Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Persze eltérően telepít mindenki. Az ilyen esetekben jön képbe az, hogy sok mindent a feltelepítettek közül sem fog használni. Speciel én a NetFlix-szel vagyok így

A Samsungnál a "Seamless Update" (magyarul "zökkenőmentes frissítés") azt jelenti, hogy a telefon képes a rendszerfrissítéseket a háttérben telepíteni úgy, hogy a felhasználó közben zavartalanul használhatja az eszközt. Ez a funkció két rendszertartományt (partitiont) használ: az egyik tartomány futtatja a jelenlegi rendszert, míg a frissítés a másik, épp nem használt tartományra települ. Amikor az új frissítés elkészült, a felhasználónak csak újra kell indítania a telefont, amely ezután az új, frissített tartományról indul el.
https://www.perplexity.ai/search/mit-jelent-a-samsungnal-a-seam-Gz7p1lWeT3KnJ1ShbC9Mbw#0 -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Áhm… nem is tudom, ez pontosan micsoda, de annyit meg tudok tenni, hogy megnézem, az első bekapcsolás után mennyi időbe telik, mire letölti és telepíti az alapvető dolgokat.
Lehet, hogy te másképp állítasz be egy készüléket, én pedig másképp csinálom. Ráadásul ide nem kell túl sok minden ,csak néhány alapalkalmazás fog futni rajta. Egy kezemen meg tudom számolni, mit fog használni.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Illetve amikor települ a rendszerfrissítés: (seamless) system updates mennyivel másabb, gyorsabb. Ezt S24 FE-nél sem kaptam meg...

Köszi

-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, nekem pl november 1-jén hozták ki a mikrofont
Ezt az előnyüket már jó ideje használom, és imádom is. Semmelyik másik nem nyújt ilyet. A legtöbb külön futárszolgálatnál ilyenkor napokig raktárban van az áru. Az Alza meg ugye nem is futárcég főként, csak van saját futárszolgálata is, mint az eMAG-nak. Igen én, esetleg ha van kérdésed így előre , tedd fel nyugodtan .
Reménykedtem, hogy így lesz, azaz, hogy Te fogod beállítani
. Nagyon érdekelne majd a véleményed, hogy mennyire másabb mint az A54, mennyivel gyorsabb, mennyivel jobb a kamerája stb.. Illetve, hogy a töltődről fel is veszi e a 45W-ot, meddig tudja nagyjából ezt a tempót tartani. 
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az Alzában az a jó, ha Boxba rendelsz, ünnepnapokon is kiszállít.
Az A56-ot Te fogod beüzemelni apukádnak? -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Így kell szerezni, egy biztos ügyfelet!

Mert így bármikor szívesen vásárolok náluk
.Mi meg itt várunk a csomagokra ... szegény futárt már előre sajnálom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De legalább idejében elkezdtétek. Jobb mint a karácsonyi hajrában.
Persze a BF alatt a futárszolgálatok általában le vannak terhelve. -
-
-
Hatalmas köszönet nekik!

Ingyen kicserélik
Félve kértem a 13-as elem cseréjét, met feltételeztem, hogy nincs csak úgy szabadon.
A 13-as jó hosszú elem, valószínűleg le kell szednem a gépet az asztaról, de megoldom.Cserére azért kerül, mert megkarcolódott:
-
A Möbelix küldi a csavarokat!

-
Np, végre hétfő van, így gyorsan helyben elmentem keresni csavart. Az első hely egy barkácsbolt volt, ott sajnos nemhogy fekete, de 10 mm-es sem volt. Onnan átirányítottak egy másik helyre, amit egyébként ismerek, ott is keresték, de nem találtak. Azt, hogy D fejű legyen, meg fekete abszolút elengedtem. Ez speciális csavar, csak a menet és a hossza számított. Ők adtak egy másik tippet a Szováti úton. A Google-ben útközben kerestem rá, és nem sok esélyt láttam rá, hogy egyáltalán lesz ilyen csavarom...
és lett!
Ráadásul fekete is!
Már be is csavartam
Pár asztalt 15-20 évente ha veszek újat, de ebből megtanultam, hogy el kell engedni a mindent ellenőrzés oltárán való áldozást, mert jelen esetben ezzel okoztam magamnak nem kevés bosszúságot. Örömömben vettem is 20 ilyen csavart, még 17 van tartalékban
.
Összeszerelésnél pedig nem szabad átsiklani azzal egy adott problémán, ha elsőnek nem tűnik logikusnak, hogy az nem logikus és kész...Itt azért maradt ki ez a négy csavar, mert a 13-as elemen nem voltak furatok, csakhogy azok nem véletlenül maradtak le, hanem direkt volt így tervezve. Ha akkor erre egyből rájövök, már akkor becsavarom, és nincs ez az egész kalamajka.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Módosítottam a dolgon:
Tisztelt Möbelix Ügyfélszolgálat!
Sikerült a három sérült csavart kivenni. Csak a csavarok menete sérült a tartóelemé szerencsére nem. Így, mivel az asztal makulátlan állapotban van, három csavarért irrálisnak tartanám az egész cseréjét. Azonban megköszönném, ha ugyanilyen három csavart, akár ellentételezés fejében, is tudnának részemre küldeni.Egyébként azért nyíródott el, mert nem pihenőállásban lett becsavarva, hanem utólag, amikor leesett, hogy ez kimaradt, és ezért hajlik.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Kiszedtem a harmadikat is egy különleges művelet segítségével!

Cserébe lesérültem:
Nem baj, nyáron kaptam friss Tetanus emlékeztető oltást!
Azt hiszem, nem cserélem ki - már a gondolattól is elfáradok...

Helyette szerzek a helyi csavarboltban ilyen Ex4 M6x 10 mm-es csavart párat. MIvel ebből nem lesz fekete, lefújom feketével (szerelés előtt) 
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Na igen... de a helyzet a következő. Ugyanilyet akarok, mert:
1. Most már tudom, mire kell figyelnem, és már van benne gyakorlatom.
2. Ilyen vacak puha kínai csavarokat használnak az elektromos rollereknél is.
3. Holnap veszek ugyanilyen csak erős, kemény csavart.
4. Az előbbiekből kifolyólag ha másik asztalt vennék, azzal is így járnék, plusz ki tudja, hogy annál mi van még?
Fény az alagút végén...
Azt a kis vacakot, most sem tudom, hogy honnan... Nem 13-án kellett volna rendelni

De ez most 4 vacak csavarérét megint irdatlan meló lesz
A négyből egy csavar jól van benne. Kettőt ki tudtam szedni, egy meg csak forog nem jön ki... Érdekes, hogy az Aggestrup székben tudtak rendes kemény csavart alkalmazni...
Nehéz elfogadni, hogy egy akció nélkül 100 000 Ft-os asztalnál - ahogyan a 200-300 E Ft-ols rolleknél is - azért, hogy 0.5 €-t spóroljanak - lehet, hogy sokat mondtam - ilyen csavarokat alkalmaznak.Amit nem akarok: hogy visszatérítsék a 70K-s árat, aztán vegyek másikat 100K-ért...
Meg jó lenne, ha nem az lenne előadva, hogy elviszik, aztán hetekig várhatok új asztalra. Mondjuk a régi még megvan.Ha a harmadik csavart ki tudnám szedni, akkor inkább pótolnám... vagy ha küldenek másik négyet azokat eltenném, hogy kell garanciához...
A filléreskedés netovábbja amit csinálnak a gyártók a gyengeminőségű csavarokkal. Csak van aki ezt lenyeli, meg van aki inkább lenyeleti. -
-
Hát ilyen... kicsavartam a négy csavart, hogy benézzek az alagútba, hogy mi volt az a kis valami...
Mikor csavarom vissza első csavar megadta magát:
2025. október 16-án kiszállították hozzám a Milan 2 számítógépasztalt.
Sajnos a 13-as elemet rögzítő keresztoszlop négy csavarból háromnak a menete megsérült, a gondos és szakszerű becsavarás közben, valószínűleg az anyag túl puhasága miatt. Ennek következtében a rögzítés nem megfelelő.
A jelenlegi állapotban az asztal teljes szétszerelése is problémás, mivel ezek a csavarok sem stabilan nem rögzíthetők, sem biztonságosan nem távolíthatók el. Az egyik hibás csavarról, valamint az asztal állapotáról több fényképet is készítettem, amelyeket mellékelek a levelemhez.
Mivel még a 14 napos elállási határidőn belül vagyok, kérem a termék kicserélését. -
Felkerült a kábelmenedzsment és a csavar-plasztika.
Ez a kis fémdarab meg valahonnan le:
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi, főleg, hogy nem hagyott a dolog nyugodni, és így megtaláltam az igazi megoldást!

Nem kellett szétszednem, négy extra csavarba került és most már kivehetem a támasztékot is.
Mikor összeszereltem négy dolog maradt ki. Négy csavar, négy alátét, négy csavar fedlap (ragasztós), és két kábelvezető (ragasztós). A négy csavar kicsit aggasztott is akkor, de nem igazán törődtem vele. A csavarokat leragasztó fedlapokat nem raktam akkor fel, mert nem voltam teljesen biztos, hogy nem kell rajta állítani.
A 11. ábrán E és I betű kerülte el a figyelmemet. Talán azért, mert a csavarhelyek megvannak 2-2, de a 13-as jelzésű keresztgerendán nincs ilyen. A valóságban meg az imént kiderült, hogy nem is kell feltétlenül:

Aztán az imént elővettem újból az összeszerelési útmutatót, és akkor jöttem rá véletlenül, hogy hoppá... Elkezdtem szépen becsavarni őket, ügyelve az eloszlásra, és mindjárt nem lóg, hanem szorosan odaszorítja az oszlophoz az asztallapot:
A vízszintmérő is igazolta a művelet sikerét! 
Immáron egyenes! 
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pedig már leszoktam a 20-szor ki be húzom a konnektorból a dugót fétisről

Na megoldva erőfeszítés nélkül
Amúgy az a vicc, hogy a lábak között van egy áthidaló elem. Azon annyira nincs terhelés, hogy ide-oda mozgatható szabadon
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A talpon elvileg lenne kis tappancs:
de ha az nem lenne szintben akkor a szintmérő jelezné az egész asztalon, hogy lejtés van.
Ebben az a durva, hogy ahhoz, hogy csak az asztallapot le tudjam szedni, - bemásztam alá megnézni - 6 csavart kellene kicsavarni, és akkor még az a kisebbik meló, előtte persze még le kellene vennem a gépet, monitort mindent. Na és ami abszolút demotiváló, hogy vastagon benne van a pakliban, hogy nem érnék el semmit, mert ugyanilyen lenne.
Amúgy a Be Quiet ház jobb oldali lábai alá azt fontolgatom, hogy beteszek lapos csavaralátéteket.
-
-
Ma oldalról ránéztem a számítógépházra, és mintha ferde lenne... mondom na basszus, csak nem? Nézegettem egy ideig, aztán elkezdtem mérni:
82 cm-re állítottam az asztalt a méréshez. A két szélén 82 cm van a padló és az asztallap között. A közepén meg 81 cm... 1 cm-es esés egy ilyen kis távolságon.
Az asztal közepén a vízmérték nagyjából közepet mutat - na ja a két széle tartja...
A számítógépház tetején már nem ilyen rózsás a helyzet... Csak azt nem tudom, hogy most ha újra összeraknám is ilyen lenne e... -
Egyetlen képen összefoglalva, mi volt a baj a korábbi koncepcióval:
-
-
csibe1
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ezen a képen már rendesen látszik elsőre az asztal lába.

Pofás, és még 5 év garit is adnak rá. -
válasz
parandroid
üzenetére
Számítógépház nem vesz el sok helyet az asztalon ? En tuti már elraktam volna máshova.
-
parandroid
félisten
Nem vészes, páromnak ez bejön, ő pici, meg csak egy szem laptopot használ (+bill+egér). Azt is csak zoomos meetingekhez, vagy továbbképzésekhez, ha ilyenje van, azt itthonról csinálja. Meg alkalmanként némi word-excel-powerpoint. De még azt sem engedi, hogy egy monitort odaállítsak neki.
Inkább csak fura, hogy nem egyforma a kettő. Amúgy meg olcsón vettem, mert fundgrube artikel volt mind a kettő (visszaadott, vagy bemutató termék), szóval kb féláron jött, csak az asztallapot vettem hozzá teljes áron, úgyhogy ha úgy lenne, el tudnám adni ebayen, kb bukó nélkül, és vennék másik keretet.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Esetleg egy nem ikeás asztallap? Egy szakember bárhová tud csavarhelyet rakni. Persze az drágább, de ha tényleg kell a hely, akkor megoldható.
-
parandroid
félisten
Szélességben cserélhető (120-140-160), a mélységhez más merőleges merevítés van benne, szóval a 60-as keret nem tartja stabilan a 80-as asztallapot. Ez fura konstrukció, mert ugye az asztallapok csak 50-70 cm-esek, és hátul van egy fix 10 cm léc, ami mindegyiken ugyanaz. Kipróbáltam a 80-as (70-es) asztallappal, de teljesen rossz helyen vannak a csavarhelyek, és sajnos úgy nem stabil. Meg ahogy a képen is látszik, a lábak is rövidebbek.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
De ha jól emlékszem, az asztallap cserélhető, vagyis lehetne rá tenni egy 80-asat is.
-
csibe1
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
"-Mindenféle fajta, kialakítású csokoládét, szögtől függetlenül."
Akkor ugyanúgy szereted a csokit, mint Gombóc Artúr?
Gombóc Artúr és a CsokoládéA magyar linken lévő asztal is ilyen egymásba csúszó elemekből van, csak fordítva, mint a képen. Az oldalon elég béna kép van, de azért ki lehet venni ha megnézed a láb alját.
-
parandroid
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem IKEA Mittzon van, szerintem rohadt jó. Magamnak nem motorost vettem, mert egyrászt spórolni akartam, másrészt nem fért el alatta az Alex szekrény, ha lejjebb engedem. Párom meg azzal kevert be, hogy ő mindenképpen kisebbet szeretett volna, szóval az övé meg 60x140-es lett (az enyém 80x140-es). Ő elektromosat kapott, mert ha home officet tol a laptopról, akkor cserélgeti a széket is, meg nyilván többet mocorog. Utólag kicsit megbántam a kisebb asztalt, neki is 80-asat kellett volna venni.
p
-
-2,5 mm az már ideális számomra, mert ebben a tartományban még könnyebben is lehet keresni ilyen jellegű asztalt.
-Motor esetében igen szinkron, lábanként egy; vannak olyan modellek, amelyekben maga a lábban van elrejtve a motor, és nem az asztallap alatt van felhelyezve. Szuper lenne egy ilyen kialakítású modellt találni.
-Mindenféle fajta, kialakítású csokoládét, szögtől függetlenül.
-Van olyan kialakítású láb, amely (harmónika) módjára képes mozogni — erre gondoltam. Nekem ez tetszik a legjobban. [kép]
-Árazása körülbelül 500 euró környékén indul. [link]
-Ha minden áron hazait szeretnél , akkor itt 36MM-ig kérheted 5 év garanciával az asztalokat. [link]-Vagy külföld [link] (Bár ennek opciója és választási lehetősége a csillagos égbolt).
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Vannak ám igényei magácskának!

Pár kérdés ami így felmerült bennem. Létezik e ez az asztal? Mennyibe kerül?1. A munkalap egy darabból készüljön, legalább 2,5 cm vastag legyen, hogy a monitortartók könnyebben felszerelhetők legyenek.
A vastagságával nem lesz szerintem gondod, de azzal, hogy egyetlen darabból készüljön valószínűleg igen. Egészen egyszerűen azért, mert nagyon nagy, és egy ekkora csomagnak sokkal nagyobb a szállítási költsége is, hajón konténerben stb... szvsz, kaphatsz ilyet, de ezt már mondjuk 400K fölött lépik meg...
2. Dupla motoros megoldást szeretnék, ami halkabb, gyorsabb és erősebb.
szvsz, ezzel csak feleslegesen drágítod meg a dolgot, az enyém halk, és pikk-pakk emeli precízen meg. De persze te tudod, csak kezd a dolog abba az irányba elmenni, hogy össze kell legóznod. Például asztalossal megcsináltatod az asztallapot, aztán veszel külön motort, de ez meg megbonolítja, mert kvázi meg kell tervezned.
6. A vezérlő legyen memóriás, és az sem baj, ha kijelzős. - ez nálam pipa.
10. Minél több év garanciát biztosítson a gyártó.. Jas még meg sem néztem az enyémre hány év jár

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Legutóbb (fél éve) egy állítható keretet nézegettem, mert arra többféle lap is felrakható - például a mostani is akár

Persze aztán nem vettem semmit.
-
csibe1
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem semmi lista.

1. legyen inkább 3 vagy 5 centi, hátha valami extra terhelés is lesz, ha már ennyire mozgatni akarod azt az asztallapot.

2. Szinkronos legyen a dupla motoros verzió, vagy arra gondoltál ha egyik motor kiesik a másik akkor is mozgatja a lapot?

3. a Csokievés (meg egyebek) az nagyon fontos.

Milyen csokit eszel, lehet attól is függ a karod hajlítási szöge.
A 8-asba nem értem, hogy mi a pláne.

A lábaknak miért is kell "magasságtartományban" állíthatónak lenni?
Ízlések, és ficamok, vagy lehet mégse.
Lehet kicsit jobban kellene megfogalmazni, mert ez így elég fura. Nekem legalábbis.
A keret a csillagos ég, esetleg még picit feljebb?

Kérjünk rá EU-s pályázatot, vagy megy önerőből?
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
80×160-as méret nem lesz nagy. Az előző munkahelyemen sok ilyen asztal volt, így egy kis tapasztalatot össze tudtam szedni, és most már van elképzelésem arról, milyen legyen a sajátom.
1. A munkalap egy darabból készüljön, legalább 2,5 cm vastag legyen, hogy a monitortartók könnyebben felszerelhetők legyenek.
2. Dupla motoros megoldást szeretnék, ami halkabb, gyorsabb és erősebb.
3. Álló munkavégzés közben a karom 90 fokos szöget zárjon be ,ez ergonomikus testtartást biztosít, főleg mikor csokit eszek
4. A mélység legalább 80 cm legyen.
5. A teherbírás minimum 100 kg.
6. A vezérlő legyen memóriás, és az sem baj, ha kijelzős.
7. A kábelmenedzsment legyen előre telepítve, középen elhelyezve.
8. A lábak külön állíthatók legyenek a stabilitás érdekében; háromtagú kialakításúak, hogy a legszélesebb magasságtartományban is állíthatók legyenek.
9. A dizájn legyen minél letisztultabb.
10. Minél több év garanciát biztosítson a gyártó.
-
-
csibe1
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Még keveset mondtál: Dell dupla monitoros kar - MDA20 171.184 Ft

Nálam egy régebbi, kihúzható billentyűzettartós asztal van, bal oldalt négy fiókkal, felette pakolórekesszel. A gépet be lehet rakni alulra is, van egy elég széles polc vagy lábtartó. Most éppen a régi gép pihenget rajta, de még bőven van hely mellette.
Nekem megfelel, nem tervezek másikat.
Egy időben én is nézegettem ezeket a motoros asztalokat, de akkor egy csomó cuccot nem tudnák hová elpakolni, így ezért nem is cseréltem le a mostanit. -
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Magam is ilyesmire gondoltam, hogy fizikailag hajolhat kissé, megjegyzem a Berettyóújfaluiban maradt íróasztalom is meghajlott az évek alatt. Csak itt azért voltam kissé aggódó, mert még annál az asztallap egy egység volt, addig itt három részből áll.
Köszi szépen, így már megnyugodtam, mert tegnap elég sok időt töltöttem vele, befontam volna a hajam, ha megint le kell pakolni!
-
-
Ez a minimális kis görbület kicsit aggaszt:
Szerintetek ok?
Ahogyan az a minimális kis rés is, jobban nem áll össze. Viszont a talpakon lévő két acél állvány fogja. -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
80x160: eredetileg azt néztem,. de a 140x70 is hatalmas!

Íróasztal Milan ➤ Möbelix
Már fel is vitték 100K-ra
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Megérkezett, hát ő is elektromos. Nem is néztem. 😁
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
80x160 asztal lesz az ideális, ahogyan kutakodom.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pedig azt hittem, hogy Nálad még intenzívebb kábelvezető csatornázás van mint nálam .
A Kontaset DI-Strip is most lett felfúrva a falra , mert korábban az asztalra volt, de ezen az asztalon semmilyen mókolás nem lesz.
Amugy milyen asztalokat néztél? -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Inspiráló személyiség vagyok
Akkor egy kis ízelítő a következő blogtéma-jelölteről:
Csak meg nincs mire tenni. 😁Elvileg ma szállítják ki az asztalt,már nagyon várom.😁
Kell vennem valami fiókos dolgot, mert a régiben volt fiók, abban, meg vannak személyes cuccaim, pl a 12 darabos, speciális törlőkendő gyűjteményem, a két darab üvegfólia-simogatóval, amiket nagy becsben tartok. 😁
Van némi dzsumbuj.
-
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nos, amikor reggel rákerestem. Ilyen 15K körül láttam, ami nagyon baráti. Lehet a jobb festési technikán spórolnak. Korábban kerestem konzolokat. Azok nem egyszer háromszoros áron voltak.
-
Nekem több ilyen tartóm is volt ettől a gyártótól. Szeretem, mert jó, masszív anyagból készülnek a termékei, ellenben a festés nem mindig áll a helyzet magaslatán , pontosabban az öntvénylábakról néha lepattan. Ilyenkor garanciális ügyintézés és csere következik.
Fentebbi említett tartó lába is abból van, olyan rücsis festék bevonat van rajta , mint anno a fa villanyoszlopkon , vagy nem is tudom mihez hasonlítani . Vagy talán mint az autók alsó részénél.
-
Milyen billentyűzetet vegyek? - PROHARDVER! Hozzászólások
Ehhe, a CM megint megszívatott. Most már jó :XD
Nem baj, lesz itthon két mechanikus egy gépre
Meg egy membrános az iPad-re 
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez nagyon jól néz ki, lehet veszek egy ilyet én is.😁
-
-
Igen, a 2000-es években élték igazán a fénykorukat. Akkoriban még lehetett kapni csak az íróasztal lapja alá szerelhető külön szettet is. Na olyat akartam, csak kiderült, hogy hosszabb volt mint a két oszlop közötti tér.Utólag bnelátom, hogy nem volt az baj,hogy akkor nem sikerült 1998 körül.
#4Luck Dragon: Nem rossz ki munkakörnyezeted van
.Az AOC-t milyen állvány tartja? -
Nekem is pont ilyen, kihúzható billentyűzettartós íróasztalom van, amivel az a bajom, hogy nincs elég hely (60×110).Nem állítható a magassága, pedig néha jó lenne állva is használni.A keskenysége miatt papírmunkára alkalmatlan, főleg a monitorok miatt.Három monitort használok, ebből kettő folyamatosan aktív, a harmadikat pedig meetingekhez.
Jövőre új munkakörnyezetbe kerülök, ahol lesz egy saját dolgozószobám, amelynek alapterülete 2×3,5 méter lesz. Ide szeretnék egy legalább 80 cm mély, motorosan állítható magasságú asztalt. Egyszerűen kell az a 80 cm mélység, mert mindig azt érzem, hogy túl közel vannak a monitorok (2×24" és 1×27"). Ez azazballpot mikor próbáltam kitalálni , hogyan is férjek is el, kábel elrendezés meg ilyenek , az nem is létezik és az ocd-m ordít a fájdalomtól.

És akkor még nem is említettem a notebookot és a dokkolóállványt, új irat tartó szekrényt stb-stb…Lehetne még sorolni, de felesleges — egyszerűen változásra van szükség.
-
Gerasz
aktív tag
Minap pont egy ilyen kihúzható billentyűzettartós íróasztalhoz ültem le, és meglepő volt, hogy mennyire rossz használni. Annak a korszaknak a lenyomata, amikor a munkának csak igen kis része zajlott gép előtt, és megszokásból a kelleténél tovább velünk maradt (talán 15 éve haltak ki, nem emlékszem).
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi

Ha az ember jól választja meg, akkor évtizedekre le van tudva a dolog jó eséllyel
-
Számítógép asztal ez jó téma , nekem is aktuális lesz a jövőre , mert egyszerűen nem férek el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A 13-as jó hosszú elem, valószínűleg le kell szednem a gépet az asztaról, de megoldom.
Már be is csavartam
Cserébe lesérültem:
Helyette szerzek a helyi csavarboltban ilyen Ex4 M6x 10 mm-es csavart párat. MIvel ebből nem lesz fekete, lefújom feketével (szerelés előtt) 
Ez a kis fémdarab meg valahonnan le:
A 11. ábrán E és I betű kerülte el a figyelmemet. Talán azért, mert a csavarhelyek megvannak 2-2, de a 13-as jelzésű keresztgerendán nincs ilyen. A valóságban meg az imént kiderült, hogy nem is kell feltétlenül:

A vízszintmérő is igazolta a művelet sikerét!
Immáron egyenes!
Az asztal közepén a vízmérték nagyjából közepet mutat - na ja a két széle tartja...
A számítógépház tetején már nem ilyen rózsás a helyzet... Csak azt nem tudom, hogy most ha újra összeraknám is ilyen lenne e...

Szerintetek ok?
ajándék volt
Csak meg nincs mire tenni. 😁Elvileg ma szállítják ki az asztalt,már nagyon várom.😁
Van némi dzsumbuj.
Nem baj, lesz itthon két mechanikus egy gépre