Hirdetés
Hirdetés
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
A szomszédban nyitott mérnöki központot az AMD
it Rögtön két helyen, Belgrádban és Nišben bővíti balkáni kirendeltségét a cég.
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blue Eagle
őstag
Nem hinném, hogy az adattartalom tárolásáért felelős NAND FLASH memória ment tönkre, vagy pont az a szakasz ahol a saját tartalmaid lakoznak. Inkább valami vezérlő vagy FET adta meg magát. Elméletileg a memória SMD kiforrasztása után kiolvasható a tartalom, de ha nincs rá embered akkor más ingyé nem fogja megcsinálni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz touchscreen #91748 üzenetére
Én is gondoltam erre, de ilyen hirtelen egy akku nem hal le, főleg annyira, hogy töltőre téve sem ad semmi életjelet a teló. Persze, egy akkura rámérést műszerrel mindenképp megérné. Csatlakoztatott, panelra kötött helyzetben első körben.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92032 üzenetére
Sokszor olvasom ezt, hogy nem ok a HR, de például milyen zavart okoz?
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92036 üzenetére
Értem, kössz. Amúgy valóban, figyeltem meg már olyat, hogy egy alkalmazás nem indult el (azt nem tudom volt e mögötte valós alkalmazás állomány) és nem is lehetett eltávolítani.
-
Blue Eagle
őstag
válasz #90933760 #92087 üzenetére
Nem-nem. A gépházban "A telefon alaphelyzetbe állítása" opció megegyezik a Hard reset fogalmával. Az OS-ben nem áll be semmilyen változás, marad az a verzió ami van jelenleg. A változás a userdatát érinti. Ez kerül törlésre, minden amit Te hoztál létre(fotók, hangok, saját alkalmazásaid, stb), ami beállításokat megváltoztattál visszaáll gyári alapértelmezettre. Az integrált alkalmazás frissítések is ugranak. A firmware-ben lévőket kapod vissza.
-
Blue Eagle
őstag
válasz kiralyroli #92230 üzenetére
A hívószám kijelzés és a hívószám küldés kettő különböző dolog. Most akkor?
-
Blue Eagle
őstag
válasz kiralyroli #92232 üzenetére
Telefon (tárcsázó androidul mondva) > 3pötty > Beállítások > További telefonbeállítások módosítása. Itt van benne.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Kin Tan Te #92291 üzenetére
Nálam hiba nélkül megy az m.ebay.
-
Blue Eagle
őstag
...olvastam az üzeneted szerk. előtti verzióját.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy én még ezen a platformon nagyon új vagyok. Ezért csak inkább olvasok, de azt állandóan. Már rég kiakartam próbálni a win mobil világát. Kicsit későn tettem lehet. Az asztali windowsokat ismerem, de ahonnét átnyergeltem mobil ügyileg, az Androidot, még jobban. Nagyon is jól! Nem hinném, hogy akad itt olyan aki nálam jobban ismeri a droid lelki világát, és ezt most nem nagyképűségből emliitem. Ha pedig android romoláshoz támad kedvünk, akkor a MediaTek SoC alapú eszközök kimeriithetetlen lehetőséget nyújtanak azért, mert az esetleges téglásiitás utáni feltámasztás szinte halálbiztos. Jómagam rendesen belemélyedtem: android alkalmazásokba, romokba fordiitottam be a magyar nyelvet. Custom romokat késziitetttem, aztán egyszer csak meguntam, időt sem akartam rá többet szánni. Ezután csöppentem ebbe bele. Egyenlőre tetszik, mert játszhatom a lusta rom túrkászt, és olyan amit vártam, stabil. Nekem több nem kell. Egyedül a 3-4 napos akkuidő és a Notification LED hiányzik.[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz hroberto #92344 üzenetére
A mai legtöbb, vagy inkább az összes androidos banki applikációk biztonsági okból nem is telepednek fel ROOTolt androidra, azaz ahol a felhasználó super userként van jelen a saját eszközén.
Sokan a felugró kérdést nem mérlegelik amikor az engedélyt megadják, lehet meggondolatlanul én is megadtam volna abban a hiszemben, hogy közvetlen hozzáférést kapnom a flash modulhoz. Persze ez ökörség jól belegondolva, de nem gondolkodunk egyből és mindig szakmailag.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #92346 üzenetére
Bocs: "hogy közvetlen hozzáférést kapnom a flash modulhoz" - a kapnom helyett kapjon-t akartam iirni.
Más: Itt most nagyjából három féle embertiipust látok ennek a windows/android ügy kapcsán.
Az első az akinek már régóta van wines mobilja és már kissé vagy jobban elege van belőle mert: megunta, csalódott egy vagy több dologban, már-már jócskán dühöt is érez az MS iránt.
A második, aki szintén régóta bitorolja a win OS-t, de még kitart, neki megfelel valamiért, mert pl. más az érdeklődési köre, felhasználói szokása, alkalmazkodik a terep adta lehetőségekhez, nem rajong a közösségi témákhoz, sorolhatnám.
A harmadik az kétség kiivül ritka. Az olyan mint én. Nekem ez most új, még tetszik. Nem tudom meddig és nem tudom mitől fog ezen véleményem változni, majd meglátjuk. Még nem kiivánom vissza a droidos telót.Szóval kár civakodni, valaki iigy valaki úgy érzi. Minden rendszernek van valami heppje, van drágább , olcsóbb, van kiinából. Androidos vásárlásnál is mindenképp jól meg kell nézni milyet választunk, főleg ha alsóbb szegmens felé kacsingatunk.
-
Blue Eagle
őstag
válasz scyllarus #92428 üzenetére
Email hangok nálam jók, fagyás nincs a beállításokban csak (!) 5 mp-es dermedés, az értesítés beállításai lista élén registry kulcs nevére emlékeztető megnevezés, nálam is megvan. Spontán restart nincs. Kollégám 950 telójában 2 ilyen is van. Hr-t még soha nem csinált rajta pedig insideres.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92462 üzenetére
Elfelejtettek nevet adni neki? Lehet. Csak tudnám mi a szösz az? Edge nálam nagyon prima, hasít, panaszom semmi rá.
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92464 üzenetére
Azt azert tisztazni szeretnem, hogy en a w10-et csak a 930-on nyomatom am! A 735-re visszatettem multkor a 8.1-et. Rovid idot volt rajt 10. Te kimondottan csak a 735-tel kiserletezel?
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92469 üzenetére
Igen-igen, ezt a docorgest en is lattam pl. alkalmazas lista gorgetesenel. De mondom rovid ideig volt fenn a 10. Nem baj azon csak legyen a 8.1, a 930-on meg tolom a 10-et, aztan bizok az Ur erejeben, vagy nem is tudom. Ja! Amig ki nem potyognak a szoftveres fogaskerekek!
Nem tudom mit tud majd osszehegeszteni az MS!?[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
A 15208.0 gyors koron ez voltakepp micsoda?
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92477 üzenetére
Azert a Thinkpad-rol lopott trackpoint ott a szeren.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92496 üzenetére
Köszi a választ. Hm...de a boltban ott van még (dísznek).
-
Blue Eagle
őstag
válasz Sztyepadzso #92664 üzenetére
És? Pont Preview-on jön majd le az általa említett 15063.251.
-
Blue Eagle
őstag
15063.251 -re egy nagyobb, kb. 1GB méretű játékot szeretnék telepíteni, de nem engedi letölteni az áruházból, mert ezt a hibakódot dobja: 0x80070070.
RS1 alatt nincs gond ugyanezzel. Mi a gond? Nem értem. -
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92710 üzenetére
Nem nyelvi csomag ez. A ringeken magyarra állítva ilyen néven jön le pl a .251.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Sztyepadzso #92743 üzenetére
Három egyforma telefonod van?
-
Blue Eagle
őstag
Nagy itt az üresség. 😀
Mindenki ballag vagy az utolsó frissítéstől hibamentesen hasítanak a készülékek? 😛 -
Blue Eagle
őstag
válasz turbulencia8 #92844 üzenetére
Wanna Cry rombol😛
Volt szerencsém hozzá, volt kollégám sikeresen abszolválta. -
Blue Eagle
őstag
válasz zsoltzsolt #92852 üzenetére
L930 a világon semmi probléma. Youtube teljes képernyőn sem, semmi akadozás sehol. Egy olyan gondom van, hogy nem tudok letölteni egy nagyobb méretű játékot, arra rinyál, hogy nincs elegendő szabad hely. Ez nem igaz, mert 24 GB szabad a belsőn.
-
Blue Eagle
őstag
válasz scyllarus #92873 üzenetére
Androidnál az egyik gond az, ha régi a vas és nyilván ezzel együtt az OS, akkor a legújabb verziós telepített appok egyszerűen megfolytják a készülék erőforrását. Ez mellett az akkuidő is csökken, tehát azt vallom, hogy a készülékkel és/vagy OS verzióval kb. egyidős appokat az igazi futtatni ahhoz, hogy gördülő rendszert kapjunk. Mert kérdem én: Kb 2 évvel korábbi chrome apk miért volt csak 20 MB, most meg miért 50 MB? Nyilván kicsomagolnám meg is tudnám nagyjából, de nem akarom.
Na csak azért írom ezt Neked, ne vérezzen a szíved, mert könnyen a 2 éves teló fog vérezni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92885 üzenetére
Hoppá mi ez a tankos kép? Csak nem vagy tank fan? A kép minőség nem a legjobb mi?
-
Blue Eagle
őstag
válasz aprokaroka87 #92944 üzenetére
Dehogy. Fragmentált az a Flash NAND szakasz. 😀
-
Blue Eagle
őstag
válasz Clown-corp #92962 üzenetére
Na ne már, mi nincs rá online?
Ma WDRT-éztem vissza egy 520-at, utána jött az utolsó ota update. -
Blue Eagle
őstag
válasz Clown-corp #92965 üzenetére
Ez a hibaüzi mire hivatkozik illetve vonatkozik pontosan? Melyik szoftverre? Csak nem más teló romját akarod feltolatni vele?
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Clown-corp #92974 üzenetére
Ne. Hazaérek linkelek még próbára valamiket.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Clown-corp #92983 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
válasz Clown-corp #92986 üzenetére
Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mazda topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen