Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajt
tag
Ma volt egy kis időm és leteszteltem a gyári füllhallgatót, ami adnak hozzá.
Röviden: számomra 8,5/10.
Hosszan: Nagyon megdöbbentem, amikor először "felpróbáltam". Relatív kis mérete van, könnyű is (kecses vonalakkal, fémszövet burkolattal a hangszórónál) és nagyon kényelmes volt hordani huzamosabb ideig is. Hozzá tenném, hogy ki nem állhatom az agybadugós verziókat.
Utcán voltam, nem steril körülmények között, így teljesen életszagú használat volt amíg zenét hallgattam. Gyári fülestől ilyen jó teljesítményt még nem tapasztaltam. Persze eleinte hagyott némi kivetnivalót maga után, de miután megfelelően be lett állítva a hangszínszabályzó, simán versenybe kelt egy anno gondosan kiválasztott és sokat használt Sennheiser fülesemmel (R.I.P, nem tudom hol van). Max hangerőn recsegett már egy picit, de egyel visszavéve már nem volt gond.
Kicsit zavarba hozta ha túl sok minden szólt egyszerre, akkor egyfajta tompaságot lehetett észrevenni a mélyebb hangoknál (nagyon kellett figyelni... keresni kellett a hibát), de minden más esetben szépen kijött mind a mély, mind a magas, ráadásul teljesen tisztán.
Az egyetlen gomb a vezetéken (illetve mikrofonon) arra jó, hogy lejátszást megállítsuk és folytassuk, azért örültem volna egy léptetés gombnak is.Ezért a pénzért (ingyen?!), teljesen használható, kényelmes (nekem), tisztán szól és teljesen feleslegesnek tartom komolyabb fülhallgató beszerzését, mert szerintem az emberek 99%-át kielégíti.
Nagyon érzékeny vagyok a zenére minőségileg (jajj ha nekem egyszer sok pénzem lesz
) de tényleg sokkal rosszabbra számítottam egy gyári fülestől. Majdnem ki sem csomagoltam és vettem volna másikat sok-sok pénzért. A füles olyan mint maga a telefon: bele lehet kötni a hibákba ha valakinek ez a perverziója, de összességében hétköznapi használatban minden igényt kielégít. 8,5/10 Ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest