- Yettel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
tonyqa23
üzenetére
Ez fura...
Nekem az órát eddig minden normálisan mutatta. Az időjárás frissítését lehet állítgatni, hogy hogyan kezeli le az app, hogy ha ÉPP akkor nincs neki net, mikor kellene, azt nem tudom. Ez persze csak az időjárásra vonatkozik, ettől az időnek még illik frissülni.
Nekem a BW bejött, még valamikor az elején megvettem, akkoriban a Fancy sokat fogyasztott a Blade-en. Mondjuk én az aktuális időjárást nem szoktam feltenni, ki tudok nézni az ablakon.

Van pár hasznos kiegészítés is benne, mint a "timed silence" ami mítingekre, meg mozihoz remek, nem felejti az ember lenémítva a telefont.A várhatóra jobb volna valami pontosabb, de a hazaiak még nem tartanak ott kinézetre, hogy elviseljem őket, így nem tudom megítélni, hogy pontosabb volna-e, mint a jelenleg használtak, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest