- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Volt a mai nap folyamán két bosszantó problémám a telefonnal.
Elsőként az történt, hogy hívtak, de nem tudtam felvenni, sem lerakni. Amikor elhúztam jobbra vagy balra a gyűrűt, rezgett, de nem csinált semmit. Mivel kilépni se tudtam sehogy, csak egy újraindítás segítettMásik pedig a fent említett újraindítás után történt, torz lett nagyon a hangszóró hívás közben, legkisebb hangerő mellett is. Egy ismételt újraindítás megoldotta.
Az utóbbit ZTE-nél tapasztaltam már, nem igazán probléma amíg nem gyakori. Előbbit pedig be lehet tudni szoftveres problémának, azonban a mai napon elég sokat beszéltem barátnőmmel, akinek szintén GXI-je van, és hát... elég nehézkes volt a dolog. Sokszor nem értettem, hullámzott az egész és néhányszor meg is szakadt.
Nagyon rossz a mobilhálózat minősége ebben a 20 emeletes épületben, s mivel a Vodafone-nak van saját kisteljesítményű hálózata is kiépítve (nem segít a T-mobileon), remélem csak szolgáltató probléma lesz.Mivel két GXI is van a képben, csak több hívás után derülhet ki, melyik lehet hibás, remélem nem ilyen jellegű a probléma, azonban elég bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest