- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajt
tag
Ma volt egy kis időm és leteszteltem a gyári füllhallgatót, ami adnak hozzá.
Röviden: számomra 8,5/10.
Hosszan: Nagyon megdöbbentem, amikor először "felpróbáltam". Relatív kis mérete van, könnyű is (kecses vonalakkal, fémszövet burkolattal a hangszórónál) és nagyon kényelmes volt hordani huzamosabb ideig is. Hozzá tenném, hogy ki nem állhatom az agybadugós verziókat.
Utcán voltam, nem steril körülmények között, így teljesen életszagú használat volt amíg zenét hallgattam. Gyári fülestől ilyen jó teljesítményt még nem tapasztaltam. Persze eleinte hagyott némi kivetnivalót maga után, de miután megfelelően be lett állítva a hangszínszabályzó, simán versenybe kelt egy anno gondosan kiválasztott és sokat használt Sennheiser fülesemmel (R.I.P, nem tudom hol van). Max hangerőn recsegett már egy picit, de egyel visszavéve már nem volt gond.
Kicsit zavarba hozta ha túl sok minden szólt egyszerre, akkor egyfajta tompaságot lehetett észrevenni a mélyebb hangoknál (nagyon kellett figyelni... keresni kellett a hibát), de minden más esetben szépen kijött mind a mély, mind a magas, ráadásul teljesen tisztán.
Az egyetlen gomb a vezetéken (illetve mikrofonon) arra jó, hogy lejátszást megállítsuk és folytassuk, azért örültem volna egy léptetés gombnak is.Ezért a pénzért (ingyen?!), teljesen használható, kényelmes (nekem), tisztán szól és teljesen feleslegesnek tartom komolyabb fülhallgató beszerzését, mert szerintem az emberek 99%-át kielégíti.
Nagyon érzékeny vagyok a zenére minőségileg (jajj ha nekem egyszer sok pénzem lesz
) de tényleg sokkal rosszabbra számítottam egy gyári fülestől. Majdnem ki sem csomagoltam és vettem volna másikat sok-sok pénzért. A füles olyan mint maga a telefon: bele lehet kötni a hibákba ha valakinek ez a perverziója, de összességében hétköznapi használatban minden igényt kielégít. 8,5/10 Ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest