Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
-
veterán
válasz x1port #33647 üzenetére
wp8 ide vagy oda, inkább az amoled és a minőségi anyaghasználat..
Na meg kinézetre se gyenge, meg a kamerája is egész jó..
Hol is tartottunk?
Az 520egyetlen előnye a wp8, akinek ez nem kell, annak best buy egy jó állapotú 800-as
De ezt már párszor kibeszéltük erre-arraEverybody lies.
-
Dzsosy
senior tag
válasz x1port #33647 üzenetére
Egy 10-sel adtam el drágábban (füles nélkül). Két éves (még 1 hét gari volt rá) telenor függő. 2 jelentkező is lett rá fél óra alatt.. (rövidebb idő alatt elment, mint amennyi alatt összedobtam a hirdetést) Kicsit bántam is, hogy nem nyomtam még rá az árra.. Én is azt hittem amúgy, hogy lesz pár hét mire elmegy.. nem is terveztem ilyen gyorsan eladni és új telót venni.. De így másnap már mehettem is a 925-ért a Telenorba..
-
Воланд
titán
válasz x1port #34269 üzenetére
kijelolod a szot, amit beirtal, a billentyuzet feletti ures savban megjelenik egy plusz jellel a szo elott. raboksz es hozza van adva.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Melack
veterán
válasz x1port #34999 üzenetére
Meg kell hagyni, a WP alatt tényleg nem káromkodok annyit, mint Droid alatt. Persze, nyűgök itt is vannak, de jó alap párom Idolja (ha már Alca ). Az még nekem is tetszik, de valahogy nem cserélném el rá. Ő meg azt a 920ra nem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
WinPho
senior tag
válasz x1port #35131 üzenetére
Ez a hiba eddig is fenn állt. A frissítések sem teszik tönkre a telefont. Eddig is kb annyiszor indult ujra a telefon, mint GDR1-nél. Funkciók tekintetében a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Bar mondjuk Hozzáteszem: én nagyon használom a telefont. Mobilbet+Wifi+GPSn Zene napi legalabb 2 óra böngészés legalabb 2 ora. Facebookot nem is mondom. Csoda, hogy szegényke roskadozik?
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Laslow
senior tag
válasz x1port #35135 üzenetére
Windows Media Playerrel szinkronizálva is duplázza a fájlokat.
Most akkor mit tegyek? Tényleg formázzam meg a memóriakártyát?Ja, pár hónapja már másoltam a telefonra pár mp3-at ugyanígy, de akkor nem volt duplázódás, simán ment. Úgyhogy tényleg lehet, hogy valamelyik frissítés rontotta el.
[ Szerkesztve ]
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Lall
veterán
válasz x1port #35143 üzenetére
Mert minél több az engedmény, ez ezzel jár/járhat. A WP7, egy buta szar, de stabilabbat nem találni. Személy szerint, nagyon nem vagyok híve a wp elandoidosításának.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Laslow
senior tag
-
T.Peter
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft