- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #16107 üzenetére
Sajnos az Orange cucc felrakása garanciavesztést okozott, ezt lehetséges hogy az eladó sem tudta, vagy azt gondolta a folyamat visszafordítható.
De zsoca szerintem tudnia kellet mivel a Modcon le is van írva, hogy mit lehet vele csinálni.Én is ki próbáltam, csak valamit rosszul csináltam mert én vissza tudtam állítani. Ezzel csináltam én is QPST 2,7 próbáltam okosítani, azt hittem tényleg okos lesz a telefon, hát nekem nem jött össze.
Mya91
Neked meg azt javaslom, hogy a kelzsoca, Keeperv85, Zsolt_72 és még egy kettő...user aki tényleg segítő (bocs ha valakit meg sértettem, és nem tettem be a fel sorolásba) szándékal van azt fogad el
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16103 üzenetére
(#16103) Keeperv85
Nem bántom csak azért amikor itt voltam akkor is el nyomot egy két hülyeséget. De azért látom tiszteletbe tartják a mestereket!
(#16104) Mya91
Tisztelet és becsület neked Keeperv85 fórum társ ír azt kell meg fogadni mert Ő (Ők) értenek hozzá nem az első androidos telefon fordult meg a kezébe (kezükbe). De a segítség az szerintem úgy van, hogy azért ne téglázzak le senkinek. -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16065 üzenetére
(#16065) Keeperv85
Nem tudja feltenni, mert custom FW van a telóban, TÉGLÁT csináltattok belőle és akkor majd tényleg mehet cseréltetni..
Ezt pofáztam én is mikor Skatem volt ez az userke "callvote" szerettet téglát csináltatni. Sokszor többet értet hozzá mit a mesterek!!! Mert ahogy olvasom ha te nem lennél egy két tégla lenne már. Nem akarok viszályt szítani,de ha valaki nem olvas csak linkel az nem biztos, hogy mindig jó. -
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #16049 üzenetére
(#16049) skidrowkill
Én mikor el adtam a Skatemat akkor a T-Mobile oldaláról állítottam vissza. Mindkettővel vigyázni kell. Mit itt a topicba írták már a mágusok, hogy mindegyik ilyen típusú vissza állítás veszélyes. De én javaslom a T-Mobile oldalról való vissza állítás ha szervizbe viszed vissza.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #16006 üzenetére
(#16006) Keeperv85
Bocsi hogy beleszólok, de igazad van, mert ezt az Orange dolgot a Skate-nél én is próbáltam, azt hiszem a modacon volt fent, pontosan nem tudom, most de attól biztos, hogy nem lett okosabba a telefon. Sőt innentől válik, ami miden, képen veszélyes a TPT, de hát te (meg ti) ehhez jobban értetek. Gondolom ezzel csináltak, QPST 2,7 én is meg próbáltam,nem ajálom senkinek sem. Neked meg biztos, hogy nem kell mondani te ismered ezt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Watt25 #14614 üzenetére
(#14614) Watt25
(#14613) M3xx
I]Sziasztok!
Valamelyik nap érdeklődtem, hogy hogyan lehet a root-ot visszacsinálni, hogy gyári állapotot érjek el?! Azóta sem jutottam előrébb! Ha valaki segítene, hálás lennék. Rom csere nem volt, meg semmi ilyesmi. T-mobile-os teló.Tisztelt Watt25
Nem ide tartózok, de volt Skatem, csak érdekel a kérdésed, ki fejtenéd bővebben? 14613 hozzá szólás, mivel sértette meg a topick címét?Erre gondoltam Elolvastad-e a topic címét teljesen?
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #13936 üzenetére
A felsorolásba az Optimus Black sincs bent, és jó rá sőt olyan rom van ami már ezzel telepít.
-
bubus66
nagyúr
Ezt az új recoveryt láttátok?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #13858 üzenetére
(#13858) Keeperv85
Én összetettem a kettő kezem, hogy 35k el tudtam nyomni főleg úgy, hogy porosodni kezdet a kijelző.
Rá adásul 150 km utaztak érte, mert csak ZTE Skate telefont szerettet volna. Meg néztem csak nem jutott eszembe „vodafonesmartstore”. Igen mert ezt itt már régebben ki beszéltük, ha jól emlékszem a zsoca egypárszor belinkelte.Ez gyári független. Nem kell vele trükközni...
Igen tudom,hogy gyári független de használtért akkor is sok a 50k. Az enyém szilikon tokkal,fóliázott (matt tehet nem maradt új lenyomat) kijelző védő fóliával ment el 35-ert
(#13860) andyTM
Mert „vodafonesmartstore” mindig is független volt, ha nem hiszed kérdezd meg a zsocát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
andyTM #13856 üzenetére
Keeperv85 igaza van nem kell link a t-nél is le ment az ára. Sok szerencsét, de 50 k aranyat veszek mert annak mindig lesz értéke. Jó nagy ma-ha lesz aki 50 k meg veszi akkor nem nézet körül még. Max 75% meg adom érte. De a reális ár az 35-37 között van. Én is csak halkan mondom.Nem kell valakinek egy optimus P970 100000 kemény magyar ft. jaj kicsit elszálltam. -
bubus66
nagyúr
válasz
macilacus #13851 üzenetére
Igen azért az meg maradt. De mivel a ZTE csak egy beugró volt (viszont jó is volt tetszett is) így vissza tértem az LG-hez. De az Black meg vagyok elégedve, gyors, alapból Flash player, meg nagyon sok program, gyors, minden elfut rajta. Ha tudok venni a lánynak, csak az IA III dobom rá.
(#13852) hunaqua
....ha nem lenne ZTE,akkor ki milyen telefont venne?
Nokia 3210-es maga idejében király volt, kicsivel később meg SE K800i. Ja meg ami az aláírásomba van. Meg azért vennék Skatet is. Vagy is szeretnék a lányomnak.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #13827 üzenetére
(#13827) mrskatejoe
...vagy 1 SGS -t és most azt forrasztja
Azt hittem te forrasztod, az SGS -t vagy esetleg formázod? Ahogy olvasom, nem tudják mi az az iPhone?
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #13720 üzenetére
Jaj futok most úgy meg ijedtem, hogy az csak na. Egyszer már írtam neked miért szólsz olyanba bele amiben nem vagy biztos. Hát jobban is érzem az LG topicban magam mert ott nincsenek ilyenek mint te.
(#13722) ^Clown
Igen tudom, de van Class 8-as, még ha nem is el terjed, amit linkeltem ott csak a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
#13724) Adamis
Mert amit belinkeltem ott a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
A kérdésem akkor az lenne, hogy lehet a Class 4-nél fentebb említett sebesség. mivel a minimum 4Mgb/s, ettől lehet nagyobb?
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #13714 üzenetére
(#13714) callvote
A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.
Tényleg ugye akkor ez baromság. Ja de te jobban tudod, mint akik leírták, különben is nem az volt a kérdés milyen van, ha nem mit jelent a CLASS utáni szám. De közben meg találtam, tőled meg csak. ezt a segítséget vártam.. Szerintem se létezik CLASS 8
Itt sincs?Neked egy kis olvasmány....
[link] itt is van Class8-as
-
bubus66
nagyúr
kelzsoca vagy Zsolt_72
Egy kérdésem lenne hozzátok, az SD kártyánál a CLASS 4 -6-8-10 az a kártyaírási olvasási sebességét adja meg? Bocs tudom egyszer már ki tárgyaltuk, de kerestem vissza nem találtam sehol.
Adamis Te is válaszolhatsz, ha esetleg tudod.
-
bubus66
nagyúr
Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
(#13549) giigz
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Van nem értek jobban hozzá, de én is voltam így Skateval. Érdekes az LG Optimus Black P970 kipróbáltam az általam rossznak hitt SD kártyát és, szuperül működik. Nekem is volt hibám, nem tudtam a képeket meg nézni, telefont cseréltek, mert a kártya olvasóval volt baj. Az új meg neki ált porosodni nekem is hamar eladtam, jól jött, hogy tudtam az előfizetésemre venni egy másikat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #13547 üzenetére
(#13547) skidrowkill
Egészségedre ha berúgsz csak vigyázz a Skatera!!!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
Én szerintem ezért jártam úgy, hogy nem cseréltek ki a telefonom " Kádár rendszerben születtem" de a FIDESZ nem cserélte ki a telefonon, miért,mert nem szeretem a rohadt narancsból főzött pálinkát.
-
bubus66
nagyúr
De hogy nem felejtem el csak nem tudom hol voltál, vissza jövök ide egykét emberke miatt. PÜ-ben meg beszélhetjük. Látod van az aláírásomba egy idézet, egyvalakire kíváncsi vagyok, de nem azért, mer hamar szeretnék meg öregedni. Meg ígértem, elviszlek.
macilacus
Igen igazad van való színű, hogy ott normálisabbak. Én Pécsen voltam, ott szinte levegőnek néztek mindenkit.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#40993792 #13375 üzenetére
(#13375) Zsolt_72
Nagyon sokat tanultam abból, amiben segítettél. Meg azt, hogy nagyon sokan voltak, akik meg sem hallgatták az átlag usert PÜ-ben de te kivetél voltál, Valamint még egy két user volt, rajtad kívül. aki segítet. Elnézést, ha valakit meg sértetem, itt a ZTE Skate topicba, köszönöm még egyszer, a segítséget, mindenkinek.
macilacus
akkor szó nélkül cserélik.Lehet, hogy nálad így volt, de szerintem attól függ milyen ing van a szervizesen. Nem nagyon akarják már cserélni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
asdexed #13358 üzenetére
(#13358) asdexed
Bocsi hogy beleszólok, de nekem a kijelző felső fele elvált, (meg ez miatt történt szerintem a porosodás is) és nem cserélték. Itt jött az, hogy váltok a lejáró előfizetésre. Vidd vissza, mint ahogy a zsoca mondta. Próbáld, meg hátha kicserélik. De nekem azt mondták, hogy nem zavaró.
Zsolt_72
Szia neked meg nagyon szépen köszönöm a segítséget amit PÜ-ben adtál. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #13315 üzenetére
A Link amin letudod tölteni az magyar. Én kipróbáltam , nekem teszik olvasd el sok minden van hozzá.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #13305 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
Szeretném meg köszönni, mindenikek a kitartó és lelkes segítséget, és természetesen a mestereknek a munkáját, akik elkészítetek a SkaTe V1 V2, Ice Armor II III. Melyek nagyon jók lettek.
Az előfizetésem lejárta miatt váltottam. Meg egyszer köszönet mindenkinek.
Tisztelettel bubus66. -
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12903 üzenetére
(#12903) skidrowkill Köszönöm a tájékoztatást
Meg hallgattad legalább hátha a CWM rajta van akkor, ha van clolckword mód onnan vissza tudta volna állítani. Akkor jó lett neki nem?
Meg csináltam, FTM recovery vissza állítást, de az FTM recoveryt kikapcsolt állapotban az istenért nem tudtam vissza rakni, a FTM meg a zöld robot után jön be. Érdekes mihelyt bekapcsoltam és az USB hibakeresést is ki pipáltam mindjárt jó lett.
(#12901) xalli
Még nem volt, ilyen gondom vele. Próbáld meg esetleg másik rommal, de lehet, hogy USB csatlakozó, lesz. De ez csak egy tipp.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12892 üzenetére
Oké, ha valamit tudsz akkor írd majd meg légyszíves.
Az USB Hibakeresést hogyan kapcsolja be ha nem indul el a telefon?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #12890 üzenetére
(#12890) mrskatejoe
Az meg van, neked hogyan kell csinálni?Ha jól emlékszem, akkor valahogy így az image mappát felmásolni az image. bin fájlal együtt az SD kártyára és, kikapcsolt állapotban Hangerő+ (azt hiszem) + Home + Bekapcsoló gomb, míg a folyamat csík meg nem jeleneik, de javítsd, ki ha nem jó valami.
(#12887) skidrowkill
Így próbáljátok meg,a leírás alapján de te biztos tudod.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12887 üzenetére
(#12887) skidrowkill
Akkor próbáljátok, amit belinkeltem TPT SD kártyáról, visszaállítani. Figyel, ha most nem indul el, akkor mindegy nem egy próbát meg ér. Vagy talán érdemes lenne a T-Mobile honlapjáról leszedni és azzal is meg próbálni, mert ott ki kell szedni az aksit és lehet, hogy bejön a FTM recovery.
mrskatejoe
Igen az így van ahogy le írtad, szerintem a próbát meg éri. A másik telodra a Z4Root próbáld meg, hátha jó lesz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12883 üzenetére
(#12883) skidrowkill
Itt A TPT-s link. [link]
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12883 üzenetére
Szerintem próbálja meg a Skatehez valló TPT aztán majd kiderül, hogy kuka-e vagy sem. De ha elolvasta volna a leírást ez Blade-hez való.mint ahogy írtad is.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
Az Ice Armor 3-ban levő témákat hol találom meg, és azokat lehet telepíteni másik cm7-es romra? -
bubus66
nagyúr
A 2011-ben melyik hónapban jelent meg a Skate?
-
bubus66
nagyúr
Ezt érdemes elolvasni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Indiant #12831 üzenetére
Nem mind a 12 hónapban van 28 nap nem?EZ VOLT A kérdés 7 hónapban van 31 nap 4 hónapban 30 nap? Hány hónapban van 28 nap? 12 hónapban, ez volta kérdés Indiant. A 29 napos hónapban nincs 28 nap? Szerintem van.12/12-ben van 28 nap rosszul értelmezted. Nem mindegy hány hónapban van 28 nap vagy hány hónap 28 napos nem ugyaz mind kettő?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #12826 üzenetére
Adamis már meg esz a kíváncsiság
Kettő kézen van, 10 új akkor 10 kézen mennyi van?
10/50
10/100/
10/10
Neked, mint gyengébbek kedvéért írok válasz a lányom 14 évesen ezt elsőre kitalálálta -
bubus66
nagyúr
Most nem barát a GOOGLE!!!! a találós kérdésre!!!!
-
bubus66
nagyúr
Egy találós kérdés
Egy évben van 7 hónap 31 napos 4 hónap 30 napos. akkor hány hónap van 28 napos? Kíváncsi vagyok az okosok meg oldják-e?Válasz 1/10
1/12
1/1 -
bubus66
nagyúr
válasz
Adamis #12753 üzenetére
Manapság a Phenom II a csúcs, de még mindnig nincs olyan jó teljesítménye,
Az AMD erős árversenybe kezdett, ami azt erdményezte, hogy most az ATI megoldásai azok,
Ezeket nem én írtam, de én sem tudom értelmezni, legalább a LOGOUT blog-ba javítsd ki a hibáid, és utána kritizálj másokat. Légy szíves.
(#12754) Norbeee01
Köszönöm a segítséget, holnap beszámolok a telepítésről.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Adamis #12750 üzenetére
(#12750) Adamis
Arról én nem tehetek, hogy te nem tudod értelmezni azt, amit a másik tudott, akkor kinél van a gond? De különben is ki kérdezett tégedet?De ha tudnám miről is van szó, akkor még javíthatnám is, hogy tudjad értelmezni. Nem tudok visszafelé olvasni, mert az egerem csak előre enged menni, vissza nem. Akkor most hogyan lesz? Jaj, nem szürke az egér. Fekete.
(#12749) Norbeee01
Kösz meg próbálom, úgy ahogy leírtad.
Ezt nekem írtad? (#12751) Norbeee01 válasza Norbeee01 (#12745)
-
bubus66
nagyúr
válasz
Norbeee01 #12745 üzenetére
Oké köszi nem próbáltad a skate_root-ot amit CWM.ből lehet feltenni. Vagy ez jó ehhez. Ami linken szerepel, vagy a GooglePlayből frisiteted. A gyerek akarja le cserélni.pedig mondtam neki, hogy használja a V2 mert az tetszett neki, most meg ezt akarja. Azért kérdeztem.
ZTE-Skate; custom ROM: SplashMOD v2.2 (2.3.7)
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12738 üzenetére
(#12738) Keeperv85
Köszönöm, így meg még jobban kiemeli, IA III-nak a háttér képével. Természetesen, ha valami hiba lenne, azt jelzem, de eddig tökéletes. Nagyon jó ügyes vagy! További ilyen szép munkát..
(#12741) scyllarus
Oké, de az IA III-hoz nem volt ilyen, csak a V2-höz te belinkelted neki a leírást én meg a gyári betűtípust. Bocs, hogy bele szóltam!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
scyllarus #12731 üzenetére
(#12731) scyllarus
Az amit belinkeltél az a V2 Gyári font. Az IA III.hoz nem volt, olyan amit zip-ből lehetett telepíteni.
krystman
És természetesen így vissza rakni!!!
Illetve az eredeti betűtípust hogy tudom visszarakni?
Recoveryből a következő módon:
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt kitallózod az aktuális csomagot, amire szükséged van, és telepítheted is.
Fontos hogy semmiképpen ne formázzatok le semmit, ez nem rom telepítés, itt a különböző formázásokra nincs szükség, csak ritka esetben (ahol igen, ott külön fel van tüntetve) -
bubus66
nagyúr
válasz
krystman #12727 üzenetére
Szia a meg oldás a Romtoolbox ezzel nagyon sok betűtípust tudsz választani? De a V2-höz van gyári font. ha kell belinkelem
zsoca
Lenne egy kérdésem, a Titánium Backupban ven egy ilyen, hogy „Rendszer Dalvik Integrálás Romba” Ez mit takar nem csínáltam meg csak szeretném meg kérdezni
-
bubus66
nagyúr
Zsolt_72
Van egy Backup módos gyári rom, ha azt visszaállítom, akkor az FTM recovery visszaállításnál törli a rootot, vagy csak a TPT-s törli?
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
#40993792 #12625 üzenetére
(#12625) Zsolt_72
Köszi, igen azt tudom, hogy veszélyes.
„EXE bonyolult megoldás, sokkal több hibalehetőséget rejt ugyanis (USB-csatlakozás, áramkimaradás, IMEI röptetése...).” Amelyik a T-Mobile oldaláról letölthető az is röptetheti az IMEI számot. Csak azért kérdeztem, hogyha szükség lenne a rá akkor egyszerűbb visszarakni az SD kártyáról.
(#12638) Takilandbau
R11-es verziójú Atomanti Ki próbáltad? Én igen, de már az indításnál már valami nem akart el indítani, úgy hogy a Kezdő lapig sem jutottam el. Visszatettem gyorsan az IA III
-
bubus66
nagyúr
válasz
macilacus #12403 üzenetére
(#12403) macilacus
Milyen ROM van a Telefonodon?
A SkaTe V2 alapból rootolt.
A leírás alapján CWM nélkül is tudod rootolni a gyári romot. Ha csínálsz EXT3 Particíót a gyárira a link2sd kezeli és oda fogja telepíteni. A második linken meg találod, hogyan kell meg csínálni. -
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #12354 üzenetére
(B)(#12354) krisztian112(/B)
Ha mindéképpen le akarod törölni a root-ot, akkor tedd vissza a T-Mobile honlapjáról a frissítést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
(#12337) bacsi2
Szia, igen nekem is volt ilyen SD kártya probléma, kipróbáltam másik kártyával, ugyan úgy fen állt a hiba. Azért lehet, SD hiba. Nekem a telefon kártya olvasója ment tönkre. Ha van másik SD akkor próbáld ki azzal is, ha továbbra is fent áll, akkor a kártya okvasó hiba, ha meg a másikon lája rendesen. Akkor az SD-vel van a probléma.
-
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #12261 üzenetére
(#12261) krisztian112 Igaz nem ott kaptad a választ az unrootra ahol kérdezted.
Felfrissíti majd magát. Unrotoolni meg így kell, Természetesen visszarakod azgyári recoveryt
a T-Mobil oldaláról letöltöd EZT
És telepíted a leírás alapján, ha csak rootoltad akkor csak ezt kell fel raknod.Google Play Itt van az új apk
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
aldebaran #12173 üzenetére
(B)(#12173) aldebaran(/B)
Bocs, de ezt én sem tudom, mert én soha nem mentettem a SIM kártyára, akkor a zsocától kérdezd, meg hogy hol lehet beállítani. Hogy a SIM kártyáról használja. Mert nekem a gépen is meg van meg a google fiókomban is. Mást nem tudok, mondani. szerkeszd meg ezzel ahttp://www.mediafire.com/?5f76396e50v95we programmal. Vagy mentsd le az SD kártyára. A MyPhoneExplorer látja külön a SIM-met is meg a telefont is.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #12015 üzenetére
(#12015) skidrowkill
De az sms kérdésre előtted írtam válasz. Igaz nem neked lett címezve de azért ugyan úgy jó lehet neked. Tényleg érdemes vissza olvasni.
Zsolt_72 Igazad van hogy meg lett válaszolva a kérdése, mert esetleg nem neki válaszolnak azért még el lehet olvasni.
,
(#11967) bubus66 válasza vrsptr (#11962) Ebben adtam választ. Az SMS kérdésre. -
bubus66
nagyúr
válasz
vrsptr #11962 üzenetére
(#11962) vrsptr
Próbáld meg ezt AnySoftKeyboardot. Azért vesz le, mert az ékezet balról jobbra dől. Azt hiszem azt kettő karakternek kezeli.Ezért van csak 160 helyett 145 karaktered. Én AnySoftKeyboardot használom, és a jobbról balra dőlő ékezeteket és nem vesz le karaktert, Marketből le lehet tölteni.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Takilandbau #11811 üzenetére
(#11811) Takilandbau
Ez nem is Skatera való Lehet, hogy abba topicba tették de ez Blade.zsoca Ezt tényleg fel lehet tenni Skatera? Nem akarom feltenni, de ahogy, olvasom e z Blade nem? Mert a Skatenál nem volt ilyen, hogy Gen2 meg stb.
[link] -
-
bubus66
nagyúr
zsoca
Köszönöm az erre a kérdésre adott válaszod, eddig még semmi gond nem volt. Meg csináltam ezeket wipe cache wipe dalvik-cache-et azóta tökéletes,és elég sokat hívtam, a hívás listából.
[link]Meg az kérdésem amit ajánlottál Linux Mint azt fel akartam tenni és csak fekete képernyőt látók. Már telepítés kezdeténél sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged