- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egyértelmű, de úgy látszik sokat gyártottak belőle, az emberek meg veszik, mivel szép és Nokia. Egyébként én is decemberben vettem.
(#27541) pushalias
Engem egyedül a villanó zavar, a kijelző nem rossz szerintem. Mondom, nagyon gondolkodom, hogy vegyek-e egyet.(#27544) Crytec210
Az enyém eladó, nem rég jött meg a szervizből. Működik rajta a push és még házat is cseréltek rajta.(#27546) pushalias
Azt mondod, ennyire gáz? Hm fura, nekem nem tűnt így, igaz még csak kiállított darabokat nyomkodtam.[ Szerkesztve ]
-
szutyis
tag
Egy kolléga leírása
A névnapra:
Lépj be a Live naptárba weben, ott pedig Feliratkozás/Subcribe és ott add meg ezt a linket.
http://www.google.com/calendar/ical/hungarian_namedays__hu@holiday.calendar.google.com/public/basic.ics
és adj egy nevet a naptárnak, pl. "Névnapok".
Aztán be kell állítani telefonon a szinkronizálást. -
Integrale
veterán
Koszonom, akkor az oldal a hibas. Eloszor azt hittem, hogy en babraltam el valamit (uc telepites torles beallitasa, es pont utana nyilt meg igy)
batai15: elso dolgom az elozmenyek torlese aztan az ujrainditas volt. Ma pl, nem szolt a headsetnek a bal fele egy fulessel sem, ujrainditottam es most megy.
"Bad reklám is reklám too"
-
ASRMartyn
tag
Köszönöm a segítséget! GDR3-at megvárom, remélem javít majd valamit a kamerán, mert alapjában véve nem valami jó a fotózás ezzel a kis masinával! (nem egy pv.. )
Egyébként miért vannak ezek a régió szerinti korlátozások, főleg ha így ki lehet küszöbölni őket?
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
konyi79
addikt
Felhasználó függő mire kell, de azért gyorsan fejlődik nagyon. Szerintem jelenleg a WP egyik legjobb médiás alkalmazása.
Nem tartósteszt, csak próba, de:
NAS-ról DLNA (Twonky, Zyxel) első itthoni indításra ott volt, simán tudtam mappák között tallózni. Baromi gyorsan. (a tv után meglepő gyorsan) Mindent lát, mindent elindít. Próbaképp egy 23Gb-os 1080p film is elindult, de ezeket értelemszerűen nem ezen kell nézni. A többi, jobb minőségű avi is fut szépen, gondolkodás és akadás nélkül beleteker. A feliratokat tényleg nem veszi fel.
Használom a serviio-t, átkódol nekem a tv gyökér formátumtámogatása miatt de azt nem hajlandó meglátni se. AVCHD2-től kifagy egy pillanat alatt.
Viszont zenét mindent eredeti rendszer szerint szintén megtalál, megjelenít, lejátszik. És fut a háttérben. Nekem igazából ez volt fontos, ne kelljen kódolgatnom. Bár ha így lépdelnek megelőzve a gyári appokat, várnám tőlük lejátszási listát lehessen létrehozni. Jó lenne még, ha a nason tárolt mappákból lehetne felrántani a telefonra gép nélkül, bár ez nem DLNA kérdés. Ez a fájlkezelő mumus lenne. -
konyi79
addikt
Én is útálom a DLNA hülyeségét, 3. almappa után kezdődik a lényeg. Főleg a tv-n zavaró, az elég lassan lépdel benne. Normálisan egyből helyén elérd ahhoz tényleg filekezelő a megoldás, de hogy legyen olyan, majd onnan el lehessen videót indítani valaha WP-n, azt nem hiszem.
A feliratokat szerintem megoldják a MoliPlayerben, csak legyen aki akkorában elolvassa.szerk: feliratok:
Ha jól rémlik egyszer trükköztem vele én is, vagy a serviio vagy a ps3 media server dlna-n bele tudja kódolni a feliratokat a filmbe. WMP helyett használva megoldaná a bajod, bár ezek jobban eszik szerintem az erőforrást a gépen az átkódolás miatt. De a problémád így megoldott lenne. Igaz a serviio-t nekem egyáltalán nem is látta, de este majd ráfigyelek még.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
hát rejtély... nem is rugózok rajta, mert megint máson kell magam idegesíteni most meg a nokia camera-t nem tudom az istennek se feltenni a proxy-s cuccal, pedig az OS is passzol
régió, nyelv stb USA, Arizonai idő... kivágom mostmár
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
btudos
nagyúr
En is feleslegesnek tartom, de a jelenlegi keszulekek ugyse kapjak meg, ugyhogy van meg egy evem beletorodni. Egyebkent tok hulyeseg a kepernyo aljara rakni, mert a programok kezeloszervei is egy also savban vannak. Nem tudom ezt hogyan fogjak megoldani.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
madd dogg
senior tag
Epic? Nem hallottál még szoftveres színkalibrálásról, etc? Az LG-re meg mondtam, hogy jó, de akkor sem. A BMW is jó, de nekem Audim van, mert az jobban tetszik. Mellesleg a Z-t készülékvaltassal, pontjaim bevaltasaval minden extra huseg meg hulyeseg nelkul Like300-zal 65-ert hozzam vagtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest