Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A gyári fülesről szeretnék még egyszer kérdezni, tudom hogy volt már téma többször is, és sokak véleménye szerint gagyi, és minőségibb zenehallgatásra nem alkalmas.
Én még keveset próbálgattam csak, de én is úgy voltam vele, hogy veszek egy Samu Ommnia2-es fülest amiről itt a fórumon olvastam, hogy működik a GXI-vel és jól is szól, de olvastam [Kajt tapasztalatát] ami után úgy döntöttem hogy egy részletesebb próbát nálam is megér.

Azt szeretném megkérdezni azoktól akik szintén kipróbálták a gyári fülest, hogy továbbra is erősen felejtős zenét hallgatni, vagy tényleg nem szól rosszul, vagy lehet esetleg minőségbeli szórás köztük?
Bármilyen infót előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest