- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
Laslow #44373 üzenetére
Ilyen bug nekem is volt, méghozzá elég sűrűn. Egy restart megoldotta.
8.1 alatt nem igazán találkoztam azóta vele. Bár hozzáteszem, hogy mióta második telefon lett az 520-ból, nagyon nem is használom.
Neked milyen rendszer van most fent? Remélem, hogy még a 8.0.
A telefon az elmentett nevek egyikét sem jelzi ki ilyenkor. Csak a telefonszám látható, mintha egy ismeretlen szám hívna. Szóval 100%, hogy az a hiba, ami nekem is volt. Marha idegesítő tud lenni egyébként.
-
BiP
nagyúr
-
spider80
őstag
válasz
Laslow #35269 üzenetére
Nem így adták ki. Wp7-en még úgy volt,hogy azon a hangerőn ébresztett,ahogy a telefont leraktad. Ha némán volt,akkor némán. Akkor meg mindenkinek az volt a baja,hogy hogy lehetett így kiadni,hogy a rendszer hangerőtől függ az ébresztés hangereje. Utána változtatták a mostanira.
-
duo
addikt
válasz
Laslow #35266 üzenetére
wp8.1 lesz a megoldás. addig egy erősödő halkból hangos ébresztőhangot kell beállítanod. ez van. nagy levegő, csengőhang beállít. (természetesen bosszantó tud lenni, de nem leszel beljebb ha dühöngsz miatta.) csináltam pár ébresztó hangot, így hogy lassan van felkeverve, és kész.
-
kezman
őstag
válasz
Laslow #35184 üzenetére
Mi is ezért használjuk, nekem speciel nincs ilyen gondom vele, nálad valami kiváltja ezt, próbáltunk segíteni, de mivel nekünk nem csinálja ezt, nem tudjuk mi lehet a gond, tény hogy már felmerült ez a probléma másnál is, őket kellene megkérdezni, csak erre járnak előbb utóbb
-
-
Lall
veterán
válasz
Laslow #35162 üzenetére
És ezer megoldás rá. Ha anno nem lettem volna hajlandó új romot felrakni a droidomra, akkor hasznalhatatlan lett volna az akkori csucsdroid. Ha nem vagy hajlandó egy HR-re vagy telefon ujrahuzasra NSU-val, am nagy általánosságban javitja ezeket a hibákat, akkor nem tudok mit mondani. Az altalad leírt, hibák egy része, pedig user error. (nem a duplikalos bugra gondolok).
-
aero.
veterán
válasz
Laslow #35159 üzenetére
ez volt nekem is, hr kell, mindent vissztesz utana ha be van allitva a backupod (kiveve a csempe elrendezest), azota minden rendben + elotte a teloban formazni a kartyat
csinald meg es jo lesz
egy felora az egesz
a kukarobi meg szarabb, a decemberi tabletemen muszaj voltam hr-t mert hasznalhatatlanra lassult, es itt be is kell lakni utana.
-
cattus
addikt
-
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #35139 üzenetére
Megformáztam a telefonnal a memóriakártyát. Utána még újra is indítottam a telefont.
Windows Media Playerrel rászinkronizáltam 2 db mp3-at próbaképp.
Lecsatlakoztattam a telefont a szg-ről. Belementem a Zenékbe. Ott van az album. Megnyitom. És ott van mindkét dal DUPLÁN.A véleményem változatlan a WP8-ról: ez egy sz*r. Lehet, hogy jó az alapötlete, a filozófiája, én igazán próbálnám szeretni, de be kell látnom, hogy egyszerűen tele van bugokkal. Ráadásul erről a zene/fotó duplázó hibáról fél éve is írtak már fórumokon. Miért nincs még javítva?!
-
tybsen
addikt
válasz
Laslow #26590 üzenetére
Ertheto az igeny es nem a wp vedelmeben mondom, de az utobbi evekben elore es utolag fizeto elofizetoknel is akar tobb ezer percet lehet beszelni megfizetheto aron. Sokszor korlatlanul, vagy legalabbis ezer percet, halon belul korlatlanul, stb. Sajnos Magyarorszagra ez nem igaz annyira (legalabbis amennyire kovetem a csomagokat), messze van meg az, ami mas orszagokban mar evek ota kialakult, de szerintem mar kezdenek a magyarorszagi szolgaltatok is hasonlo csomagokat kinalni. Van lemaradas persze sajnos 😪 foleg ami az arakat illeti.
Amit szerettem volna ebbol kihozni, hogy talan emiatt is maradt ki ez a funkcio, mert valtozik a vilag, a szokasok - egyreszt egyre kisebb a beszelgetesek idejenek meresere az igeny az ilyen csomagban foglalt percek ill. voip, viber, stb. miatt, masreszt sok szolgaltato keszit app-okat az ugyfeleknek, ahol folyamatosan nyomon kovetheto minden, beleertve a felhasznalt adatforgalmat is, stb.
De ez csak egy gondolat volt, nyilvan, akinek ez fontos funcio, azt megertem es igazan bele lehetett volna rakni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest