- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr Bubo MODERÁTOR Nálam egy ideje azt csinálja, hogy ha belső kijelző nyitok meg egy e-mail a Gmail-ben, akkor 1-1 pillanatra villan fel csak a tartalom. 
 Ha a kijelzőt átfordítom fekvőbe, majd vissza állóba, utána már jó.
 Ti tapasztaltok hasonlót?
- 

helixP nagyúr válasz  Winchester95

üzenetére Winchester95

üzenetéreA cserélt alkatrészekre 2. 
- 

üzenetére Winchester95

üzenetére4 nap. 
 Ezt is tedd melléje:Kérjük, hogy panaszának kivizsgálása érdekében juttassa el ügyfélszolgálatunkra a készülékhez tartozó vásárlást igazoló számlának és a jótállási jegy azon oldalainak másolatát, amelyen szerepel a készülék típus és imei száma, az eladás dátuma, valamint a jótállási jegy hátoldalának másolatát, ahol a szerviz által kitöltött adatok szerepelnek. (Pdf. vagy Jpeg formátumban.) 
- 

üzenetére Winchester95

üzenetéreMármint a belső kijelző hibásodott meg? Mert amit írtam az arra vonatkozik. 
 Ki is kérheted a készüléket, és miután lelevelezted, visszaviheted, de akár erre az időre bent is hagyhatod.
 Igen, ez az az email cím, Cc-ben rajta hagytam az Oktogon szervízt is.
 A levél meg semmi extra, értelemszerű kérvény forma. Kb.:
 - Hivatkozás a munkalap számra
 - Probléma leírása + szerviz állásfoglalása
 - Érvelés a döntés ellen (ismert típushiba a belső kijelző issue + „mechanikai hatás” nem lehet a hiba oka logikusan + a készülék még garanciális időn velül van stb.)
 - Kérés megfogalmazása: garanciális, vagy méltányossági szervizelés
- 

Winchester95 őstag Most jelenleg a szervizben van a telefonom. Addig ne is menjek érte? 
 Tudnál esetleg segíteni hova küldjem és hogy pontosan mit írjak?
 Találtam egy e-mail címet.
 sehsupport@samsung.comGondolom nem az oktogonnak kell küldeni. 
 Köszi ha segítesz.
- 

üzenetére Winchester95

üzenetéreMindenkinek volt már ilyen  
 Kérvényt kell írni a Samsungnak, és az esetek közel 100%-ában méltányossági javítást ajánlanak fel.
- 

Winchester95 őstag Sziasztok! Fold 3 garancia. 
 Már ez a 3. eset mikor kijelzőhibás lett a telefonom. Decemberig van rá garancia.
 Végig ütésálló tokban volt hordva. De az első kis kijelző fekete keretén volt egy kis horpadás így azt mondta az oktogon hogy nem javítják gariban.
 Volt már valakinek ilyen esete?
 Én nem akarom annyiban hagyni, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz.
 Évente viszem vissza a készüléket, már az utolsó évben javítás után 1 hónappal ugyan úgy kijött a kijelzőhiba, nem csukódott fólia feljött stb... már be sem vittem csak most mert elegem volt a folyamatos szervizből.
- 

Sumptuous senior tag válasz  Dr Bubo

üzenetére Dr Bubo

üzenetéreEz ennél a típusnál elég gyakori hiba. A zsanérban van egy portisztító kefe csík, annak a ragasztása elenged, és a zsanér bekapja az anyagot, amiatt nem nyílik ki teljesen. Ha van még rá garancia és nincs rajta külsérelmi nyom, ami alapján elutasíthatják a garanciális javítást, érdemes beadni. Nagy valószínűséggel kapsz egy új belső kijelzőt, házat. Csak az alaplap és a kamerák maradnak a "régiek". 
- 

Dr Bubo MODERÁTOR Járt már valaki úgy, hogy nem nyílt ki 180 fokban a telefon? Azt garanciában javítják? 
 Leejtve nem volt. Kívülről nem látszik semmi deformáció.
- 

- 

Dr Bubo MODERÁTOR Mik a tapasztalatok a One UI 7-tel? 
- 

helixP nagyúr Amúgy az a lehetőség jól látom, hogy az a feature kikerült, hogyy ha volt egy futó lejátszás egy forrásból (pl. Power amp) amit pause-oltál, majd egy másik forrásból megnyitottál egy másikat (Pl. Spoty), akkor az értesítési sávban tudtál jobbra-ballra simítással váltani a két app gyors vezérlői között? 
- 

helixP nagyúr Amúgy nekem úgy összeomlik a kamera és rebootba löki a rendszert, hogy öröm nézni, amikor kinyitom a telefont, hogy a külső kamerákkal csináljak szelfit és keresőket a külső kijelzőt használjam. 
- 

Decske senior tag Van erről valami infó? Csak azért, mert elvileg a Fold 3 csak 4 "főverzió" + 1 év biztonsági frissítésre jogosult. Az A15 a 4. amit megkaptunk. Az A15-höz. Eddig nem sokat változást vettem észre, inkább csak bosszankodtam, mert átállított jó pár személyre szabott beállítást és azt túrom, hogy visszaállítsam. 
 Talán két dolog ami eddig tetszik. A média lejátszó gyors elérése a bal felső sarokban, és nyitott állapotban a tálca felhúzása alulról.
 Az "alap" beállítások és kinézet számomra túl iOS-esre sikerült.
- 

galden csendes tag Sziasztok! Megjött az Android 15.   
- 

Dr Bubo MODERÁTOR Tegnap jött frissítés, de még nem a One UI 7.  
- 

Szia, Fold fólia cserében én is múlthéten raktam fel egy újat a fold 5-re foldos pályafutásom alatt ha jól számolom már 8 fóliát raktam fel (ismerősnek is nem saját mind). Sosem hagytam nyitva éjszakára a telefont - véleményem szerint pont kinyitva feszül jobban a fólia és összecsukva tapad rá jobban a hajlításnál a kijelzőre. 
- 

- 

helixP nagyúr Na, ezt közben felraktam. 
 Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
 Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat. Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék. 
 Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak. 
- 

Venyera7 senior tag 
- 

Decske senior tag válasz  Lajmund

üzenetére Lajmund

üzenetéreÉn 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt. 
 A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni.
- 

helixP nagyúr válasz  Lajmund

üzenetére Lajmund

üzenetéreSzia, 
 Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
 Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz. 
- 

Lajmund őstag Köszi a válaszokat ez biztató  
- 

F40 csendes tag válasz  Lajmund

üzenetére Lajmund

üzenetéreSzia! 2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári. 
 Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv, F40 

- 

Lajmund őstag Sziasztok! Fold 5 tulajként érdeklődnék hogy vannak itt olyanok akiknek minden probléma nélkül ment több mint 3 évet a telo? 
- 

depence tag Sziasztok! 
 Az irodalom azt írja, hogy a fold 3 megkapja az Android15 ös verziót, ez velejárója az OneUI 7 felület is?Köszi! 
- 

ztibor senior tag A nem hivatalos javításhoz annyit, esetleg tudtok olyat aki foglalkozik ezzel a készülékkel? Mert ez idáig mindenki elhajtott Bp-en. 
 A hibajelenség: amikor kezdődött a hiba akkor ha szétnyitottam nem ment a külső hangszóró, összecsukva ment, mostanra már egyáltalán nem jön hang, összecsukva se.Nem garanciális már a készülék. 
- 

vilmose33 őstag 
- 

szalai112 senior tag Sziasztok 
 Írtam a TMX-nek levelet, megkérdeztem email-ben hogy fő kíjező esetén újra indul e garancia?
 Ha nem, menyi a belső kijező cseréje.
- 

Decske senior tag Boldog Új Évet Mindenkinek.  
- 

vilmose33 őstag Sziasztok 
 Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba?
- 

amstorm aktív tag válasz  Venyera7

üzenetére Venyera7

üzenetéreKIJELZŐVÉDŐ FÓLIA FOLIA OCHRONNA WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3 (8809365405404) 
 én innen rendeltem anno
- 

Venyera7 senior tag Sziasztok Tudna valaki ajánlani a belső kijelzőre fóliát ? Sajnos itthon egy boltban sem találok whitestone fóliát, mással nincs tapasztalatom. 
- 

Decske senior tag válasz  szalai112

üzenetére szalai112

üzenetéreGazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző. Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted? 
- 

szalai112 senior tag Sziasztok 
 A Fold3-am több mint 3 éves, és 1x kapot garanciában új belső kijezőt.
 Megint ott tartok hogy zsanér mentén pici repedések.
 cseréltete valaki fizetősbe kijelzőt?
 Esetleg havlaki tudna mondani kb mire számítcsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)