Hirdetés
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Giorgio1313
üzenetére
Nekem S3 volt One előtt.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Giorgio1313
üzenetére
Én S3-ról jöttem át.

-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313
üzenetére
Az üzemidő kényes kérdés. Van, akinek elmegy 40 órát töltés nélkül, de akad itt olyan is, akinek 8 óra után töltőért sír. Nekem átlagban úgy 18 órát megy töltés nélkül, bár nem vagyok hardcore user. Melegedni tud, de nem úgy, mint a HOX. Ha nagyon nyúzod, érezni fogod, hogy melege van. Tok ügyben meg szerintem használd itt a keresőt, mert ez szinte mindennapos kérdés és találhatsz jó tippeket. Én ilyesmit használok. Leejtéstől nem tudom, hogy mennyire véd, mert nem szoktam eldobni a telefonom, apróbb behatások ellen jó és meghagyja a telefon szépségét.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313
üzenetére
A kamera az egyetlen dolog, amivel barátkozni kell, mert nem egy egyszerű eset. Van jó oldala is, lehet vele szép képeket lőni, de az iPhone kamerája szerintem jobb.
Lag egy darab sincs. Nekem két hónapja van meg és imádom. Semmi akadozás és karc sincs rajta. Egyébként lehet rá szép tokokat kapni és meg is éri használni, mert bármikor leeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest