- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojsoldier30
csendes tag
válasz
kelkaresz #8828 üzenetére
Én is tegnap este kaptam meg a telefont,illetve tegnap délután,de igazából a gyári szoftvert nem is használtam,hanem egyenesen fel a V2-t
Eddigi tapasztalataim.Este elég sokat wifiztem rajta, mivel az összes appot frissítésekkel onnan szedtem le róla,így nem csoda,hogy gyorsan merült a telefon.Viszont este azért még 32 %-on állt,hajnal 3-kor már csak 13%-akkor tettem fel töltőre.Szóval gyorsan merült.Ámde reggeli töltés után,ma már használtam rendesen a telefont,persze leginkább telefonálásra,de abból már legalább egy másfél óra volt,reggel egy kevés wifi, meg nap közben egy kevés mobilnet, vagy 3-4 db sms- és most állok 9 órás használat után 65 %-on,úgyhogy talán érdemes neked is megpróbálni a második töltés után mit csinál.Ami tapasztalat a telefonnal,nekem vödörhang,fagyás,kikapcsolás nem volt még egyáltalán,pedig a wifi otthon éjjelre is be volt kapcsolva.Recsegést a hangszóróból eddig egyszer tapasztaltam,amikor a haver hívott vodás S3-ról.De máshol eddig nem tapasztaltam.Viber szaggatott egy kicsit,legalább is aki hallott,de az lehet a 3G nem mindig rendelkezésre állása miatt is.Röviden ennyi,ha van tapasztalatom még megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged