Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
racerx #14774 üzenetére
Kösz, az általad említett rom topicjában volt circle battery és a trackpad wakeup-ra is zip file.
Csatalkozom delbartához: nagyon jó és gyors ez a rom idáig!
Na, ma reggel én is kívántam hozzájárulni egy kicsit a desire közösség munkájához, szóval felraktam netre ezt a csomagot.
Ebben a nagyfelbontású htc_ime mod billentyűzet van, és egy beállítás mentés, amit én készítettem, a következő beállításokkal:
1. Gyári sms programban az összes unicode kisbetűs karaktereket letiltja, tehát az sms-eket a valós, 160 karakteres hosszúkban tudjuk megírni,
az unicode-os 70 karakter helyett. Nincs már szükség külön programra sms íráshoz, vagy bonyolúlt beállításokhoz. (az összes "furcsa" karakter ki lett cserélve a sima vagy a nem unicode kódolású megfelelőjére,
tehát használhatjuk az öüóúéáí ékezeteket, csak másik irányba fognak dőlni, a címzettnek rendesen fogja megjeleníteni az smst,
ékezetekkel, mivel ezen kódolást minden telefon támogat!)
2. Rövidített smiley-k, a "-" karakter nélkül a billentyű eltüntető gomb helyett.
3. Böngészőben a ".com" le lett cserélve ".hu"-ra, hosszan megnyomva pedig a ".com", ".org" éd a ".it" jelenik meg.
4. Az ékezetek eléréséhez szükséges idő lerövidítva a gyári 750ms-ről 100ms-re.
5. A billentyűzet vibrálása ki van kapcsolva.
6. A billentyűzet német nyelvű kiosztásra van állítva, ami megfelel a magyar nyelvű billentyűzetek "qwertz" elrendezésének, illetve az ékezetek is ugyanúgy vannak.A program root-al nem rendelkező, gyári rendszert futtató telefonokon is megy!
Remélem sokaknak lesz hasznos!
premete: nem értem miért kell leszólnod Straw-t!
Legalább kipróbáltad az általunk említett romot, mielőtt fikáznád?Straw: szerintem nyugodtan rakd fel ezt a romot, eddig nagyon jónak tűnik, és csak ext3 kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest