- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Sukta 95 #34004 üzenetére
Nyomj egy Factory resetet... Nekem frissítés után nem engedte megváltoztatni a lezárási képernyőt, hogy ne kérjen kódot. FR után még a gugli kereső is felkerült a multitasking felületre (nem, mintha annyira hiányzott volna). Gondoltam leírom ezeket a példákat, hogy lássa más is, hogy a FR most sajnos kell, sok hiba fennállhat a régi rendszer miatt...
FR után viszont olyan lesz a telefon, amilyennek lennie kell. Perfekt, smooth, szupergyors.
Kár, hogy van 1-2 appom, ami még nincs felkészülve Lollira és lassított felvétel lett (pl. Swiftkey-ben a beállítások menü). Remélem minél-előbb frissítik ezeket.
-
TechData
tag
válasz
Sukta 95 #32389 üzenetére
Factory reset (Gyári beállitások visszaállitása )...Hogyan?...hosszan kikapcsoló gomb...Újraindítás...majd tartod a kezed a Volume Down (le halkítás ) gombon...Majd megjelenik a Boot menu...(boot menüben a hangerő szabályzó gombokkal lépkedhetsz ) és ott a Factory Reset.(Főkapcsoló gombjával okézod le).
Ha továbbra is fenn áll a hiba,akkor szerviz és ott bevizsgálják a készüléked. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Sukta 95 #31552 üzenetére
Erre a szokásosat tudom mondani..
Nekem az i5 a szekrényben porosodott mert közel se ért fel a One hoz.
Stabilitásban, megbízhatóságban nincs párja.
Negatívumként az aksit és a kamerát lehet megemlíteni.
Az aksi egy napos a kamerában meg kevés a megapixel így nem a legnyeröbb. Bár szvsz ezek a legkisebb dolgok, mai napig az egyik legtökéletesebb készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest