Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #14774 üzenetére
Kösz, az általad említett rom topicjában volt circle battery és a trackpad wakeup-ra is zip file.
Csatalkozom delbartához: nagyon jó és gyors ez a rom idáig!
Na, ma reggel én is kívántam hozzájárulni egy kicsit a desire közösség munkájához, szóval felraktam netre ezt a csomagot.
Ebben a nagyfelbontású htc_ime mod billentyűzet van, és egy beállítás mentés, amit én készítettem, a következő beállításokkal:
1. Gyári sms programban az összes unicode kisbetűs karaktereket letiltja, tehát az sms-eket a valós, 160 karakteres hosszúkban tudjuk megírni,
az unicode-os 70 karakter helyett. Nincs már szükség külön programra sms íráshoz, vagy bonyolúlt beállításokhoz. (az összes "furcsa" karakter ki lett cserélve a sima vagy a nem unicode kódolású megfelelőjére,
tehát használhatjuk az öüóúéáí ékezeteket, csak másik irányba fognak dőlni, a címzettnek rendesen fogja megjeleníteni az smst,
ékezetekkel, mivel ezen kódolást minden telefon támogat!)
2. Rövidített smiley-k, a "-" karakter nélkül a billentyű eltüntető gomb helyett.
3. Böngészőben a ".com" le lett cserélve ".hu"-ra, hosszan megnyomva pedig a ".com", ".org" éd a ".it" jelenik meg.
4. Az ékezetek eléréséhez szükséges idő lerövidítva a gyári 750ms-ről 100ms-re.
5. A billentyűzet vibrálása ki van kapcsolva.
6. A billentyűzet német nyelvű kiosztásra van állítva, ami megfelel a magyar nyelvű billentyűzetek "qwertz" elrendezésének, illetve az ékezetek is ugyanúgy vannak.A program root-al nem rendelkező, gyári rendszert futtató telefonokon is megy!
Remélem sokaknak lesz hasznos!
premete: nem értem miért kell leszólnod Straw-t!
Legalább kipróbáltad az általunk említett romot, mielőtt fikáznád?Straw: szerintem nyugodtan rakd fel ezt a romot, eddig nagyon jónak tűnik, és csak ext3 kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPad topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest