Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #14774 üzenetére
Kösz, az általad említett rom topicjában volt circle battery és a trackpad wakeup-ra is zip file.
Csatalkozom delbartához: nagyon jó és gyors ez a rom idáig!
Na, ma reggel én is kívántam hozzájárulni egy kicsit a desire közösség munkájához, szóval felraktam netre ezt a csomagot.
Ebben a nagyfelbontású htc_ime mod billentyűzet van, és egy beállítás mentés, amit én készítettem, a következő beállításokkal:
1. Gyári sms programban az összes unicode kisbetűs karaktereket letiltja, tehát az sms-eket a valós, 160 karakteres hosszúkban tudjuk megírni,
az unicode-os 70 karakter helyett. Nincs már szükség külön programra sms íráshoz, vagy bonyolúlt beállításokhoz. (az összes "furcsa" karakter ki lett cserélve a sima vagy a nem unicode kódolású megfelelőjére,
tehát használhatjuk az öüóúéáí ékezeteket, csak másik irányba fognak dőlni, a címzettnek rendesen fogja megjeleníteni az smst,
ékezetekkel, mivel ezen kódolást minden telefon támogat!)
2. Rövidített smiley-k, a "-" karakter nélkül a billentyű eltüntető gomb helyett.
3. Böngészőben a ".com" le lett cserélve ".hu"-ra, hosszan megnyomva pedig a ".com", ".org" éd a ".it" jelenik meg.
4. Az ékezetek eléréséhez szükséges idő lerövidítva a gyári 750ms-ről 100ms-re.
5. A billentyűzet vibrálása ki van kapcsolva.
6. A billentyűzet német nyelvű kiosztásra van állítva, ami megfelel a magyar nyelvű billentyűzetek "qwertz" elrendezésének, illetve az ékezetek is ugyanúgy vannak.A program root-al nem rendelkező, gyári rendszert futtató telefonokon is megy!
Remélem sokaknak lesz hasznos!
premete: nem értem miért kell leszólnod Straw-t!
Legalább kipróbáltad az általunk említett romot, mielőtt fikáznád?Straw: szerintem nyugodtan rakd fel ezt a romot, eddig nagyon jónak tűnik, és csak ext3 kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest