Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tegnap jött frissítés, de még nem a One UI 7.
-
Beantech
aktív tag
Szia,
Fold fólia cserében én is múlthéten raktam fel egy újat a fold 5-re foldos pályafutásom alatt ha jól számolom már 8 fóliát raktam fel (ismerősnek is nem saját mind). Sosem hagytam nyitva éjszakára a telefont - véleményem szerint pont kinyitva feszül jobban a fólia és összecsukva tapad rá jobban a hajlításnál a kijelzőre.
-
-
helixP
nagyúr
Na, ezt közben felraktam.
Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat.
Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék.
Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak.
-
Venyera7
senior tag
-
Decske
senior tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Én 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt.
A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni. -
helixP
nagyúr
válasz
Lajmund #2944 üzenetére
Szia,
Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz.
-
Lajmund
őstag
Köszi a válaszokat ez biztató
-
F40
csendes tag
válasz
Lajmund #2941 üzenetére
Szia!
2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári.
Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv,
F40
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Fold 5 tulajként érdeklődnék hogy vannak itt olyanok akiknek minden probléma nélkül ment több mint 3 évet a telo?
-
depence
tag
Sziasztok!
Az irodalom azt írja, hogy a fold 3 megkapja az Android15 ös verziót, ez velejárója az OneUI 7 felület is?Köszi!
-
ztibor
senior tag
A nem hivatalos javításhoz annyit, esetleg tudtok olyat aki foglalkozik ezzel a készülékkel? Mert ez idáig mindenki elhajtott Bp-en.
A hibajelenség: amikor kezdődött a hiba akkor ha szétnyitottam nem ment a külső hangszóró, összecsukva ment, mostanra már egyáltalán nem jön hang, összecsukva se.Nem garanciális már a készülék.
-
vilmose33
őstag
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Írtam a TMX-nek levelet, megkérdeztem email-ben hogy fő kíjező esetén újra indul e garancia?
Ha nem, menyi a belső kijező cseréje. -
Decske
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba? -
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2916 üzenetére
KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA FOLIA OCHRONNA WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3 (8809365405404)
én innen rendeltem anno -
Venyera7
senior tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani a belső kijelzőre fóliát ? Sajnos itthon egy boltban sem találok whitestone fóliát, mással nincs tapasztalatom.
-
Decske
senior tag
válasz
szalai112 #2906 üzenetére
Gazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző.
Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted?
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold3-am több mint 3 éves, és 1x kapot garanciában új belső kijezőt.
Megint ott tartok hogy zsanér mentén pici repedések.
cseréltete valaki fizetősbe kijelzőt?
Esetleg havlaki tudna mondani kb mire számítcsak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest