- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Nekem S3 volt One előtt.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Én S3-ról jöttem át.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10551 üzenetére
Az üzemidő kényes kérdés. Van, akinek elmegy 40 órát töltés nélkül, de akad itt olyan is, akinek 8 óra után töltőért sír. Nekem átlagban úgy 18 órát megy töltés nélkül, bár nem vagyok hardcore user. Melegedni tud, de nem úgy, mint a HOX. Ha nagyon nyúzod, érezni fogod, hogy melege van. Tok ügyben meg szerintem használd itt a keresőt, mert ez szinte mindennapos kérdés és találhatsz jó tippeket. Én ilyesmit használok. Leejtéstől nem tudom, hogy mennyire véd, mert nem szoktam eldobni a telefonom, apróbb behatások ellen jó és meghagyja a telefon szépségét.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10546 üzenetére
A kamera az egyetlen dolog, amivel barátkozni kell, mert nem egy egyszerű eset. Van jó oldala is, lehet vele szép képeket lőni, de az iPhone kamerája szerintem jobb.
Lag egy darab sincs. Nekem két hónapja van meg és imádom. Semmi akadozás és karc sincs rajta. Egyébként lehet rá szép tokokat kapni és meg is éri használni, mert bármikor leeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest