Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HowardStern
csendes tag
Az IA3-ban megmaradtak az IA2-ees hátterek, és az értesítési redőnyben is az IceArmor II-es felirat szerepel. Nem zavaró, csak egy észrevétel.
Tapasztalt már olyat valaki, hogy fel akarná oldani a telefont, de semmi nincs a képernyőn a háttér középső részén? Forgó képernyőzárfeloldót használok, system témát. Proci alapbeállításon. Telepítés óta volt már újraindítva a telefon, és témát se váltottam.
Ha ez még segít: ébresztés volt beállítva 17.30-ra... csörgött is... aztán fogalmam sincs mit nyomtam (kómás voltam), és most néztem rá újra a telefonra, de nem tudtam már feloldani! Próbáltam repülő módba tenni, és vissza normálba, de nem kérte a PIN kódot.. újraindítottam.. de előtte tudtam képet csinálni: íme
+1 kérdés: Az AnySoftKeyboard milyen apropóból léphet ki magától X óra elteltével/újraindításkor?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest