- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
89BDave89
tag
válasz
csabsz13 #4173 üzenetére
Hali!
Hát én összehasonlítottam egy honlapon a két telefont, és az alapján a HTCnek az előnye csak annyi hogy 'kisebb' ha ez neked fontos, (nekem fontos volt hogy nagy kijelző legyen, mert GPSnek is használom a telefont), és a bluetoothja modernebb. (a HTCnek)
Szerintem a Grand X IN jobb vétel, én nagyon sokat gondolkoztam a vásárlásán, és sokmindennel összehasonlítottam, többek között ezzel a HTCvel is, és nekem számít a kamera, kijelző, processzor sebesség. Ezekben a ZTE a nyerő. Oké hogy vannak hibái a telefonnak, de nekem rádió pl sose kellett, saját zenéket hallgatok. Szóval ez alapján dönts.
Azt nem igazán értem hogy mit értesz 'Átlag' felhasználó' alatt, én szerintem az vagyok.Én kihasználom a telefont, minden eszközét, de azért android programozással nem foglalkozok.
(még)
Üdv
(és a ZTE olcsóbb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest