neki, de az legalább pontos!
Köszönjük a munkát!!!
Üdv, Takilandbau
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged