- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz Dzsosy #90789 üzenetére
Szia,
Nem sajnos nem tudok semmi előre lépésről beszámolni, továbbra sem szinkronizálja le a fiókot... így perpill kontaktok sincsenek a telefonon...
A vicc az, hogy a laptopon, és mobilon a böngészőben nézve is működik ugyanaz a fiók, szal nem igazán tudom, mi lehet a probléma...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
miért ne? amúgy meg egy nekem nagyon tetsző dallam, és nagyobb eséllyel meghallom, ha távolabb van tölem a teló, mint a gyári pár mp-s csipogást...
Rubbi: de ha 15 lenne akkor is gyanítom, hogy levágná 10 mp-nél... De itt nem az a lényeg, hogy hány mp, hanem az, hogy elvileg szabadon beállíthatsz neki bármit (Black után) de nem játsza végig, ha hosszabb mint 10 mp...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Kérdés: az e-mail / sms üzenetejelző hangoknál (még mindig) 10 mp a limit? Mert, most, hogy megjött a Black, beállítottam az N82-ön használt, kemény 43 mp-es mp3-at, ééééés a WP 10 mp-ig játsza, majd után elkussol... Mert ha ez így van, akkor adtak a sz*rnak egy pofont ezzel a frissítéssel...
-
tkesy
őstag
válasz Воланд #17866 üzenetére
woland_y2k & madd dogg: köszi
A másik kérdésem, az lenne, hogy próbált-e már valaki fizetni mobiltárca használatával.
Én eddig úgy gondoltam,- lehet naívan, de ez jött le a marketinganyagokból,- hogy ha van egy nfc-s telefonom, meg mondjuk egy dombornyomott kártyám, akkor azt hozzáadom a WP8-as pénztárca alkalmazáshoz, és az nfc-s telefon a szoftver segítségével egy paypass-os kártyának alcázza magát, és lehet vele fizetni.De most ránéztem a mobiltárca oldalára, ahol épp tesztelőket keresnek a rendszer kipróbálására, és hát picit több megkötést találtam.
- kell lennie OTP számládnak, netbanknak és ahhoz tartozó paypass-os kártyádnak,
- nfc képes sim kártyádnak,
- nfc képes telefonodnak,
- és egy mobiltárca alkalmazásnak...Ki mit tud erről a mobilfizetéses dologról?
-
tkesy
őstag
Találkozott már esetleg valaki ehhez hasonló alkalmazással WP-ra?
-
tkesy
őstag
van valami beállítás / alkalmazás arra, hogy ha megnézem a hotmail-es fiókomban lévő e-mail-eket a telefonon, akkor a mappákba automatikusan áthelyezett, de még nem olvasott üzeneteket is jelezze valahol?
-
tkesy
őstag
válasz dejaris #17037 üzenetére
Ez gyors volt...
woland_y2k & mukibuci & dejaris
ok, akkor majd vonják valamikor.... de főként a második az érdekelne, hogy az nfc-vel történő (paypass-os) fizetésnél is ennyi lesz vajon az átfutási idő...?
pl Londonban vagyok, és buszjegyemet telefonnal fizetem, a ostyer helyett, akkor is kb 2-3 nap múlva vonják le az összeget...? kétlem
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Az pénztárcás alkalmazásvásárlással mi a tapasztalat? Mennyi idő alatt fut át? (wp8)
Mert ma hozzáadtam egy dombornyomot kártyát a gyári pénztárca app-hoz, csinált is egy ~1 usd-os próba terhelést (erről jött sms, meg látom a e-bank-ban is), majd elvileg megvettem egy alkalmazást, de erről semmi visszajelzést nem kaptam... nem jött sms, az e-bank se ír semmit, az ms account-ban ugyan mutatja, hogy történt vásárlás, de függőben van, viszont a wp marketplace meg úgy jelzi, hogy már ki van fizetve...
ez most még nem nagy gond, de mi van, ha paypass-al szeretnék fizetni... ott nem várhatok, x órát/napot, míg átfut a rendszeren... (ha egyáltalán átfut...)
-
tkesy
őstag
Az lenne a kérdésem, hogyha átviszem a régi telefonomról (N82) a névjegyeket majd hozzácsatolok a telefonhoz (WP8) egy Hotmail-es fiókot, akkor mennyire fésüli össze a kettőt a rendszer?
Gondolok itt pl. olyanra, hogy talál egy Kiss Bélát a telefonszámok között meg a Hotmail-es fiókban, akkor azt egyesíti, és hozzáadja a telefonon az e-mail címét, a Hotmail-ben meg megjelenik a telefonszáma, vagy betölti a névjegyek közé az összes Hotmail-es kontaktomat és fordítva és stb…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest