Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz racerx #14774 üzenetére

Kösz, az általad említett rom topicjában volt circle battery és a trackpad wakeup-ra is zip file.

Csatalkozom delbartához: nagyon jó és gyors ez a rom idáig!

Na, ma reggel én is kívántam hozzájárulni egy kicsit a desire közösség munkájához, szóval felraktam netre ezt a csomagot.

Ebben a nagyfelbontású htc_ime mod billentyűzet van, és egy beállítás mentés, amit én készítettem, a következő beállításokkal:
    1. Gyári sms programban az összes unicode kisbetűs karaktereket letiltja, tehát az sms-eket a valós, 160 karakteres hosszúkban tudjuk megírni,
    az unicode-os 70 karakter helyett. Nincs már szükség külön programra sms íráshoz, vagy bonyolúlt beállításokhoz. (az összes "furcsa" karakter ki lett cserélve a sima vagy a nem unicode kódolású megfelelőjére,
    tehát használhatjuk az öüóúéáí ékezeteket, csak másik irányba fognak dőlni :D, a címzettnek rendesen fogja megjeleníteni az smst,
    ékezetekkel, mivel ezen kódolást minden telefon támogat!)
    2. Rövidített smiley-k, a "-" karakter nélkül a billentyű eltüntető gomb helyett.
    3. Böngészőben a ".com" le lett cserélve ".hu"-ra, hosszan megnyomva pedig a ".com", ".org" éd a ".it" jelenik meg.
    4. Az ékezetek eléréséhez szükséges idő lerövidítva a gyári 750ms-ről 100ms-re.
    5. A billentyűzet vibrálása ki van kapcsolva.
    6. A billentyűzet német nyelvű kiosztásra van állítva, ami megfelel a magyar nyelvű billentyűzetek "qwertz" elrendezésének, illetve az ékezetek is ugyanúgy vannak.

A program root-al nem rendelkező, gyári rendszert futtató telefonokon is megy!

Remélem sokaknak lesz hasznos!

premete: nem értem miért kell leszólnod Straw-t!
    Legalább kipróbáltad az általunk említett romot, mielőtt fikáznád?

Straw: szerintem nyugodtan rakd fel ezt a romot, eddig nagyon jónak tűnik, és csak ext3 kell hozzá. :)

Új hozzászólás Aktív témák