- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31401 üzenetére
Na jó, mostantól ignorállak.
Mert ennyi erővel a falnak is magyarázhatnék.Kék szalagos képem van a 2007-es FIAP-on de valószínűleg nincs fogalmam a fotózásról.
Mesélj még.
Az akkori nyereményből van a DSLR gépem.
A telefonom meg tudod honnan van?
A Logoutomba bele lehet nézni és kiderül. Mindent lépcsőről lépcsőre építettem fel és mindenem használt. 70ezerért vettem a One-t anno és előtte 75-ért eladtam a Note 2-m. És így tovább visszafelé +/- 5 vagy 10 ezres ugrásokkal egészen 2010-ig ahol az elsőt nyertem az AXN-től.
De te jobban tudod gondolom ezt is.Nokiákat meg nem kell magasztalni. Csili vili sok megapixeltől nem lesz semmi nyerő.
Ha még most se tudtad felfogni akkor sajnállak.
Leírom még egyszer és annyi.
Egy felső kategóriás telefon simán hozza a kompakt gépek nagy részét ha elhiszed ha nem, te dolgod.
Persze van kivétel nem is egy. De az általad emlegetett 20 ezres katóriában amivel erősebbek az az optikai zoom és semmi más. Nem lesz benne neked semmi extra optika vagy szenzor. Ergo ha olyan kompakt gépet akarsz ami jobb az már megint a minimum 40ezeres kategóriába esik.
És nem hiszem ha az emberek megvesznek egy telefont ahogy mondtad 140 ezerért akkor még annyira akarnának költeni egy kompakt gépre mellé.Mondtam, ha neked belefér és mindig elfér nálad akkor jó neked.
Nekem nem fér bele. Most azért használok G2-t mert nyertem rajta olyan 20ezer pénzt az 1:1-es cserén így ha kijön az M9 kevesebbet kell részletre vennem..
Így nem, nem fér bele még egy gép is mellé. Sőt ahogy mondtam el se férne nálam.
És ahogy mondtam az emberek 80%-a nem hord magánál több dolgot.
Lehet te vagy a kivétel, egészségedre.Na kiszálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest