- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- Lila színben is elérhető az EarFun Clip 2, kapásból van hozzá egy kupon is
- Tíz év után visszatért az Aptoide a Play Áruházba
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Zuhanórepülésben a mobilpiac
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyobb frissítést kapott nyolc Amazfit óra
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
-
2989 - 2901
2989 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Sajnos harmadszor is javitasra szorul a kicsike. Most csak a kijelzo szalagkabele romolhatott el, mert eloszor kinyitva nem adott hangot, ez kb 1 honapig tartott. Ma reggel viszont arra ebredtem, hogy "halott". Szerencsere kb. 45°-ban kinyitva eletre tudtam kelteni. Adatokat sikerult lementeni es torolni.
De a lenyeg amiert irok:
A belso kijelzo kb 1.5 eves es hibatlan. Ha segitseg valakinek, jelkepes osszegert kicserelheto egy hibasra.

Feltetele ,hogy a jelenletemben tortenjen es szakember vegezze el.!
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Z Fold 3 telefonom, amelyben a külső kijelző utángyártottra lett cserélve, valamint mindkét akkumulátor ki lett cserélve. A kijelzőcsere után a telefon nem indult el, ezért bevittem egy szervizbe, ahol kb. 20 perc alatt kalibrálták, és ezután a kijelző már működött.
Amikor elhoztam a szervizből, a készülék vissza volt állítva gyári beállításokra. A kezdeti beállítási folyamaton még végig tudtam menni, azonban miután beléptem a rendszerbe, a hangerőgombok már nem működtek. Ha beléptem a Beállítások menübe, onnan már nem tudtam visszalépni a főképernyőre, majd a telefon gondol egyet és magától újraindul.
Szerintetek ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet? Recovery módban a hangerőgombok hibátlanul működnek. Odin segítségével újratelepítettem a rendszert, de ez sem oldotta meg a problémát.
Előre is köszönöm a segítséget!Végül kiderült, hogy a hangszóró szalagkábele volt rosszul csatlakoztatva, és ez okozta a hibát.
-
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Z Fold 3 telefonom, amelyben a külső kijelző utángyártottra lett cserélve, valamint mindkét akkumulátor ki lett cserélve. A kijelzőcsere után a telefon nem indult el, ezért bevittem egy szervizbe, ahol kb. 20 perc alatt kalibrálták, és ezután a kijelző már működött.
Amikor elhoztam a szervizből, a készülék vissza volt állítva gyári beállításokra. A kezdeti beállítási folyamaton még végig tudtam menni, azonban miután beléptem a rendszerbe, a hangerőgombok már nem működtek. Ha beléptem a Beállítások menübe, onnan már nem tudtam visszalépni a főképernyőre, majd a telefon gondol egyet és magától újraindul.
Szerintetek ez hardveres vagy szoftveres hiba lehet? Recovery módban a hangerőgombok hibátlanul működnek. Odin segítségével újratelepítettem a rendszert, de ez sem oldotta meg a problémát.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Winchester95
őstag
Addig jutottam hogy a Samsung is vissza irt hogy kivizsgálják az ügyet, majd pár napra rá egyeztettek a szervizzel és nem adnak méltányossági javítást.
békéltető testületi PDF-et meg papírokat küldtek.
szóval megyek a testülethez…Békéltető testület még mindig nem válaszolt...
-
helixP
nagyúr
Sziasztok,
Búcsúzom a topictól, Fold6 lett az utód. Sajna addikt lettem S-Pen téren, szóba sem jön a 7. Talán a 9-10 re, vagy a Trifold 3--ra visszatér
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nálam egy ideje azt csinálja, hogy ha belső kijelző nyitok meg egy e-mail a Gmail-ben, akkor 1-1 pillanatra villan fel csak a tartalom.
Ha a kijelzőt átfordítom fekvőbe, majd vissza állóba, utána már jó.
Ti tapasztaltok hasonlót? -
Winchester95
őstag
-
helixP
nagyúr
Köszönöm, elküldtem, kíváncsi leszek mi lesz.
Kérdés hogy ha kijavítják megint lesz 1 év garancia?A cserélt alkatrészekre 2.
-
Winchester95
őstag
4 nap.
Ezt is tedd melléje:Kérjük, hogy panaszának kivizsgálása érdekében juttassa el ügyfélszolgálatunkra a készülékhez tartozó vásárlást igazoló számlának és a jótállási jegy azon oldalainak másolatát, amelyen szerepel a készülék típus és imei száma, az eladás dátuma, valamint a jótállási jegy hátoldalának másolatát, ahol a szerviz által kitöltött adatok szerepelnek. (Pdf. vagy Jpeg formátumban.)
Köszönöm, elküldtem, kíváncsi leszek mi lesz.
Kérdés hogy ha kijavítják megint lesz 1 év garancia? -
helixP
nagyúr
Így van. Belső kijelző mint mindig.
Köszönöm.
Kb hány nap volt mire válaszoltak?4 nap.
Ezt is tedd melléje:Kérjük, hogy panaszának kivizsgálása érdekében juttassa el ügyfélszolgálatunkra a készülékhez tartozó vásárlást igazoló számlának és a jótállási jegy azon oldalainak másolatát, amelyen szerepel a készülék típus és imei száma, az eladás dátuma, valamint a jótállási jegy hátoldalának másolatát, ahol a szerviz által kitöltött adatok szerepelnek. (Pdf. vagy Jpeg formátumban.)
-
Winchester95
őstag
Mármint a belső kijelző hibásodott meg? Mert amit írtam az arra vonatkozik.
Ki is kérheted a készüléket, és miután lelevelezted, visszaviheted, de akár erre az időre bent is hagyhatod.
Igen, ez az az email cím, Cc-ben rajta hagytam az Oktogon szervízt is.
A levél meg semmi extra, értelemszerű kérvény forma. Kb.:
- Hivatkozás a munkalap számra
- Probléma leírása + szerviz állásfoglalása
- Érvelés a döntés ellen (ismert típushiba a belső kijelző issue + „mechanikai hatás” nem lehet a hiba oka logikusan + a készülék még garanciális időn velül van stb.)
- Kérés megfogalmazása: garanciális, vagy méltányossági szervizelésÍgy van. Belső kijelző mint mindig.
Köszönöm.
Kb hány nap volt mire válaszoltak? -
helixP
nagyúr
Most jelenleg a szervizben van a telefonom. Addig ne is menjek érte?
Tudnál esetleg segíteni hova küldjem és hogy pontosan mit írjak?
Találtam egy e-mail címet.
sehsupport@samsung.comGondolom nem az oktogonnak kell küldeni.
Köszi ha segítesz.Mármint a belső kijelző hibásodott meg? Mert amit írtam az arra vonatkozik.
Ki is kérheted a készüléket, és miután lelevelezted, visszaviheted, de akár erre az időre bent is hagyhatod.
Igen, ez az az email cím, Cc-ben rajta hagytam az Oktogon szervízt is.
A levél meg semmi extra, értelemszerű kérvény forma. Kb.:
- Hivatkozás a munkalap számra
- Probléma leírása + szerviz állásfoglalása
- Érvelés a döntés ellen (ismert típushiba a belső kijelző issue + „mechanikai hatás” nem lehet a hiba oka logikusan + a készülék még garanciális időn velül van stb.)
- Kérés megfogalmazása: garanciális, vagy méltányossági szervizelés -
Winchester95
őstag
Most jelenleg a szervizben van a telefonom. Addig ne is menjek érte?
Tudnál esetleg segíteni hova küldjem és hogy pontosan mit írjak?
Találtam egy e-mail címet.
sehsupport@samsung.comGondolom nem az oktogonnak kell küldeni.
Köszi ha segítesz. -
helixP
nagyúr
Sziasztok! Fold 3 garancia.
Már ez a 3. eset mikor kijelzőhibás lett a telefonom. Decemberig van rá garancia.
Végig ütésálló tokban volt hordva. De az első kis kijelző fekete keretén volt egy kis horpadás így azt mondta az oktogon hogy nem javítják gariban.
Volt már valakinek ilyen esete?
Én nem akarom annyiban hagyni, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Évente viszem vissza a készüléket, már az utolsó évben javítás után 1 hónappal ugyan úgy kijött a kijelzőhiba, nem csukódott fólia feljött stb... már be sem vittem csak most mert elegem volt a folyamatos szervizből.Mindenkinek volt már ilyen

Kérvényt kell írni a Samsungnak, és az esetek közel 100%-ában méltányossági javítást ajánlanak fel. -
Winchester95
őstag
Sziasztok! Fold 3 garancia.
Már ez a 3. eset mikor kijelzőhibás lett a telefonom. Decemberig van rá garancia.
Végig ütésálló tokban volt hordva. De az első kis kijelző fekete keretén volt egy kis horpadás így azt mondta az oktogon hogy nem javítják gariban.
Volt már valakinek ilyen esete?
Én nem akarom annyiban hagyni, mert köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Évente viszem vissza a készüléket, már az utolsó évben javítás után 1 hónappal ugyan úgy kijött a kijelzőhiba, nem csukódott fólia feljött stb... már be sem vittem csak most mert elegem volt a folyamatos szervizből. -
aurich
senior tag
Ez ennél a típusnál elég gyakori hiba. A zsanérban van egy portisztító kefe csík, annak a ragasztása elenged, és a zsanér bekapja az anyagot, amiatt nem nyílik ki teljesen. Ha van még rá garancia és nincs rajta külsérelmi nyom, ami alapján elutasíthatják a garanciális javítást, érdemes beadni. Nagy valószínűséggel kapsz egy új belső kijelzőt, házat. Csak az alaplap és a kamerák maradnak a "régiek".
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Járt már valaki úgy, hogy nem nyílt ki 180 fokban a telefon? Azt garanciában javítják?
Leejtve nem volt. Kívülről nem látszik semmi deformáció. -
Decske
senior tag
-
helixP
nagyúr
No issue.
Annyi kellemetlen, hogy eddig, ha reggel indítottam egy YT music-ot, estig ott maradt Pause állapotban az értesítő sávban, vagy a gyorskapcsolós redőnyben, elég volt Play-t pöcizni. Ez most sajna nincs így, eltűnik egy idő után onnan. -
szalai112
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Mik a tapasztalatok a One UI 7-tel?
-
helixP
nagyúr
-
Decske
senior tag
Amúgy az a lehetőség jól látom, hogy az a feature kikerült, hogyy ha volt egy futó lejátszás egy forrásból (pl. Power amp) amit pause-oltál, majd egy másik forrásból megnyitottál egy másikat (Pl. Spoty), akkor az értesítési sávban tudtál jobbra-ballra simítással váltani a két app gyors vezérlői között?
Nem került ki, csak ki kell nyitni a lehúzható gyorskapcsolókat, ott lehet a média források között lapozni.
-
helixP
nagyúr
Amúgy az a lehetőség jól látom, hogy az a feature kikerült, hogyy ha volt egy futó lejátszás egy forrásból (pl. Power amp) amit pause-oltál, majd egy másik forrásból megnyitottál egy másikat (Pl. Spoty), akkor az értesítési sávban tudtál jobbra-ballra simítással váltani a két app gyors vezérlői között?
-
helixP
nagyúr
-
Decske
senior tag
-
Decske
senior tag
-
helixP
nagyúr
Amúgy nekem úgy összeomlik a kamera és rebootba löki a rendszert, hogy öröm nézni, amikor kinyitom a telefont, hogy a külső kamerákkal csináljak szelfit és keresőket a külső kijelzőt használjam.
-
helixP
nagyúr
Van erről valami infó? Csak azért, mert elvileg a Fold 3 csak 4 "főverzió" + 1 év biztonsági frissítésre jogosult. Az A15 a 4. amit megkaptunk.
Az A15-höz. Eddig nem sokat változást vettem észre, inkább csak bosszankodtam, mert átállított jó pár személyre szabott beállítást és azt túrom, hogy visszaállítsam.
Talán két dolog ami eddig tetszik. A média lejátszó gyors elérése a bal felső sarokban, és nyitott állapotban a tálca felhúzása alulról.
Az "alap" beállítások és kinézet számomra túl iOS-esre sikerült.Ja, jogos... Most néztem, hogy Fold/Flip 4-től kapja meg a 8-cas UI-t.
-
Decske
senior tag
Van erről valami infó? Csak azért, mert elvileg a Fold 3 csak 4 "főverzió" + 1 év biztonsági frissítésre jogosult. Az A15 a 4. amit megkaptunk.
Az A15-höz. Eddig nem sokat változást vettem észre, inkább csak bosszankodtam, mert átállított jó pár személyre szabott beállítást és azt túrom, hogy visszaállítsam.
Talán két dolog ami eddig tetszik. A média lejátszó gyors elérése a bal felső sarokban, és nyitott állapotban a tálca felhúzása alulról.
Az "alap" beállítások és kinézet számomra túl iOS-esre sikerült. -
helixP
nagyúr
-
galden
csendes tag
Sziasztok! Megjött az Android 15.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tegnap jött frissítés, de még nem a One UI 7.

-
helixP
nagyúr
Szia,
Fold fólia cserében én is múlthéten raktam fel egy újat a fold 5-re foldos pályafutásom alatt ha jól számolom már 8 fóliát raktam fel (ismerősnek is nem saját mind). Sosem hagytam nyitva éjszakára a telefont - véleményem szerint pont kinyitva feszül jobban a fólia és összecsukva tapad rá jobban a hajlításnál a kijelzőre.
Köszi,
Így is ki fogom próbálni, valahol a nyitott módszert hallottam.
Amúgy tök jól felment így is, hibátlan, leszámítva a porszemeket, amik miatt majd újra felteszek egy másikat. -
Beantech
aktív tag
Szia,
Fold fólia cserében én is múlthéten raktam fel egy újat a fold 5-re foldos pályafutásom alatt ha jól számolom már 8 fóliát raktam fel (ismerősnek is nem saját mind). Sosem hagytam nyitva éjszakára a telefont - véleményem szerint pont kinyitva feszül jobban a fólia és összecsukva tapad rá jobban a hajlításnál a kijelzőre.
-
helixP
nagyúr
Tök érdekes: nap közben ahányszor kinyitottam, mindig visszasimítottam rá, mert faltól falig elvált, épp azon voltam, hogy leszedem az egészet a francba, amikor estére rátapad, és azóta stabilan rajta van.
Érti a franc, ilyet még nem láttam fóliától. -
Venyera7
senior tag
Na, ezt közben felraktam.
Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat.
Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék.
Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak.
Én nem vártam vele, kb felrakás után összecsuktam és jó volt. Másnap kijött az a pár buborék ami felrakáskor benne maradt. Egy fóliát vettél? Probáld meg úgy, hogy nem vársz vele kinyitva.
-
helixP
nagyúr
Na, ezt közben felraktam.
Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat.
Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék.
Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak.
-
Venyera7
senior tag
Frissítés:
Időközben kijött az a pár buborék a fólia alol. Eddig hibátlan, nem jött fel középen sem.

-
Lajmund
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Venyera7
senior tag
Én felraktam ma. Nem tökéletes, a whitestone-t sikerült buborékmentesen felrakni ezt nem. Lehet, ha több időm lesz, teszek egy probát a másik fóliával. Viszont eddig hajlítás után nem jött fel, szóval addig használható ezzel amíg nem szerzek valami normális fóliát.
-
icemad
nagyúr
-
Decske
senior tag
Én 2021 novemberében vettem, 2023 augusztusában biztosításban az alaplapon és a kamerákon kívül mindent cseréltek. A javítás előtt közel egy év után jött fel a fólia, leszedtem, az utg a hajtásnál három hónap múlva megrepedt.
A javítás óta viszont minden rendben van, igaz azóta minél többet hagyom nyitva. Most kezd el megint feljönni a fólia, de most már előrelátó voltam és rendeltem Kínából cserefóliát. Szóval, ha már nagyon gány azonnal tudom cserélni. -
helixP
nagyúr
Szia,
Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz.
-
Lajmund
őstag
Köszi a válaszokat ez biztató

-
F40
csendes tag
Szia!
2021. decemberében, 37 hónapja vettem a Z Fold 3 telefonomat, azóta hibamentes. A belső fóliát kétszer kellet cserélni: mihelyt elkezdett elválni középen a széli részeknél, azonnal intéztem a cserét. Az elsőt az Oktogon szerviz végezte el, közepes minőségben, a másodikat én tettem fel, ez jobb lett, mint a gyári.
Az akkumulátort 40-80% között használom, így az üzemidő semmit nem változott a kezdetekhez képest. Szoftveresen is ugyanolyan a tempó, mint új korában, folyamatos frissítésekkel.Üdv,
F40
-
depence
tag
-
Lajmund
őstag
Sziasztok! Fold 5 tulajként érdeklődnék hogy vannak itt olyanok akiknek minden probléma nélkül ment több mint 3 évet a telo?
-
Decske
senior tag
-
depence
tag
Sziasztok!
Az irodalom azt írja, hogy a fold 3 megkapja az Android15 ös verziót, ez velejárója az OneUI 7 felület is?Köszi!
-
helixP
nagyúr
-
Venyera7
senior tag
-
ztibor
senior tag
Holnap talán eljutok a mobee szervízbe a corvin köznél, ők telefonon azt mondták bevizsgálják aztán majd mondanak valamit, alapból nem utasítottak el, és a honlapjukon is ott van hogy foglalkoznak vele, hátha.
-
vilmose33
őstag
A nem hivatalos javításhoz annyit, esetleg tudtok olyat aki foglalkozik ezzel a készülékkel? Mert ez idáig mindenki elhajtott Bp-en.
A hibajelenség: amikor kezdődött a hiba akkor ha szétnyitottam nem ment a külső hangszóró, összecsukva ment, mostanra már egyáltalán nem jön hang, összecsukva se.Nem garanciális már a készülék.
Nálam is hasonló a helyzet-wifi szált el-, egy helyen mondtak kijelzővel kompletten,az meg nem éri meg.
-
ztibor
senior tag
A nem hivatalos javításhoz annyit, esetleg tudtok olyat aki foglalkozik ezzel a készülékkel? Mert ez idáig mindenki elhajtott Bp-en.
A hibajelenség: amikor kezdődött a hiba akkor ha szétnyitottam nem ment a külső hangszóró, összecsukva ment, mostanra már egyáltalán nem jön hang, összecsukva se.Nem garanciális már a készülék.
-
vilmose33
őstag
-
helixP
nagyúr
Nekem a cserém után megerősítették, hogy minden cserélt alkatrészre újraindul.
Kíváncsi vagyok Neked mit írnak.vilmose33: ingyenes lesz, ha a két éven belül van cseréhez képest.
-
vilmose33
őstag
Sajnos nem fogja megérni szerintem ,azért majd írd meg mennyi az ára. Pár napja elszállt a wifi-m, azt mondták ,hogy az összekötő kábel kezd meg "halni", a belső kijelzővel együt lehet csak hivatalosan cserélni, most keresek valami nem hivatalos olcsóbb megoldást.
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
Írtam a TMX-nek levelet, megkérdeztem email-ben hogy fő kíjező esetén újra indul e garancia?
Ha nem, menyi a belső kijező cseréje. -
Decske
senior tag
Boldog Új Évet Mindenkinek.

-
vilmose33
őstag
-
vilmose33
őstag
-
helixP
nagyúr
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba?Buds2, hibátlan akármelyik frissítés után is.
Buds2 FW-je friss? -
vilmose33
őstag
-
Decske
senior tag
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba?Nálam Buds 2 van, de nem tapasztalok semmi hasonlót.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok
Frissítés óta, nem jó a buds+-al a kompatibilitás: ha össze kapcsolódnak ,nem megy a youtube illetve kicsit szagatottan el indul aztán le áll, videa se. Ahogy szèt kapcsolódnak újra jó minden. Buds+már újra raktam,de semmi változás. Telefont nincs kedvem újra rakni, bár lehet, hogy az lesz a vége. Valakinél volt esetleg hasonló hiba? -
Venyera7
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
Venyera7
senior tag
-
amstorm
aktív tag
KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA FOLIA OCHRONNA WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3 (8809365405404)
én innen rendeltem anno -
Venyera7
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani a belső kijelzőre fóliát ? Sajnos itthon egy boltban sem találok whitestone fóliát, mással nincs tapasztalatom.
-
szalai112
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
szalai112
senior tag
Szia
A TMX szervízelte, anno kapot külső belső kijezőt, plus új akku.
A szervizelés idöpontja ekkor volt.
Csak a munka lapokat nem lehet ketölteni
-
helixP
nagyúr
-
szalai112
senior tag
-
helixP
nagyúr
A garanciális szerviz után a cserélt alkatrészekre újraindul a garancia időszak. Vidd csak vissza megint
-
szalai112
senior tag
Gazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző.
Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted?
Szia
Vegyes hol nyitva hol csuka, fólia nincs màr. -
Decske
senior tag
Gazdasági totálkárra. Most nem találom a papírt róla, de amikor az enyémet biztosításon belül javították tételesen felsorolták, hogy mit és mennyiért javítottak, de emlékeim szerint olyan 300k körül lehetett csak a belső kijelző.
Ezzel kapcsolatban had kérdezzek egyet. Éjszakára hogy szoktad letenni a telefont? Nyitva vagy zárva? Illetve akkor gondolom a belső kijelzőn lévő fóliát leszedted?
-
icemad
nagyúr
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A Fold3-am több mint 3 éves, és 1x kapot garanciában új belső kijezőt.
Megint ott tartok hogy zsanér mentén pici repedések.
cseréltete valaki fizetősbe kijelzőt?
Esetleg havlaki tudna mondani kb mire számítcsak? -
Decske
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
helixP
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
2989 - 2901
2989 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux felhasználók OFF topikja
- Rém kellemetlen helyzetbe került a Nintendo egy játék miatt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Xiaomi Redmi 15C 4.128GB, 2027.04.29-ig Auchan garancia!
- Használt Samsung Galaxy S23 Plus 8/256GB, 12 hónap garanciával!
- Megkímélt Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB, 12 hónap garanciával!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - AMD Ryzen 9 9955HX3D, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB) 3 év Lenovo garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus 8 Pro, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Dell Latitude 5501,15.6",FHD,i5-9400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Új FULL HD webkamera + Számla