-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinyo16689
senior tag
Gyártói vagy bolti garancia?
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
hroberto
veterán
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
zodes
aktív tag
válasz this is life #62790 üzenetére
Köszönöm! Már kódot is kért...haladunk. Kíváncsi vagyok milyen mélységben állítja vissza a telefonomat.
Egyébként a Microsoft súgója mit sem változott az elmúlt 25 év alatt :-( ugyanolyan átláthatatlan és illogikus.
Milyen okból rakták a "névjegyek"-be a hard resetet?? Na mindegy.
Letöltöttem a Zune progit is. Azzal is lehet Biztonsági másolatot készíteni? Érdekes módon fel sem ismeri a készüléket....Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
ZsoltG60
aktív tag
#62788 zodes
Mindig a legutolsót tudod visszarakni.. itt tudod ellenőrizni , hogy mikor készített biztonsági mentést a telefonod.
[link][ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
zodes
aktív tag
Hard reset? Azt hogyan kell csinálni? Utána ki tudom választani melyik biztonsági mentést akarom visszaállítani? Mert még mindig be van kapcsolva és gondolom azóta a "hibás" rendszerről is csinált biztonsági másolatot.
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Blyan
félisten
Csak hard reset után lesznek visszaállítva az alkalmazások. És igen, ha a megfelelő backupot állíttatod vissza, akkor a csempe elrendezés is visszakerül. (az, hogy egyből a kártyára telepíti-e az appokat, azt nem tudom)
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
zodes
aktív tag
No tegnap este leformáztam a külső SD-t (32GB). Én ökkkör Elfelejtettem, hogy szinte mindent kitettem a telefonomból SD-re (már ami tudtam). Nézem a telót egy csomó alkalmazás hiányzik hát persze, ha leformáztam... De szerencsére van biztonsági másolatom! Mert szépen beállítottam. De hol lehet visszaállítani?? Visszakapom az appjaimat? A csempék odakerülnek ahol voltak? Valaki próbálta már?
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
-
tomboy0013
veterán
válasz hülyegyerek #62781 üzenetére
Ebbe a hibába már én is beleestem egy 920-al, ha gáz van szart sem ér a szerződés csak ha az arcába lépsz az illetőnek. Pereskedhetsz vele évekig és még akkor sem garantált, hogy visszafizeti a kárt. Ráadásul a költségeket neked kell fizetni ilyen esetben is, ami mellesleg a telefon áránál is több lehet. Egyébként én is pont 60-at atam egy T-s darabért anno. A lényeg, hogy én inkább kiizetem most már a normál árat minthogy megkockáztassam mégegyszer, hogy megszivassanak.
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #62781 üzenetére
Jah hogy függő és használt, védőpapírral, ami pl a WC-n nagy segítség lehet.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
cellpeti
nagyúr
Az miért van, h bemásoltam egy zenét a csengőhangok közé,de még sincs ott? Nem tudom beállítani ébresztőnek.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ssgt1981
senior tag
válasz bluemirage #62775 üzenetére
Már néztem azt az oldalt. A t. azt írta, hogy hamarosan kezdik tesztelni, de nem tudtak megjelenési időpontot mondani. Soha nem fogom megérteni, hogy miért nem lehet ezeket a frissítéseket egyszerre minden telefonra kiadni.
-
Máté94
addikt
Csak kicsit frusztráló, hogy a Dual SIM-esekkel basznak ki ennyire, pedig még 'Country variant' is. Ezeknek kellene leghamarabb megkapniuk, mert elvileg nem kellene a szolgáltatókra várni, oh, wait...
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #62773 üzenetére
És milyen kondíciókkal? Amúgy mi lett a 1320-szal?
-
ssgt1981
senior tag
Szerintetek mikor lesz elérhető a Denim frissítés L925-re?
-
Blyan
félisten
válasz hülyegyerek #62768 üzenetére
830? Az meglepne.
-
Wildpath
tag
válasz ZavaBalazs #62767 üzenetére
Én is a 735 re gondoltam, köszönöm a megerősítést.
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
Wildpath
tag
Sziasztok.
Lehet rossz helyre posztolom, szóval előre is elnézést(tudom van milyen okostelefont vegyek tpoic etc.). Szeretnék egy rövid kitérő után visszatérni wphez.
Van e perpill a piacon olyan lumia ami várhatóan sokáig lesz támogatva és kijön max 80k huf-ból?Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
moleculez
veterán
Nézegetem a W10 for phone fejleményeket,,de valahogy nincs egy must have érzésem. Persze messze még a végleges, meg a lényeg, hogy a fejlesztők kedvet kapjanak, akkor áll össze, de nem értem ha ennyire korai stádiumban van most,február közepén, hogy lesz ez kész, és optimalizált idén?😒
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Clemi
veterán
Eng/USA módban merre találom a QR kódot? Az istennek rá nem jövök hová teszi el a rendszer, ha Cortana be van kapcsolva a Bing helyett.
-
-
dzoli87
aktív tag
Üdv,
ez az új Windows Phone Recovery Tool csak a W10-ről való visszaállításra jó vagy olyasmi mint a LSRT?!
L925 is jó-e? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #62755 üzenetére
Mindezt az én internet-előfizum költségén. Ehhez azért pofa kell....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Muad-Dib
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag új wp felhasználó vagyok. Átállítottam a régiót Egyesült államokra és a nyelvet angolra, így megjelent a Cortana. Viszont attól, hogy beüzemeljem, visszariasztott a tény, h a telefon a Microsoft-nak is elküldi az adataimat a felhasználói szokásaimról. A kérdésem az lenne a tapasztaltabb felhasználók felé, h vajon mindezek ellenére is megéri-e beüzemelni a Cortana-t? Az előnyök v. a hátrányok vannak túlsúlyban? Nem túl zavaró, h a "big brother" ( jelen esetben a Microsoft ) szinte minden szokásunkról és mentett adatainkról értesül? :-)
Várom a segítő, támogató ill. ellenző hozzászólásokat!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
azopi74
addikt
válasz Воланд #62711 üzenetére
Hogy mit meg nem tud az ember két év wp használat után... Valószínűleg azért nem tűnt fel eddig, mert amint töltőre kapcsolom a telefont, rögtön bekapcsol automatikusan, és így nem is volt esélyem kipróbálni a kikapcsolva töltést (bár eszembe se jutott). De én ezt a jelenségete inkább úgy írom le, hogy nem lehet töltés alatt kikapcsolni, mintsem úgy, hogy nem lehet kikapcsolva tölteni
-
félisten
-
Swami
senior tag
Sziasztok. A barátnőm megkapná a HTC 8x-emet, tetszik is neki, de gondban vagyok, mert nem tudom átrakni a névjegyeit a régi Wildfire S-ről. Nem engedi a SIM kártyára menteni őket, csak az SD-re, azt meg hiába rakom be a 8X-be, nem látja azokat. Tudtok valami egyszerű módot a megoldásra? Köszi!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
cattus
addikt
-
Воланд
titán
Windows 10 Preview telefonokra
ide a tobbit, koszi!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
netpeti98
addikt
válasz Воланд #62713 üzenetére
Valamelyik nap én is azon gondolkoztam, hogy szép meg jó ez a preview rendszer, csak amit a fejükbe vesznek azt megfogják valósítani. Ha már ennyire erőltetik a hamburgert akkor legalább a lentre rendezést tartsák meg. Milyen kényelmes lesz majd egy phabeten felnyúlkálni a funkciókért.
Mondjuk az asztali Win 10-en is sokan kérték a Vistás ikonok modernizációját, erre az intézőt elöntötték a Win95 stílusú vonalzóval rajzolt ikonok.
(#62727) Blyan: ez is szép kép. A WPnek megvolt az a jó tulajdonsága, hogy a beállított háttérszín az összes funkcióra vonatkozott (az Office kivétel).
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Pttypang #62707 üzenetére
Cortana... először csak ennyit kaptam
Aztán működött, nagyjából rendesen. A szövegfelismerés a lóf.sz kiejtésemmel is hibázás nélkül ment. (nem nagyon használtam korábban, szóval nem tudom ez mennyire működött jól anno)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Feher hatter?
wtf
Nemar, kerem vissza a normalis wp kinezetet(#62720) Blyan
Oke, ugyanezt beturendben, ikonok nelkul/normalis ikonokkal.
Tudom, most meg nem ezt kell nezni, de en ezt vettem eszre, azon kivul, hogy menjen az endomondo, jojjenek az ertesitesek, ne legyen titanic, mas igenyem nem igazan van a w10-el szemben, szoval nekem mar csak a kinezet marad ezeken kivulLehet fel kene majd raknom, hatha megoldja a bt altali restart problemakat, ha emellett teljesiti a tobbi igenyemet, akkor nekem megeri valtanom
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz Alexios #62716 üzenetére
jah, goto android.
amugy nem kellene egy w10 preview topicot nyitni? mert itt most honapokon keresztul csak a fikazas fog menni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Alexios #62710 üzenetére
hat persze. lassan fel eve, hogy fikazza mindenki a wp alkalmazasokban megjeleno hamburger ikont, erre az ms csak azt rakja mindenhova.
-
ferensz
senior tag
Micsoda fejlődés Majdnem olyan hasznos feature, mint a régóta várt smb share-en keresztüli médialejátszás. Csak a saját 930-am miatt kényetelen voltam beüzemelni egy Plex-et, mert csak ez a fos nem képes sem smb-n, sem nfs-en médiát látni/lejátszani.
Úgy tűnik nem végeznek fél munkát, Win10 preview settings app is hasonlóan szép látvány
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
this is life
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest