Hirdetés
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
Coolmat
üzenetére
A lockscreen fagyás nállam is előjőtt pedig eddig nem volt.Mondjuk az ithoni routerrel nekem nem fagy de a párom gxi je igen. Ruter a thome tól kapott Zte,pontos tipust nem tudom de majd leirom.
Hatótáv 30cm téglafalon át légvonalba még kb 25-30m és méghozzá nem kűlső antenás.Ezzel elégedett vagyok de ha van jobb akkor az jó lenne. -
szaszii
tag
válasz
Coolmat
üzenetére
"Elvileg ennek a javítása lett beígérve 1,5 - 2 hónapja a ZTE-től, de azóta síri csend, most vagy megint a T-Mobile ül rajta hónapokat, vagy a ZTE sem erőlteti már meg magát ezzel kapcsolatban, mert inkább az utódra koncentrálnak."
Ebben igazad van, elég nagy a csend afelől a frissítés felől... kelzsoca, némi infót megpróbálsz kérni erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest