Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Macrodroid
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Flickering #31343 üzenetére
Mennyire?
Ha ezen elgondolkoztál, hogy megérie e akkor nem is tudom mit mondjak.
Na jó elég a szarkazmusból.
Minden szempontból megéri.Nem is értem milyen logika vezetett rá arra, hogy bármiben is jobb lenne az sp.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Flickering #31345 üzenetére
És azon elgondolkoztál már, hogy miért hívják a SoC-ot SoC-nak?
Mert akkor ideje lenne.
Bocsi, beszólogatós kedvembe vagyok, ne vedd magadra.
Nem midnegy, hogy azt a 320-as GPU-t mi hajtja. Vagy két S4 -es krait mag vagy négy 600-as krait mag. A GPU csak a grafikai proc, a teljesítmény már a proci dolga.
Na meg a plusz memória is jól jön játék közben.A frontfacer kamerája az egyik legjobb a mezőnyben,
A hátlapi szintén elveri az SP-t és szerint elég sok minden mást is, bár a pixel vadászok nem ezt állítják.
Multimédiásan, mindent elver. Kijelzője lehetne élénkebb (Most egy G2-m van IPS-el ami élénkebb bár eddig nem tartottam a One-t "fakónak").
Aksi időben egy napos telefon, más hátránya nincs.
Esetleg még a mérete, a boomsound elveszi a helyet.. no de valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
capulet75
addikt
válasz Flickering #31351 üzenetére
Az M7 a legjobb készülékem ami valaha volt. Pedig volt egy pár. Most is vehetnék "modernebbet",(veszek is csak vmi öszvért tartaléknak) de inkább megcsináltatom.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Flickering #31351 üzenetére
Hidd el, nem fogsz benne csalódni.
Minden készülékemet 2-3 hónap után cserére szánom..
Viszont most a többiek a tanúim, hogy lassan 1 éve rontom itt a levegőt." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ferob
őstag
válasz Flickering #31354 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyi szabad RAM van, ez nem Windows, elvégre mit érsz vele, ha szabad?
Az a jó, ha minél több alkalmazást ott tud tartani, különben semmit nem ér a multitasking. Mire lenne jó, ha bezárná őket?
Épp az ellenkezője jó annak, amit hiszel, ezt hívják memóriakezelésnek. A telefon majd bezárja, amit kell, ha szükség van még memóriára. -
BenHans
addikt
válasz Flickering #31354 üzenetére
A szabad RAM nálam kB. 800MB ha nincs semmi megnyitva.
Most kipróbáltam hogy ha megnyitok 6db oldalt dolphin - ban (asztali verziókat) és nem töltött újra egyet sem, de szomorú is lennék... Marad még 600MB RAM akkor is ha 8 lap van megnyitva.
Vételkor figyelj oda az első hsz-ben leírt esetleges hibákr, mert az mindig mindennel előfordulhat.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
enginev3.0
félisten
válasz Flickering #31359 üzenetére
Nyárig várni? Jajjj ne, a most vehetsz telefont vedd meg
Jövő nyáron már lesz m9 ami 2 év múlva lesz olcsó, szóval hajráA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
capulet75
addikt
Ne várj, vedd meg. Hidd el nem fogsz csalódni. Az M7 még két év múlva is jó teló lesz. Nekem soha sem volt akadás vagy bármi probléma, nincs képernyő elfehéredés vagy mi, azt sem tudom mi az. Ha porba törtem volna a telefonomat és most kéne készüléket választanom, akkor is újra egy M7-et vennék.
Nézd meg a telefont személyesen. Így kép alapján eléggé rendben van, de hát ez csak egy kép.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Steve1207
veterán
M7 és az M8 között nincs akkora különbség tudásra, hogy megérne több, mint fél év várakozást.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64Gb - 85% akku - Teljesen karcmentes
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest