- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiperke
csendes tag
Ja, az adatforgalmi segéd kimaradt.nem hittem el hogy a nagy mértékű keptomorites mennyire jol teszi a dolgát...
-
skiperke
csendes tag
Több mint két és fél éve winphonet használok, a bosszantó, nem feltétlenül logikus megoldásokon már rég túltettem magam, olyannyira h mára már az androidos tab megoldásai tűnnek logikátlannak
ez a rendszer nekem lett kitalálva, egyszer nem akadt, nem fagyott le.ráadásul a középkategóriás gép is tökéletes felhasználói élményt biztosít.Ennyi bőven elég szamomra
-
skiperke
csendes tag
Én még mindig nagyon orulok es meg vagyok elégedve a 8.1el.olvastam a negatív tapasztalatokat, nálam egyedül a merülés jött elő, de az is annyit tesz, h 2 nap helyett szűk másfél napot bír.este biztos ami tuti kap enni.az IE brutálisan jo.gyors, Reader funkció...meglepett, de az átlátszó csempe is bejön, a 3 oszlopról nem is beszélve.a noti centerben minden egyből megjelenik, képfeltöltés skydriveba simán megy.azt viszont osztom h a játékok futtatására ráfér némi csiszolás mert nem akadasmentes, de ezen kívül beszarás, ha fizetnének se raknám vissza a 8.0t.és biztos vagyok benne h nem cserélem le meg egy ideig a 625ot.
-
skiperke
csendes tag
Esküszöm nem akarok idegesíteni senkit, de reggel ota képtelen vagyok letenni a telefont, folyamatosan nyomkodom. Közepes fényerőn van, beszeltem is, viber, 2 azonnali mail sync, háttérben 10 app megy (IE messze a legtöbbet fogyaszt) de még igy is van 37 %om. Nem melegszik, nem akad. Már azon kattogok h nálam van valami turpisság... Amúgy 625, tudom közel se egy 920 de akkor is
-
skiperke
csendes tag
válasz
kchris78 #39185 üzenetére
Eddig egyszer csináltam HRt az első winphone telefonomnal, mielott eladtam.most se frissítés előtt se utána.minden ok.aksi is ugyanolyan.cortana annyira nem mozgat meg.kiprobaltam, osztom h zseniális, de tény h már korábban meg kellet volna érkezzen.ha abbol indulok ki h hülyének néznek ha Google keresőnek beszelek, mi lenne ha cortana a buszon meg válaszol a is
én konstatáltam h kaptam egy tökéletes telefont a 8.1el.minden igényemet kielégíti.se tobbet se kevesebbet nem kaptam mint vártam...
-
skiperke
csendes tag
Döntsd el h a felsoroltak Mennyire befolyasolnanak a hétköznapokban.én speciel semmit nem erzek belőlük, verem a seggemet a földhöz örömömben.gyors, nagyon patent a 3 oszlop, aksi bírja, ie kurvagyors + reader nézet, egyedül az x box Music ami szokatlan, de működik, nincs folyton 'betoltes'. Lumia 625
-
skiperke
csendes tag
Másnál is előfordult már h a noti centerben nem jelenik meg lehetőségként egy adott app, pedig már többször volt használatban, volt üzenetvaltas. (fb messenger, viber) meg mindig csak az a 4 'gyari' van ott
-
skiperke
csendes tag
válasz
Воланд #39073 üzenetére
Tegnap a frissítés alatt végig töltőn volt, utána 6 ora alatt beszélgetéssel, fórum olvasgatassal, meg a 'belakással' sikerült 70rol 10 %ra lehúzni az aksit. Miután az akkuhasznalatnal kivettem h a nem szüksége cuccok ne fussanak a háttérben minden ok. Fel 7kor vettem le töltőről, beszéltem, viber, fb, fórum stb. Most 84 %, kb. Mint eddig 8.0val.(amúgy 625)
-
skiperke
csendes tag
Tegnap óta folyamatosan nyomkodom a telefont es nagyon tetszik az új rendszer.a felsorolt problémák közül egyedül az eddig nem megszokott merülés jött elő.viszont az is megoldódni látszik, miután újra beállítottam az akkumulátorhasznalatban h mi futhat a háttérben... En különösen boldog vagyok.érezhetően gyorsabb a rendszer, az IE pedig parádés az eddigihez kepest!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest