- Milyen okostelefont vegyek?
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojsoldier30
csendes tag
válasz
kelkaresz #8828 üzenetére
Én is tegnap este kaptam meg a telefont,illetve tegnap délután,de igazából a gyári szoftvert nem is használtam,hanem egyenesen fel a V2-t
Eddigi tapasztalataim.Este elég sokat wifiztem rajta, mivel az összes appot frissítésekkel onnan szedtem le róla,így nem csoda,hogy gyorsan merült a telefon.Viszont este azért még 32 %-on állt,hajnal 3-kor már csak 13%-akkor tettem fel töltőre.Szóval gyorsan merült.Ámde reggeli töltés után,ma már használtam rendesen a telefont,persze leginkább telefonálásra,de abból már legalább egy másfél óra volt,reggel egy kevés wifi, meg nap közben egy kevés mobilnet, vagy 3-4 db sms- és most állok 9 órás használat után 65 %-on,úgyhogy talán érdemes neked is megpróbálni a második töltés után mit csinál.Ami tapasztalat a telefonnal,nekem vödörhang,fagyás,kikapcsolás nem volt még egyáltalán,pedig a wifi otthon éjjelre is be volt kapcsolva.Recsegést a hangszóróból eddig egyszer tapasztaltam,amikor a haver hívott vodás S3-ról.De máshol eddig nem tapasztaltam.Viber szaggatott egy kicsit,legalább is aki hallott,de az lehet a 3G nem mindig rendelkezésre állása miatt is.Röviden ennyi,ha van tapasztalatom még megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest