- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
Gabee76 #19314 üzenetére
Wifi gondjaim vannak mostanság, 2 helyen van wifi ahol vagyok.
Mindkettőn megszakad a kapcsolat (be van állítva rendesen a 2 féle routerem), pl viber csak akkor kap értesítést ha feloldom a telót (LG G2, Ace2, xperia m rendben, de GX2 2db-nál ez van). Böngésző használat közben telót többször újra kell indítani.
Ha szervíz inkább elejtem előttük és csere (bár sajnálom), van biztosítás -
heidricha
őstag
válasz
Gabee76 #17873 üzenetére
Mindez egy dolog, ennyi féle telefon közt ternészetes sajnos, hogy vannak modellek, ami a cég szempontjából nem úgy jön be, ahogy tervezték, nem fordítanak rá egy adott erőforrásnál többet.
Ami ennél is jobban hiányzik, az a források publikálása. Csak hát, ha lenne pl. CM a GXI-re, ki venne helyette új telefont egy év után? Ha az ismert gondok egyszercsak megszűnnének, vagy legalább esély lenne rá, akkor a telefon a hw képességei és ára alapján még 2-3 évig komoly játékos lenne a piacon, de a gyártásban már váltottak, vagyis ellenérdekeltek abban, hogy a user (mi) még évekig ugyanazt a készüléket használja! Mág akkor is, ha e-miatt páran eltávolodnak a ZTE-től, ezek a geek-ek szám szerint sosincsenek olyan sokan, hogy figyelembe kellene venni őket komoly piaci elemzásben!
Legyünk üdvözölve a piacgazdaságban!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Gabee76 #17402 üzenetére
gps.conf:
START_MODE=16
TCXO_FREQUENCY=26000000
FIX_FREQ=1
NUM_OF_FIX=0
VERT_ACCURACY=300
HOR_ACCURACY=300
RESPONSE_TIME=240
IS_MSA=1
IS_MSB=1
IS_AUTO=1
IS_ECID=0
PREFERRED_METHOD=1
IS_COST=1
ACC_PRIORITY=0
AGNSS_IS_SECURE=0
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
CERT_FILE_NAME=
SLL_TEXT_LOG=
SLL_RAW_LOG=
AGPS_LOG=
LOGGING_ON=0
SUPPORT_SUPL10=1
SUPPORT_SUPL20=0A kulcsfájl részt viszont nem értem....
-
ggeleven
őstag
válasz
Gabee76 #15847 üzenetére
Uhh, az tegnap volt? Akkor erről lecsúsztam....
De köszönjük a kérdéseket, amit feltettél helyettünk!
Amúgy valóban nem kellene nagy befektetés a részükről, elég lenne a forrást kiadni és a lelkes fejlesztők teljesen ingyen készítenének jobb felhasználói élményt nyújtó ROMot!
Akkor a negatívabb visszhangok helyett azt hallaná mindenki, hogy milyen rohadt jó és mennyi mindent ki lehet hozni belőle! Ezzel kárt aztán nem okoznánk sem a ZTE-nek, sem az Intelnek! Csak jobb lenne a PR-juk, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak...és akárki akármit mond, ez bizony fontos a mai világban!Félreértés ne essen, én nagyon elégedett vagyok vele, de tudom, h mennyivel jobb is lehetne!
-
Mate
nagyúr
válasz
Gabee76 #15847 üzenetére
A következő telefonra figyelnek? Ezt a baromságot. Van kb. 5 telefonjuk és csak a jövőre gondolnak. Ezért nem lesznek sosem megbízható márka. Észbe kéne kapni, hogy nem csak a jövő a lényeg, hogy milyen készüléket hozunk ki, hanem meglévőkkel is foglalkozni... Érdekes, más cégek tudnak figyelni több készülékre is egyszerre... Ha meg nem képesek egyszerre 2 egész telefonra odafigyelni, akkor mi a búbánatért nem teremtik meg a lehetőségét annak, hogy romkészítők megcsinálják?
És mi az, hogy kész a frissítés, de még nem érhető el? Már megint ki a *ököm ül rajta?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Gabee76 #3508 üzenetére
Szia,
Sajnos csak egy pár órára tudtam kölcsön kérni egy kábelt hozzá, Így már nem tudom megnézni mivel megy, mivel nem.
Próbáltam 4 GBos pendriveval, azzal nem ment, de betudtam annak, hogy a kábel rossz (elég kontaktos volt).Rizso: hogy hívják öcsédet, hanyadikon lakik? (akár püben, ha gobdolod)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Gabee76 #3038 üzenetére
Szerintem a FAT filerendszernek volt 2 GB-os maximális filemérete.
A FAT32-nek nagyon nagy, nem hiszem, hogy van akkora SD kártyádNem, tévedtem.
Ezek szerint 4 GB a max, ami tényleg elég keskeny :\,,The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte or 4,294,967,295 (232−1) bytes.´´
Ha az Android támogatja az exFAT-ot, át kell arra térni
,, exFAT előnyök
A fájlméret korlátozásban az 512 terabájt az ajánlott, de 64 zettabájt az elméleti maximum´´
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest