- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
penell1234
tag
Ezt olvastátok link De hol kapcsolható ki?
-
penell1234
tag
Tudna valaki segíteni abban hogyan tudnám eltávolítani Prey Anti Theft progit ami lényegében távolról is képes megmutatni a telefon helyét. De hiába húzom bele az eltávolításba nem csinál semmit.Valami ötlet?
-
penell1234
tag
Ezt a progit ismeritek?[link]
-
penell1234
tag
-
penell1234
tag
A 3 pöttyöt hogy lehet eltüntetni? És ugye lehetséges az óra kijelzése ha dokkolóban van vagy ha tölti az ember én a töltésre állítottam de semmit nem mutat.Vagy valamit rosszul csinálnék?
-
penell1234
tag
Valaki írta régebben hogy a 4.2 ben lesz olyan lehetőség mint a Nokiákban hogy mikor teljesen sötét a kép vagyis alvómódban van mutatja az időt meg még sok mindent fogadót nem fogadót hívásokat stb..De én nem találom vagy nincs is ilyen ebben a frissítésben?
-
penell1234
tag
Tudna abban valaki segíteni hogy letöltöttem a HTC Sync összedugom a számítógéppel de azt írja hogy Nincs eszköz csatlakoztatva.Mi lehet a probléma?
-
penell1234
tag
válasz
TheProb #5975 üzenetére
Ez oké de amit az illető irt hogy magyar kiosztás mellett támogatja a 160 karakteres SMS-ben használható ékezetes karaktereket. De nekem csak akkor számol rendesen 160-tól visszafelé ha az ékezetes betű (à) így áll.De ha már írok vagy 5 ékezetes betűt ami (á) így áll már 70-töl számol vissza.
-
penell1234
tag
Valaki tudna abban segíteni hogy letöltöttem a Magyar AnySoft Keyboardot de ez a program önállóan NEM működik. Először telepíteni kell az AnySoftKeyboard főprogramot.De ara nem jöttem rá hogy mit kéne beállítani hogy ez működjön valaki írta hogy magyar kiosztás mellett támogatja a 160 karakteres SMS-ben használható ékezetes karaktereket. De nekem csak akkor számol rendesen 160-tól visszafelé ha az ékezetes betű (à) így áll.Ere gondolt volna az illető?
-
penell1234
tag
Ha magán számot ír ki a telefon ami ugye számot nem tartalmaz azt le lehet tiltani hogy foglaltat jelezzen az illetőnek mert jó párszor már kerestek és magán számot irt ki de nem szolt bele senki így inkább letiltanám hogy foglaltat jelezzen. Valaki szórakozik. Nekem úgy rémlik hogy valahol be lehet állítani.
-
penell1234
tag
Ha magán számról hívnak azt le lehet tiltani hogy foglaltat jelezzen az illetőnek mert jó párszor már kerestek magán számot irt ki de nem szolt bele senki így inkább letiltanám hogy foglaltat jelezzen. Nekem úgy rémlik hogy valahol be lehet állítani.
-
penell1234
tag
Ha valaki hiányolja az értesítéseket az töltse le a Notification Toggle rengeteg dolgot ki lehet tenni és Magyarul is tud.
-
-
penell1234
tag
Nem semmi délben megrendeltem a T-nél a HTC one dominócsomagban holnap érkezett volna erre hív speedshop 14.20 kor hogy küldhetik e HTC one.Na akkor gyorsan lemondtam a T-mobilnál és ha minden igaz holnap függetlenben igaz jóval drágában de meglesz.De beszéltem egy műszakis T emberkével is ö azt mondta hogy szerinte valamilyen szinten bele nyúl a T a telefonba. Nekem nem nagyon jön be ha egy szolgáltató belepiszkál, na meg bekapcsolásnál az a hang
.
-
penell1234
tag
Most beszéltem a speedshopal és még mindig nem érkezett meg a szállítmány. Ha megjön majd értesítenek ha beleférek.Hát nagyon valószínű hogy dominóban megrendelem 13.00-ig és holnapra már itt lesz.
-
penell1234
tag
És az nem lehetséges hogy független lesz mondjuk a dominós vagy bármelyik csomagban rendeli az ember még az elején.
-
penell1234
tag
Most nem tudom hogy mit csináljak várjak a speedshopra hogy jött e benne vagyok e egyáltalán vagy rendeljem meg dominóban. Jó volna tudni hogy a T mennyire nyúlt bele a készülékbe? Mert a Note 2 ami volt előtte abba belemászott. Na meg 30 ropival olcsóbb is volna.
-
penell1234
tag
válasz
nagyzoltan87 #3775 üzenetére
Ezt a választ kaptam tömören Veronikától: Igen, akkor is. Domino csomagban évente 1 darab készüléket tud rendelni.
-
penell1234
tag
És ara valaki tud valami infót hogy a T mennyire nyúlt bele a készülékbe?
-
penell1234
tag
Hát nagyon gondolkozom hogy megveszem dominóban mert én is a speedshopra várok és ha én is benne leszek akkor ma telefonálnak de ha megint nem marad vagy nem is jön lehet hogy a két szék közé esek. Azt szeretném még kérdezni hogy ha én XS csomagban vagyok (Előfizetéses)) és megrendelem dominóban az semmilyen problémát nem okozhat igaz? És szerintetek mokolt valamit a T-mobil a teloval bekapcsolásnál az a hülye T zene meg ilyesmire gondolok.
-
penell1234
tag
Megrendeltem én is a speedshoptol kíváncsi leszek hogy kapok e abból szállítmányból ami Pénteken érkezik. Elvileg olyan érkezik ami 2 év HTC garanciásak lesznek legalábbis nekem ezt mondták.
-
penell1234
tag
Nem merek rendelni az expansys.hu pedig most azt írja hogy 40 raktárról szállítható 189 506 + szállítás 193 225Ft.Szerintetek mennyi az esély rá hogy tudnak küldeni mivel elég nagy a lemaradásuk.
-
penell1234
tag
Egy újabb teszt
-
penell1234
tag
Nem tudom hogy hol olvastam és nem tudom hogy igaz e de ha widgetet behúzom a fő oldalra csak egyszer szerepel vagy is nem duplázódik? A másik hogy ha letöltöm a Next Launcher 3D rá minden meg változik és a BlinkFeed az marad?
-
penell1234
tag
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
Mikor leteszed a HTC ONE és nem nyúlsz hozzá reggelig. Nem a repülő üzemmódra gondolok mivel ott szinte mindent ki lő. Igen ahogy Xaels írja amikor lerakod kikapcsolt kijelzővel.
-
penell1234
tag
Ara lenék kíváncsi hogy Alvó módban mennyit merül ha lerakja az ember 100%-ra feltöltve este 20.00-tól reggel 6-ig. Azért kérdezem mert a Note 2 ugyan így estétől reggelig merült 10%-ot és ez szerintem sok. Note 2 előtt volt egy pár iphonom és azok kb 3-5% merültek.
-
penell1234
tag
válasz
ForRedGlory #1814 üzenetére
Valószínű hogy én is hasonlót fogok beszerezni Bugatti És mellesleg ha megunom a HTC akkor jó lesz a Samsung Galaxy S4 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest