- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy tömegeknek kell jelen lennie a topikban ahhoz, hogy értelmes, a topik témájához kapcsolódó diskurzust folytassunk.
Az Androidos felhasználói tapasztalatok nem tartoznak egy Windows Phone szakmai topikba, ezt azért remélem nem kell tovább magyarázni.
(Nem, nem vagyok szemellenzős WP fan, aktív user is csak erősen hunyorítva, és szívesen olvasom volt WP userek felhasználói élményeit az utódokról, de nem ebben a topikban.)
-
Kb. ennyi. Vagy lesz, vagy nem, elég volt az MS ostobaságaiból, méga ez a koncepció egyszer komoly is lesz.
Az egy hete WDRT-zett L950 XL ugyanolyan bugos, mint előtte volt, holott még az outlook fiókomat sem használom a telefonon. Semmi szinkronizálás, backup és mégis random restart, melegedés, hirtelen akksilemerülés. Szörnyű..
Anyám 950-ese pedig alapvetően működik.
-
-
tatararpad
őstag
Csak nehogy valaki még 2018-ban ilyen telefont vegyen, mert meglátja hogy van neki minden alkalmazás ami neki kell, aztán meg márciusban lekapcsolják őket. Régen ugye sokan mondták, hogy az UWP miatt nem kell félteni az alkalmazásokat, mert a platformok összeadódnak, stb, ez már akkor is bullshit volt, a mostani alkalmazás bezárások miatt meg már gyakorlatilag is konstatálható, hogy a fejlesztők teliberakják ezt a fícsört.
-
Azért, mert ez még mindig Windows 10 Mobile topik, és ha valaki a kiszemelt Android-os telefonról, vagy annak oprendszeréről, funkcióiról szeretne érdeklődni, akkor egy hosszas OFF beszélgetés lesz belőle, amire joggal nem kíváncsiak azok, akik még kitartanak a W-s telefonjaik mellett. Ráadásul akik már a Droid-os telefonokat használják, azok többsége már jó eséllyel nem ezt a topikot figyeli, hanem az új telefonja saját témájában mozog. Lényeg a lényeg, mindenki tartsa magát a Topikgazda által leírtakhoz, ha hetente 10 hozzászólás lesz akkor annyi lesz, de a topik szétoffolása akkor sem megoldás annak életben tartására. Amíg tart az érdeklődés a téma iránt addig marad, ha pedig ez elfogy majd, akkor a topik is elsüllyed. A Windows XP topikba se megyünk a Linux Mint 18.2-t kibeszélni, csak mert XP-t már kevesen használnak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jobban én sem tudtam volna megfogalmazni és mindennel egyetértek.
A p8 és p9-es készülékek szögletesebb és simán mondható rá, hogy jóval igényesebb formájuk (miatt), konkrétan nevetségessé teszi a pétízest. A dízájnert a terveivel együtt rúgtam volna ki a huawei felhőkarcolóból (ha van ilyen), meg azt is, aki jóváhagyta. : D iphone Se-t jobb helyeken már 70-80 körül is lehet venni újonnan. A ájfonnynyóc megjelenésével - amit már nagyon várok -ezek a készülék befognak menni 50 alá és akkor már simán mondható rá, hogy a hülyének is megéri. Kegyetlen erős az a kis készülék, nagyon jó kamerával és kicseszett frankón alá optimalizált, brutálisan stabil rendszerre-------------
(#94288) Bogyó bá'
Márpedig ilyen készülék sajnos nem lesz. De ezt én sem értem, hogy miért is nem, hiszen vennék, mint a cukrot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
T. I.
senior tag
Ár érték arányhoz:
Figyelemmel kísérem a xiaomi note 4 b20 topikot is (ami egy kb.60ezres teló). Ott írta ezt egy ex wp-s: "Sziasztok!
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak.
Windows Phone-ról váltottam és most nem csak azért ámulok, hogy milyen jó a telefon, hanem, hogy mennyire kőkorszaki állapotok voltak nálam a WP-nal és mennyire más szint az Android."
Gondoltam, megosztom, hátha segít irányt mutatni valakinek. -
-
Idezem sajat magam , ez lesz 14.-en
Az ms utjara inditja a windows 10 on arm-et ,umpc-k es telefonok tomege lepi el az uzleteket, a google es az apple bejelenti hogy abba hagyjak a mobil plattformjuk fejleszteset ,mert ekkora szellel szemben mar ok sem tudnak pisalni ,hirtelen a semmibol 0.3%-rol 99%-ra ugrik a mobil szegmensben az ms cuccok reszesedese.
Merjunk nagyot almodni -
Optimista vagyok az rs2-ot kijavitjak (hogy legyen mit elrontani a rs3-al ) paromnak felkerul a CU , Eagle-nek is jol mukodik a l950 kb 4 hetig , amit az rs3 upgrade elront majd , ja es november elsejen bejelenti az ms hogy nix tovabbi tamogatas, a bugok nem hibak , hanem user error
Tomboy
Bar Steve Balmer kigunyolta az iphone/ios-t , de az o keze alatt kezdtek a wp rendszert behozni a piacra (igaz kicsit kesve, lassan halado fejlesztesek OS teren) de legalabb megprobalta a beka segge alol felfuttatni a wp, az hogy S.N szinre lepesenek koszonheto e a mobil szegmens ,reszleg kukazasa az meg passz , mert lehet hogy csak szerencsetlen vegrehajto mint anno a nokianal Stephen Elop volt . A Nokia mobil reszleget se S.E vitte csodbe sullyesztette el , hanem ugyan az a toketlenkedes amit az ms is eloadott..
-
Azert az elmult honapokban jo nehany hasonlo kerdes volt mar , paran hapogtak is miatta , pedig ez a valosag . Amugy meg azt varom hogy Eagle beirja , hogy vegre hibatlanul mukodik az rs2 a 950-en , hogy frissithessem a parom telefonjat (meg a bekesszentandrasi sor manufaktura termeke is varos 😁).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Július 4 nem lehet, mert az az USA, ID ünnepnapja. : D
Ettől függetlenül, szerintem az az időpont "valamire" mutat, ha meg nem, az sem tud érdekelni.
A mostani platformnak semmi sem jó már, ha lesz megjelenés, akkor azért, ha nem lesz, akkor meg azért, mert amire fejlesztenek még az is "sz@r" stádiumban állhat.
Hogy a garanciát kinyírták, szerintem egyértelművé vált a legelvakultabbaknak is, hogy - Zsoltibát idézzem -Akkor ennek itt és most van vége...
-
A nagy szamok torvenye szerint elofordulhat hogy valakinel szinte hiba nelkul mukodik a telefon (ennyi még hiba hataron belul van)... ne legyel irigy ,hogy nala minden rendben mukodik a 640/735 duetten .
...
Pl nalam is van ket 640 ,abbol az egyik szinte hiba nelkul mukodik (igaz azon rs1 van) a masik rs2-ot futtat ,hogy gyuljenek az osz hajszalak (ugy sincs eleg belole) -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak azért nem írtam be oda mit gondolok, mert előttem már megtették.
-
Csak probalom megerositeni a hitukben a remenykedoket hogy feltamadunk vagy fel tamadunk
...
Meg aztan jar par android felhasznaloi is erre fele s nem baj ha informalodnak ok is . Amugy a cikkbol ideztem (na jo kihagyhatatlan volt a kiadasi terv)
Fredi
Milyen adatok menteserol lenne szo ? Ha sr-t nyomsz neki az sem segit (hangero minusz lenyomva tartva a power gombbal mig ujra nem indul )?
Ha bootloopba marad , akkor eleg eselytelen a mentes , kepeket,videokat,zeneket pc-re kotve athuzhatod gepre , a nevjegyzeket sms-ket a contacts + message backup app tudod menteni a belso tarhelyre ,majd azt is athuzni pc-re . Alkalmazasok mint pl viber uzenetek mennek a levesbe ,a watsapp tud felhobe menteni ... -
törölt tag
Hagyd, ez pont olyan mint azok a Blackberry 10 OS használók, akik az elmebeteg fórumukon (Crackberry) egymást hergelik és nyomják a téveszmés szövegeket, h még nekik lesz jó ha július 1-től nem lesz Whatsapp a BB10 OS alá. Mondván, hogy privacy, meg szemét facebook, meg aki akarja őket elérni az emailezzen, SMS-ezzen vagy telefonáljon, vagy töltse le a nyomorék BBerry saját BB Messenger szoftverét, amit Indonézián (nem vicc!) kívül kb senki se használ.
-
-
betegphiu
senior tag
Nem kell mondani semmit. Arról (is) volt szó,hogy az app pótló appok.. A Viber ilyen. A Line is. Messenger helyett.
Kompromisszumokat kell kötni. És inkább ilyen kompromisszumokat kötök,mint hogy vegy egy szifont,vagy droidot 100Felett,csak azért hogy csillapítsam msn függésemet..
Pacsi -
betegphiu
senior tag
Nem hülyéztem le senkit,visszaolvashatsz ,bár nem hiszem ,hogy megérted,mert akkor most nem írtad volna,hogy hülyézek.
A másik ez a paranoia dolog. Mit fognak velem tenni ha kikerülnek az adataim ? Megtudják ,hogy hogy hívnak,meg hogy hol lakom és eljönnek értem szervkereskedők ? Nevetséges. Te itt velem együtt egy senki nulla vagy,viszont én nem érzem magamat fenyegetve a slimsocial használata miatt...
Ennyi erővel akkor minek csatlakozol fel fb-ra ? Azok is ellophatják az életedet,vigyázz velük.
Megnyitom a vibert és a telefonomban lévő összes emberrel tudok viberezni (akinek fel van telepítve) szvsz nem sok barátod lehet,valszeg előlük is bujkálszVak meg nem vagyok,hisz látod most is el tudtam olvasni ezt a fölényeskedést,sőt,működő WP-ről írok éppen,amire ez a fos 10-es van feltéve.
Az üzenetem hangnemét pedig te magad kreáltad.
Majd biztos reagálsz, meg lesz pár ügyvéded is,de inkább pattanhatnátok innen,ahogy írtam a wp-t fikázók fórumára...
Én még VAKON hiszem,hogy lesz valami javulás,mielőtt magára hagyják a rendszert...
Ha mégis meghal teljesen,akkor valahol,egy homályos helyen májfoltosra,meg herpeszesre isszuk magunkat bánatunkban.Tengermély tisztelettel :Gábor
Úristen ,nyílvánis lett a nevem,végem vann... Aaaaaa.
-
betegphiu
senior tag
Az viszont nevetséges ,mennyire függő emberek vannak..
Már nem azért de az emberek 90%-a azért lépett le WP-ről,vagy azért szidja,mert nincs fészbúk,meg messenger és akkor vége a világnak...
Az ,hogy alternatívát keressen,az már túl melós lenne.Facebookra ott a Slim Social (csak wp10) . Nem ez nem a light social,féle fos,hanem egy frankó facebook,amit egy csapat csinált wp10-re
És ebben lenne is valami fény az alagút végén. (csak ne a vonat legyen az..)
Az hogy lesznek majd lelkes csapatok esetleg,akik csinálnak appokat,akik nem hagyják veszni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igazából, pipa is voltam rájuk.
Igaz én erőltettem, de 2015-ben nem volt semmi jele (még), hogy ennek annyi lesz. És, ha lett is volna, ez egy ilyen történet. Addig megelégedéssel használták a telefont. Aztán jöttek a fagyások, bugok, hibák market app hiány etc...Az MS-nál lehet reklamálni.--------------
Közben kiderítettem, hogy az Elephone S8 Helio x27 cpu-t kapott. Az manapság középkategóriánál jobb.
Antutu-ban kb 110 ezer.
Összehasonlításképp. 950 -70 ezer körül, 950 XL -92 ezer, s7 edge- 140 ezer, s8+ -177 ezer, iphone 7- 190 ezer. Ezeket láttam, tapasztaltam -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mittomén, de qrva jól néz ki!
-------------------Viccet félre...
Utána olvastam, a 835 helyett...sajnos, nem éppen csúcshardver van benne, inkább 820 közelében valahol. Ezt a részét meg nem is értem, hogy miért ez. Nem vagyok biztos benne, hogy így kell nekem. Akkor legyen 200 - 250 ezer és a legjobb hardverrel jöjjön ki. Engem a formája azonnal megvett, mikor először láttam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát az nem kifejezés B+!. A kibaszott pukkancsot már ketten ütögettük a párommal.
Konkrétan nem érdekelt volna akkor a telefon, de egy csak arra kapott régebbi sms miatt került képbe. Hihetetlen, de ez az üzenet HR után is, 2 óra múlva ott volt a készüléken. Nem számítottam rá, de meglepett, hogy ez része legalább működik ...még. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ebben van, kb 5-6 óra beszélgetés, plusz a háttérben minden megy (BT WIFI ADAT GPS NFC ami csak lehet) és folyamatosan szinkronizál oda-vissza a gépekkel, plusz a partnerekkel, akár még skype-on is. Ez teljesen jó.
Az átlagos használat nem ez, azzal elmegy majd 3 napot is. Az "átlaguser" használat más. Persze benne van a pakliban, hogy az akksi gyengült már.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Komolyan...a telefon azóta hülyült meg leginkább, amióta csináltam rajta egy HR-t (én marha), addig az RP-n jött CU-val csak annyi gondom volt, hogy gyorsan merült, HR után kifagyott a BT, ha párosítottam a szar 9 hónapos passzátommal, tuti, hogy a VW a hibás! Lehet azt kellene "leadni szervizre", hogy próbálják már meg a BT kapcsolatot az MS szoftveréhez igazítani, akár stabil droid és ios kárára is, de működjön!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az egészet úgy kell mérlegre rakni, nevezzük így, hogy fórumozó vásárlók (mint mi is), akik konyítanak és átlátják a helyzetet és csak vásárlók, akik annyit látnak az egészből, hogy szép, gyors fb és messenger működik etc...
Ez az arány még manapság is, kb 10-90%, vagyis az MS akkor lenne igazán bajban, ha ez fordítva lenne, vagy legalább elkezdene nőni a látók százaléka. De ez mindegyik platformon így alakul.
Van rengeteg ismerősöm szinte mindegyik platformon, egyik-másik azt sem tudja, hogy mi az az update, nem érdekli őket, csak akkor jegyezték meg páran, hogy valami nem stimmelt, mikor annyi lett a messenger-nek, nemhogy HR, ne adj Isten WDRT-t csinálna. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
(#92426) dhr
Ez csak egy kép srácok, de...
Egyelőre senki nem tudja, hogy mi lesz itt, csak azt tudjuk/halljuk, hogy jön egy felső kategóriás SP.
Akármennyit is szidom az MS-t, mert megérdemlik nagyon is, de azt egyszerűen nem tudom elhinni - és ezt már többször írtam -, hogy ennyi hozzá nem értő idióta balfa..izé balfékek ülnének a fejlesztő asztalnál.
A teóriámat is párszor leírtam, vagy legyen akár konteó, de már az rs1 sem a mostani készülékre készült, mert, hacsak egyetlen hülye is leteszteli az MS-nál egy mezei 950-es telefonon, akkor azt fogja mondani, amit mi is, hogy úgy szar, ahogy van.
Ebből pedig az következik, hogy ugyan a rendszer működik a mostani készülékeken, de ismerjük a rengeteg és egyre növekvő bugokat/hibákat és főleg fontos applikáció megszűnésekkel nyakon öntve az egész kotyvalékot, mert teljesen más kódolást igényel, vagy igényelhet. Ezért felesleges a mostani, már így is megbukott rendszert toldozni-foltozni, inkább minél előbb próbálnak megszabadulni a jelenlegi felhasználóktól.És működik, mert naponta nagyon sokan lépnek le és ez kb jó fél éve így megy már.
Persze, a franc sem tudja, hogy mi lesz, de olvasva több MS kapcsolatos usa, vagy bármilyen másik nemzetközi megbízható(bb) fórumot, oldalakat a legtöbben azért vannak utalások és mások is így látják.
Szóval, ez egyelőre csak egy kép. de ha az MS virítani akar, akkor azt nyár előtt kell megtennie, mert utána már tényleg lehúzhatja magát mobilfronton. A kínaiak valami brutálisan jönnek fel és olyan prémium telefonokkal, ami pár "nagyképűnek" nevezzük így, rendesen betömi a száját. Elephone S8, Xiaomi meg a többi már-már saját gyártású hardverekkel, amiknek szinte semmi bajuk. Manapság már nem lehet legyinteni akármelyik készülékre, hogy az egy kinaifostalicska , hacsak nem valami filléres klón, vagy ilyesmi.
Pl, az említett Elephone S8, ha az megjelenik, azt akarom, hogy azonnal itt legyen a zsebemben
, de eltértem a témától off-ba, szóval nem tudom, hogy MS-nál, illetve senki nem tudja, hogy mi a jövő, mi a francot akarnak, mi készül a háttérben.
De szerintem egy minimum 400 ezer körüli áron nyitó SP telefon fog hamarosan megjelenni, amiről lefolyik a minőség és élvezet lesz megérinteni is, ami a jelenlegi desktop rendszerrel oda-vissza tökéletesen fog működni. És, ha valóban így lesz, akkor az MS felléphet arra a bizonyos trónra és nem is kell milliárdos készülék eladást produkálnia, mivel nem az átlagnak készül, de aki ennyi pénzt kifizet érte, annak nyilván ki fogják nyalni a seggét, hogy minden frankón működjön. Applikációk és programok full stabilan.
Én, Németországban kipróbáltam egy bemutatón a Surface STUDIO-t, kb félórát, de utána próbáltam magam felmosni a padlóról, mert annyira lenyűgözött a minőség és a rendszer, ahogy azon a célhardveron működött és vajsimára, gyorsra volt optimalizálva.De egy egyszerű kérdés, az MA mi a jó francért nem képes legalább valamennyire utána járni bárminek?
MS hírek mikor voltak itt utoljára? [moderálva]Na, ez hosszú lett
, de ez a hsz is itt lesz, aztán majd kiderül, hogy mi lesz az elkövetkezendő hónapokban, de valami (mintha) készülne....
Mellőzd a személyeskedést!
[ Módosította: Qru ]
-
NGC
tag
Nem mindenkinek legfontosabb a messenger, nekem sem, mivel fészbúk profilom sincs, nem vagyok hajlandó megosztani az életemet a közösséggel... Kamerának meg ott a ProShot, teljesen elfogadható képeket lehet lőni vele. Akinek meg ez a legfontosabb, az úgyis áttér az androidra, amelyre 9 másodpercenként írnak egy vírusos programot...
-
-
törölt tag
Jogos. Nadellának is korábban bele kellett volna állnia a retrenchment-be, és nyíltan kimondani, hogy barátaim ezt elb*tuk, nem ígérgetni, meg nagy víziókat felfesteni.
Mondjuk szerintem az h az UWP egyelőre nem váltotta meg a világot, őket is meglepetésként érte, amit nem értek, mert szerintem várható volt.Ami még a cikkből kimaradt, a Nokia akvizíció, ami mindkét oldalról nagy kudarc volt szerintem. MS oldalról egyértelmű miért (nem véletlenül lett az az x milliárdocska leírva veszteségként),
Nokia oldalról meg azért, mert ha anno a WM helyett még idejekorán ráállnak az Androidra, és nem úgy viselkednek, mint egy egykori nagyhatalom, ami mostanra minden befolyását elveszítette, de arca az van, akkor lett volna elég differenciátor nekik, hogy a telített Android piacon is labdába rúgjanak. (Kamera technológia, design, Nokia brand awareness, főleg Európában - 2010es elején, nem most!) -
törölt tag
Wincentralos kommentelők közül a vérfanok nem biztos, ld a kommentek egy részét pl. itt [link]
Külön LOLok a fenyegetések amik ott vannak hogy "ha megszűnik a wp soha többé nm használok okostelefont" meg "inkább eldobom az összes tech cuccomat mintsem androidot / iost használjak"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt már írtam, hogy ezt álmodtam:
Azt álmodtam, hogy...
Szerintem a CU április 25-én olyan lesz, amit mindenki várt.
Gyors, kegyetlen gyors, a beton hozzá képest csak vaj szintű, annyira stabil lesz. És a store-ban a minőségi applikációk hada lesz úrrá, vadiúj messenger és facebook, amik azonnal megnyílnak. Rengeteg banki applikáció és emiatt nem kell készüléket, vagy pc-re váltani, eltudok intézni már az MS készülékén is 2017-ben egy sima átutalást pay pal-on például... Nyomtató programok sokasága, ha fényképezek, természetesen a már a kiváló adottságokkal és az egyik legjobb lencsével ellátott 950-es telefonoknál az UA nem rontja el a képet végre, ami már legalább fél éve úgy szar, ahogy van, amit aztán az utolsó pontig szerkeszteni tudok és wifin, nfc, bt-on, vagy a világ másik tájáról unottan kinyomtathatom az otthoni nyomtatón szanaszét szerkesztve a legaprólékosabban, mire hazaérek.
A névjegyeket másik telefonra akár egyetlen kijelöléssel és küldéssel eltudom küldeni BT-on, mint a másik rendszerű telefonokon és emiatt nem kell 8 pontotvégigzongoráznom egyetlen emberre 2017-ben!
Tudom vezérelni az otthoni riasztómat, a pioneer házi rendszeremet, az okos tévémet a már valóban okos telefonommal és sok sok mindent mást, ami miatt mindig készüléket kellett cserélnem. Nem kell WDRT és legalább 3 óra ahhoz, hogy a telefon egy ideig megint legalább alapszinten kifagyás, merülés, bugosság etc...nélkül működjön. De ha már kell, akkor a HR 5 perc alatt végez, további félóra alatt mindent visszaállítok mentésből és minden frankó lesz. Nem is tudom, regényt lehetne írni.
És ezentúl az MS nem köp mosolyogva senki szájában, hanem minden visszajelzést elolvas, komolyan vesz és leghamarabb megpróbálják úgy kódolni, hogy a felhasználónak ne az jusson az eszébe, hogyan és milyen erővel b...a a falhoz az "ms gyerekét", amivel bizalmat rakott beléjük
Na, ilyen lesz a CU után minden! -
sfefe
addikt
Attol, hogy pl 10 appot használok attol ez meg okostelefon, nem attol okos mert 100 appal nyomom....
Kevesebb van ra mint droidra ez igaz de ha nem kell több 10-15-nel akkor miért is számít, hogy 1milla vagy 400k app van?
Ha droidom lenne akkor sem hasznalnek többet mert nem kell.
Akinek meg kell olyan ami itt nem található mehet droidra vagy szifonra.
Szoktam használni a messengert lassan indul el de nem szoktam bezárni csak háttérben hagyom onnan meg szinte egyből ott van. Hat igen le van maradva mert pl dumálni nem lehet vele... De nem is azt mondtam, ez egy hibátlan rendszer hanem, hogy simán használható. -
sfefe
addikt
Aham logikus... vak vagyok mert nekem hasznalatra semmi bajom a teloval...
Nem tudom de lehet nektek fizetnek vmit azert, hogy itt nyomjatok a sajat szovegeteket, nehogymar megdumaljatok, hogy nekem nem ok ez a telefon...
Aki akarja ezt hasznalja aki nem az nem ezen mi olyan marha bonyolult -
bszg@
tag
Hát...
Ha pl nettó 100 ezernél húzok határt, akkor már elég kényelmesen válogathatok a készülékek között. Rátehetem a Nortont (van is még szabad helyem, természetesen a W10M-t nem támogatja), de még akkor is ott vagyok, hogy mindenem a google felhőjébe szinkronizál.
Egyébként valószínűleg az lesz a végső lökés, ha autót cserélek, és szeretném majd a telefon kijelzőjét tükrözni. -
Sjkolrd
aktív tag
Itt a vége ennek az os-nek, nagy hülyeség lenne win-tol winre költözni..kar érte, mert jo lehetett volna ez az egész...
Én még mindig irtózóm az Android os, de inkább a készülék támogatása végett..Ha lenne normális os támogatás pl 4 évig egy adott készülékre akkor nálam is opció lenne, de sajnos ebből szerintem szifon lesz nálam, de csak jövőre addig valahogy ki húzom a 950-el, asszonyom meg a 735-el.
-
Blue Eagle
őstag
Nem hinném, hogy az adattartalom tárolásáért felelős NAND FLASH memória ment tönkre, vagy pont az a szakasz ahol a saját tartalmaid lakoznak. Inkább valami vezérlő vagy FET adta meg magát. Elméletileg a memória SMD kiforrasztása után kiolvasható a tartalom, de ha nincs rá embered akkor más ingyé nem fogja megcsinálni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest