- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Valaki cseréltette mostanában a GXi-t?
Nekem 1.5 év után elkezdett szórakozni.
Bevittem a T-be mondták hogy Július 1-től fel kell küldeniük a központi szervizbe. (Telmax.)
Na mondom f@xa ebből se lessz már teló elég rosszakat hallottam a Telmaxról.
Másfél hét után kaptam az üzit hogy mehetek a telóért mentem kérdeztem a szervizest hogy mit csináltak vele? Mondata hogy szoftverelték de szerintem csak kicsit elnyomkodták és késsz mert ugyan úgy rossz.
Valaki járt mostanában igy? -
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Tegnap voltam az Okostelefon Akadémia 3. rendezvényén.
Beszéltem a ZTE Hungary egyik vezető emberével és sajnos rossz hireim vannak.
A ZTE Grand X-in el már nem foglalkoznak nem hogy JB nem lessz rá hanem semmi frissités nem várható legalábbis ezt mondta.
Mondom miért nem lessz?? Hát ez a teló ennyi volt volt akinek bejött volt akinek nem de Ők befejezték a GXI-vel.
Hát mondom ez fasza. De azt mondta az emberünk ezzel ők nem tudnak mit csinálni.
Kicsit most csalódtam a ZTE-be Bár nekem nincs gondom a GXI-vel.
Mármint a hozzá állásukban csalódtam nem a termékeiben.
Sajnos ezek a hirek. Gondoltam megosztom veletek.Üdv: Gabee.
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
A következő lenne a kérdésem hogy valaki fel tudná dobni az eredeti gps conf fajl-t valahova? Volt mentésem róla de sajna elveszett. És a hozzá tartozó hitelesitő kulcs fajl is megköszönném ha valaki felrakná valahova.Udv: Gabee.
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nemtudom volt-e az itt forumozok közűl tegnap az okostelefon akadémián valaki?
Én ottvoltam. (nyertem is egy ZTE Blade 3-at.De ez mellékes.
Volt szerencsém beszélni a ZTE Hungary igazgatójával és megkérdeztem pár dolgot.
A jó hir: Igen valóban lessz egy frissités a GXI-re pontosan mikor lessz elérhető nem tudta megmondani de már késsz van.
A frissités hiba javitásokat fog tartalmazni hogy mely hibákat javitották és miket nem azt nemtudom.
De az elmondása szerint a frissitéssel jobban kezelhető lessz a GXi.Most a rossz hirek: A frissités nem fog tartalmazni fm rádiót sajnos nem is lessz.
Kérdeztem hogy miért? -Válasz: Bár a hardver tudja az fm rádiót de szoftveresen nem tudták megoldani.
De mondom hát erre vannak a fejlesztők. Erre a válasz: Igen de nagyon sok pénzbe kerül a fejlesztés és a ZTE már a következő telefonjára forditja a figyelmet. A Grand 2X in-re.A következő rossz hir.
Kérdésem: Várható a GXi-re jelly bean?
Válasz: NEM. És sajnos nem is lessz ugyanazon okokból hogy sokba kerül a fejlesztése.Röviden ennyi. Remélem hasznos dolgokat osztottam meg veletek.
Üdv: Gabee.
-
Gabee76
csendes tag
Hali .Mindenki.
Nekem egy olyan hülye kérdésem lenne hogy inditási kikapcsolási hangot hogy lehetne bekapcaolni? A system/media könyvtárba most is van bootsound ami mellesleg t-s de akkor mit kell még hogy szóljon is?
Köszi ha válaszoltok. -
Gabee76
csendes tag
válasz
madmike #4134 üzenetére
Hali.
Oké köszi akkor megnyugodtam már azt hidtem hogy én is levetett cuccot kaptam de akkor ezek szerint mindenkinek van villamosos képe.
Amugy tényleg jó kép köszi a választ.Bár én egy gobás live walpapert használok ami a B03-ban volt.
Frissités után a B04-ben már nem volt benne. De megoldottam -
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Csak egy kérdés. nektek is van a gyári háttérképek között egy kép a 41-es villamosról?
Mert nekem van.
-
Gabee76
csendes tag
Hali mindenki.
Láttam ezt a linkelt tesztet. Hááát Én személyszerint nem mindenben értek velük egyet. pl nálam nincs vagy nem tűnik semmi elmosódottnak a telón megjelenitett kép nálam tű éles a szinekkel és a fényerővel sincs semmi gondom.
A Beach Buggy Blitz nálam fut simán a telón egy két tized másodpercre talán megtorpan de nem észre vehető.
Olvastam itt a forumon olyat is hogy a hang minőséggel sokaknak van problémájuk én azt tapasztaltam hogy nincs azzal semmi baj ez az én véleményem bár én egy sennheiser cx300-assal használom full hangerőn se torzit bár néha már ugy érzem picit hangos is de szeretem hangosan hallgatni a zenét. A dinamikájával meg vagyok elégedve.
A fájlok duplikációjával én még nem találkoztam.
Fagyás mióta megvettem a készüléket kb 2hete egyszer sem volt nálam.
Nálam a teló munkába menet jövet zene hallgatás naponta kis játék egy két hivás sms ilyen használat melett 2-2.5 napot bir az akkuja.Kb ennyi a tapasztalatom egyenlőre. Gondoltam megirom nektek.
Üdv Gabbe.
-
Gabee76
csendes tag
Oké Bocsánat.
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki .
[moderálva] - Tilos a warez!
Viszont egy észrevételem van ha már egyszer a készülék támogatja a full hd videókat akkor miért nem támogatja az ntfs fajl systemet. mert ugye van olyan film aminek a terjedelme több mint 2 GB és az ilyen fajlokat sajnos fat32-es fajl systemre nem tudod felmásolni a 2gb-os korlát miatt amugy nekem nagyon szuperál a telo semmi gondom vele remélem ez igy is marad.
Üdv.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest