Hirdetés
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91734 üzenetére
Mikor rádugom a gépre akkor egy qualcomm hs usb qdloader 9008 com3 jelenik meg az eszközkezelőben.
Alapvetően ugye amikor rádugom a töltőre, akkor alul a kis win ikon elkezd villogni majd kis idővel bejön a piros akku ikon a kijelzőn. Nos, már a kis win ikonig se jutok el a telefonnal. Olyan, mintha nem érzékelné, pedig ha a gépre dugom akkor felismeri, hogy valamit rádugtam, tehát a szenzor az ép. Vagy rosszul gondolom a dolgokat?
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91736 üzenetére
"a telefon észlelése nem történt meg"
utána
nincs a listában 925 csak 930... ??"kilép a program"
-
k-adi
nagyúr
válasz Blue Eagle #91741 üzenetére
Azaz? Meghalt végleg?
De mitől? Nem csináltam vele semmit, hozzá se nyúltam este felraktam töltőre, másnapra meghalt magától... hát ez így nagyon nem frankó.
Hogyan tudom így törölni róla az adatokat pl? Képek, sms-ek, stb ?
-
touchscreen
tag
válasz Blue Eagle #91747 üzenetére
Akksi csere nem játszik?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Blue Eagle #91750 üzenetére
Márpedig ott, vagy az aksi halt meg, vagy érintkezési hiba lett. Ha alaplap gondja lenne, ahogy Tomboy is írta, akkor semmilyen "infó nem jönne" a készülékről.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92035 üzenetére
Alkalmazasok nem indulnak el , vagy epp megnyilnak de egybol ki is lepnek , elfelejti az ertesitesi hangokat (nem jelez) kepernyo feloldasnal elegge lassan teszi a dolgat, appok nem torlodnek illetve nem torolhetoek ,alkalmazas listaban ikon nelkuli alkalmazasok ...de hosszu meg a lista es ezek nem egyszerre jonnek hanem hol az egyik hol a masik hiba jon elo egy egy hr utan , hr hibaba szalad az ember ,ezert meg ehy hr erre masfajta hiba jon elo es ezt random dobja a rendszer ... Kalm forum tarsunk egy delutant elcseszet a sok hr miatt , mindig mas nyug a vege wdrt lett azota no problem .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
scyllarus
veterán
válasz Blue Eagle #92138 üzenetére
Nem frissült, max te nem frissítetted korábban. 22-én frissült utoljára.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kiralyroli
tag
válasz Blue Eagle #92231 üzenetére
Hívószám küldést keresem, saját telefonszámom rejtett legyen vagy lássa a hívott fél a telefonszámom.
-
kiralyroli
tag
válasz Blue Eagle #92233 üzenetére
-
prisz
aktív tag
válasz Blue Eagle #92296 üzenetére
Nálam is simán, hiba nélkül működik. Ott más lehet a bibi...
[ Szerkesztve ]
-
NGC
tag
-
prisz
aktív tag
válasz Blue Eagle #92308 üzenetére
Szerkesztettem, mert nem akartam megsérteni senkit...
Viszont annak nagyon örülök, hogy te is racionálisan látod a dolgokat és nem élből kétes információk alapján támadja a rendszert. (Ráadásul sokszor jönnek ide olyan rosszindulatú károgók, akiknek droidon kívül még az életben nem volt a kezükben más rendszer.) Nem vagyok Windows megszállott, csak a saját tapasztalataimból kiindulva értékelek.
Lumia 640XL DS Telekom+Telenor SIM
1. Soha nem volt fagyás, soha nem volt WDRT vagy HR és egyéb boszorkányság, csak simán frissítettem ahogy HIVATALOSAN kellett.
2. Amit használok minden működik:
GPS : hibátlan
EMAIL : magán+céges : hibátlan
NAPTÁR (gmail) : hibátlan
ÉRTESÍTÉSEK : hibátlan
EDGE : (eddig) hibátlan
Telepített alkalmazások kitűnően működnek, nem érzek lassulást a Win8.1-hez képest.
Lehet, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem és marha mákom van, de én azon kevesek között vagyok, akik elégedettek a rendszerrel. -
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #92346 üzenetére
Bocs: "hogy közvetlen hozzáférést kapnom a flash modulhoz" - a kapnom helyett kapjon-t akartam iirni.
Más: Itt most nagyjából három féle embertiipust látok ennek a windows/android ügy kapcsán.
Az első az akinek már régóta van wines mobilja és már kissé vagy jobban elege van belőle mert: megunta, csalódott egy vagy több dologban, már-már jócskán dühöt is érez az MS iránt.
A második, aki szintén régóta bitorolja a win OS-t, de még kitart, neki megfelel valamiért, mert pl. más az érdeklődési köre, felhasználói szokása, alkalmazkodik a terep adta lehetőségekhez, nem rajong a közösségi témákhoz, sorolhatnám.
A harmadik az kétség kiivül ritka. Az olyan mint én. Nekem ez most új, még tetszik. Nem tudom meddig és nem tudom mitől fog ezen véleményem változni, majd meglátjuk. Még nem kiivánom vissza a droidos telót.Szóval kár civakodni, valaki iigy valaki úgy érzi. Minden rendszernek van valami heppje, van drágább , olcsóbb, van kiinából. Androidos vásárlásnál is mindenképp jól meg kell nézni milyet választunk, főleg ha alsóbb szegmens felé kacsingatunk.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92348 üzenetére
A w10m-nel azert arnyaltabb a kep, mert addig oke hogy vannak hianyossagai funkciok es appok teren a rendszernek ez benyelheto lenne , de ami negativan erinti a felhasznalokat az az hogy iden november jon az utolso nagy update rs3 az arra erdemes keszulekekre es utana mar csak bug fixel lesznek es vegul bo 1 ev mulva az ms elengedi a windows phone-t ,nem lesz folytatasa , ha csak nem a windows 10 on arm annak nem tekintheto ,bar abbol a jelenlegi rendszerre ketseges hogy leszivarogna barmi is. Ez pedig nem egy kedvezo jovokep.
Emiatt is van ekezve a rendszer, mert sajnos mar lathato hogy mikor er veget lenyegeben az os ,barmilyen folytatas nelkul.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hroberto
veterán
válasz Blue Eagle #92348 üzenetére
Én 5 évig használtam Windows telefont. Nagyon szerettem a bugmentes működést, a gyorsaságot, az egyszerűséget, és látszott a fejlődés. Rendszer és alkalmazásszinten is. Aztán jött a 10... Vele együtt a bugok. Egy évig használtam, vártam, hogy rendbe tegyék, de inkább rosszabb lett mint volt. Az alkalmazások szintén. Hihetetlen, hogy egy nyavalyás hívásvárakoztatás jelzés hibát, amit egy frissítéssel csesztek el már több mint fél éve nem javítottak. És ez csak egy példa volt. Meguntam... De azért remélem egyszer még lesz használható csempés telefonom. Igaz már nem sok esélyt látok erre.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
scyllarus
veterán
válasz Blue Eagle #92398 üzenetére
Nekem is volt CU frissítés után ilyenem.
HR szabadított meg tőle."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
starr
őstag
válasz Blue Eagle #92401 üzenetére
Ha ott van az appok között, amiről bizt mentést csinál, és szerencséd is van, akkor igen.
-
starr
őstag
válasz Blue Eagle #92405 üzenetére
Gondolom régi app, és nincs külön engedélyezve benne, hogy csinálhat mentést.
-
scyllarus
veterán
válasz Blue Eagle #92401 üzenetére
Játéktól függ. Én pl. 1 db játékkal játszom, hálistennek az online, úgyhogy mentés nélkül is visszajön mindig az állásom HR/szoftvercsere után.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92461 üzenetére
Ezeket irtam a mult heten ☺, de hatha javitjak , es ugy kerul majd ki hivatalos frissiteskent.
Nalad az edge nem lett iszonyuan lomha es kicsit fagyogatos ? Amugy az alkalmazas kozt rs1-en is ott van a szamokbol es betukbol allo , lehet hogy system app csak elfelejtettek nevet adni neki ...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92463 üzenetére
Ugy latszik megis igaz hogy bar a 735 hw ugyan az mint a 640-e , megis maskepp mukodik rajta az rs2 , mert nalam bluetooth bug ,ertesitesek menu befagyasa a gephazban , edge lassulas , gyorsabb de megis darabosabban mukodo rendszer volt meg hr utan is , kerdes nem e befolyasolta hogy biztonsagi mentesbol allitottam be a telefonom es nem szuzen laktam be.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92468 üzenetére
735 egy 640 xl amik hw teren messze alatta vannak a 930-nak .lehet ebbol is jon a kisse darabossag , olyan mint amikor az animacio ,valtaskor nem futna vegig ...pedig az appok megnyitasi sebessegevel nincs gond,a nevjegyzek renderelese ami ezeken a vasakon docog ..
-
starr
őstag
válasz Blue Eagle #92472 üzenetére
RS 2.5
Tehát nem 16xxx, emiatt azt sejtjük, hogy nem lesz itt semmilyen RS3[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92470 üzenetére
Szerintem erre a rendszerre mar nem fog csodat alkotni a Redmondi programozo csapat , gondolom az x50 szeria sw tamogatast vegig nyomjak , esetleg kitoljak idoben egy ket bugfixel s utana ha van uj irany akkor arra fordulnak ..(sp es a umpc a windows 10 on arm alapokon ) pl
[windows 10 umpc]
A docoges mar az elso hivatalos rs1 build ota meg van , es akkor jon elo amikor beszurkul a navi sav ... a docogest ugy ertettem hogy animalna a rendszer , de mintha kozben frame drop lenne ...Bogyo ba
Keszulj a hr-re ha nagyon lagolna a rendszer , pl a gephaz,rendszer ,ertesitsek menupont ha fel percre lefagy akkor , utana mar gyorsabb lesz ..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92479 üzenetére
Valamivel ereztetni kell a celkozonseggel hogy uzleti kutyu ... bar nem ertem ez mennyivel tobb mint egy core M procival szerelt 7colos tablett+billentyuzetnel ?? Még annak is kedvezobb ara van , teljesitmeny pedig alapbol tobb, meg ha nem is ilyen csinos kontosben teszi ...
Eagle
Most se wdrt kell majd ha szukseg lesz ra hanem sima hr ... mint anno wp8.1 es th2 alatt ... latod csak javul a rendszer , a hr mar mukodik..
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Blue Eagle #92665 üzenetére
A nem támogatott telefonokon, mint a930-on ez a megoldás.
Nekem is lejött a .251, RP-re állítva. -
Sztyepadzso
őstag
válasz Blue Eagle #92665 üzenetére
Nekem az volt fenn a 950-en, nem segített a régióváltás, SR, kikapcs(alaphelyzetbe meg nem akartam állítani, működik rendesen 9 hónapja, eddig mindenre találtam megoldást.). Ezt átállítottam, felment azonnal.Ahogy EAGLE írta, gyakorlatilag ugyanaz, mint a hivatalos build.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Blue Eagle #92744 üzenetére
2 950, meg egy 920, igaz, 8.1-el
-
mdraco
őstag
válasz Blue Eagle #92768 üzenetére
Unalmas lett a platform, nincsenek újdonságok, új appok...
-
Spet
addikt
válasz Blue Eagle #92768 üzenetére
640XL-re keddi frissítés nem akar felmászni (látja, elkezdené tölteni,de hibakóddal eldobja) 735-re simán ráment.
Lassan 10 éve ballagtam el már nem hatja meg a szívemet a ballag már a vén diák vers.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
scyllarus
veterán
válasz Blue Eagle #92877 üzenetére
Látom mindkét gyereknek ugyanolyan van, hidd el, nem vérzik az, pörög rendesen az új appokkal is.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Blue Eagle #92886 üzenetére
De ez jó kép, az Ms ilyennek szereti
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #92886 üzenetére
A kep minosege gyalazatos , a wp8.1 korszakahoz kepest , nem pancelos fan ,csak a hetvegi vasarban kint voltak a honvedseg kotelekebol , o meg be kuncsorogta magat
Eagle
Koszi a dicseretet , sokat dolgoztam rajta hogy ilyen szep legyen (mar mint a leanyzo ) az ms meg azon dolgozik hogy az elmeszult kep sargasaga a minion szintjere keruljon ... ennel anno meg a nokia n70 is ezerszer szebb kepet keszitett...
Belfiore meg nem tudom minek vetit a wp.wm renszert illetoen , mondanak ki hogy sorry ennyi volt jo tavasszal game over, a megmaradt frissitheto keszulekekre pedig normalisan ossze raknak az os-t , igy legalabb gerincesen zarnanak le egy korszakot. Lebeghetne a szemuk elott anno ahogy a sega allt dreamcasthez , ok kimondtak hogy vege a mesenek , megis az osszas nagy cim,AAA jatek utana jott. Nem sz.pattak le tizenegynehany millio felhasznalot (lassan az ms-nel se lesz tobb )[ Szerkesztve ]
-
bekk
csendes tag
válasz Blue Eagle #92953 üzenetére
Köszi a tippet, de továbbra sem indulnak... más megy, nem hiszem, hogy memória hiba lenne.. nem lehetséges, hogy mostantól ezért is fizetni kell.. valami olyasmit olvastam a MS honlapján, hogy office 365 kell hozzá.. az pedig fizetős.. Lehúzhatja magát a MS, ha ezt tette
-
Clown-corp
tag
válasz Blue Eagle #92966 üzenetére
ugye feldugom.. ö lehuzott vmit.. 3058.50000.1425.0005 és amikor szépen végig nyomkodom ahogy kell .. gondolkodik kicsit majd jön az üzenet.. a telefonon fehéren kb 10 szer akkorán 5 mp re meg jelenik egy nokia felirat
-
Clown-corp
tag
válasz Blue Eagle #92976 üzenetére
rendben itt vok telo megvan még
-
Clown-corp
tag
válasz Blue Eagle #92985 üzenetére
köszi na este neki esek
-
Clown-corp
tag
válasz Blue Eagle #92988 üzenetére
-
nagyúr
válasz Blue Eagle #93174 üzenetére
Lehet annyira "jól sikerült" build lett volna, hogy maguk sem merték kiadni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
prisz
aktív tag
Ezt én sem értem. Lehet, hogy visszavonták?
Jelenleg nálam a 15063.297 build van és nem is talál frissítést. Ráadásul 640XL-en legalábbis nálam, minden rendben működik. Ezért is gyakran értetlenül állok "ΞΔGLΞ" és "this is life" kolléga végtelen, fórumokon átívelő kínszenvedései előtt. No persze nem volt agyon WDRTzve (egyszer sem) a CU után csináltam egy sima hard reset-et, azóta hibátlan. -
zsoltzsolt
addikt
-
prisz
aktív tag
Azért legyünk korrektek a "changewindows" oldalán eddig sosem volt kint a .332 build. Tudom, mert már 2 napja nézem. Egyedül itt [link] írnak róla valamit. Lehet, hogy rövid ideig fent volt, de gyorsan visszavonták.
-
starr
őstag
válasz Blue Eagle #93360 üzenetére
A hír rendkívül pozitív. Ezek szerint lesz majd 16xxx mobilra is.
-
Fiddy
tag
válasz Blue Eagle #93387 üzenetére
Frissulni nem tudott mert mobilnetrol nem frissit. Amikor megneztem a telefont akkor mar kikapcsolt allapotban talaltam, majd bekapcsoltam es 34%on volt, utana megint kikapcsolt es azota ujraindulgat. Viszont azota ketszer sikerult felalnia a rendszernek, de kikapcsolt megint. Az aksim mar regota gyengelkedett, akkor ez lehet a hiba?
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #93414 üzenetére
Lehet hogy mar ok sem tudjak kovetni az ossze-visszasagot...
A wikipedian volt oldal ahol buildeket felsoroltak branchenkent , de valamiert nem lelem...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
karway
csendes tag
válasz Blue Eagle #93414 üzenetére
a mobilon hivatalos ágon a 297 van, insider RP-n van a 332
Never Settle
-
karway
csendes tag
válasz Blue Eagle #93417 üzenetére
Ok, én meg a "valóságosról" beszéltem, mert azt írtad valóságban 332 van ahogy PC-n, de nem, mert RP-n van csak 332 mobilon
napokban talán összegereblyéznek, akkor talán majd ezek is jól mutatják mi hol van[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #93763 üzenetére
Ennyi azert belefer , tudom hogy offtopic ,de nyugodtan lehet vsz segitseget kerni keszulek,oprendszer valtas eseten ... ne legyel annyira szoros szivu ...
Karway
Melyik oprendszerre gondolsz a haldoklora vagy a x@radroidra ? Mindegyiknek meg van a maga nyugje, csak mig az egyik viragzik a masik mar a koporsoban van lassan .Mas:
A NOKIA weblapja [link] egesz pofas telefonok vannak ...Az egyik ex nokia care weblap printscreen
http://geminitel.eu/ a szerviz linkAki pedig szervizeltetni probalt igy jart , az info is toíe szarmazik...
Próbàltam szervizbe vinni a telefont de az összes szerviz azt mondta hogy már nem tud garanciàban javítani. Az újpesti szerviz pedig ki is írta a honlapjàra a b2k elérhetőségét. Miután órákig chateltem a b2k-val mert a garanciaidőm hibás volt az oldalukon. Kaptam egy DHL-es ragszámot amin fel volt tűntetve az iqor címe. Felhívtam őket és végre magyarul sikerült beszélnem velük. Persze a Microsoft oldalán semmi sincs kint. Lapítanak mint szar a fűben. Szemét egy bagázs.
workdontplay
Kozepkategorias droid legyen (minnel kevesebb hozza adott ertekkel pl tacswiz es tsai )[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Jobb ha felkészülsz: a jövőben egyre több ilyen komment lesz - menekülnek az emberek ha eddig nem tűnt volna fel, ki ki kicsit látványosabban
-
Hínár929
tag
Itt van Topikgazda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft