- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Először is köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget! A System UI megoldódott miután sikeresen visszapakoltam a gyári ROM-ot Ferob leírása alapján!
Viszont ez a Google Play Services-ről nemigazán mondható el!
Azt után kézzel kellett lefrissítenem! Esetleg valami más megoldása nincs ennek?Köszönöm még egyszer!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Hasonló problémába futottam bele, mint a fentebbi kollégák (Google Play Services)! Először azt hittem, hogy az a gond, hogy nem a legfrissebb ROM van fent, így feltettem a ARHD 93-at, Majd a MaximusHD-t! A helyzet, viszont nemcsak, hogy nem javult, de rosszabb lett: az eredeti probléma is megmaradt, valamint a System UI már az elején leállt!
Valakinek valami ötlet?
Egyébként a gyári ROM-ból nem volt egy egyszerűen flash-elhető zip? Vagy rosszul emlékszem? Az nem oldaná meg? Csak mert nem szeretném ReLock-olni, hogy újra kezdhessem az elejéről az egészet egy Stock gyári ROM-mal?Köszönöm!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Köszönöm!
Nem vettem észre, hogy a parancsokat is leírtad, csak most! De addigra már megtaláltam a recovery-t, a parancsokra meg még emlékeztem!
De köszönöm, hogy leírtad, mert akkor legalább nem kellett volna keresgélnem, ha nem emlékszem!
Szóval akkor az S-On maradhat, nem fogom hiányát érezni az S-Off-nak?
Köszönöm! Még egyszer!
Ui.: jó lenne egyszer így érteni hozzá, hogy én is így tudjak segíteni! Meg hát. akkor már egy kicsit mélyebben belemenni!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Nos, újfent köszönöm!
Neki is álltam a procedúrának! UnLock meg is van! Akkor most a következő lépés a recovery? Majd mehet is fel az egyik ROM, amit próbálnék? Illetve abból a boot.img-et külön rá kell küldeni, mert különben nem indul el? Azt hiszem itt fogok most elakadni! Közben látom, hogy az s-off úgy is már csak a fizetős változattal menne, ha menne!
A HTC ToolKit-tel fel tudom rá pakolni a recovery-t (CWM-et néztem ki)?!
Akkor egyelőre eddig jutottam (a recovery-nek még nem mertem nekiállni), az UnLock meg van!
Jó éjt!
-
kvojnovics
tag
Először is köszönöm a gyors tájékoztatást!
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor elég "csupán" mondjuk a HTC-Dev-en keresztül UnLock-olni, S-ON maradhat, feldobok egy recoveryt és mehet fel bármelyik említett ROM?
Akkor mihez kell az S-OFF? Az említett ROM-ok nem igénylik a meglétét?
Magyarországon van olyan "hely", ahol korrektül megcsinálják a kamera és akku cserét? Ha igen, kb. mennyibe "fájhat"?
Értem, értem! Természetesen arra gondoltam, hogy ha meg van a Sony billentyűzetének az apk-ja, akkor azt valahova betehetem a FŐZÖTT ROM-ba a htc gyári helyett/mellett és fel tudom telepíteni/ fel fog települni?
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Felvezetés nélkül a közepébe:
Adott egy HTC One M7-es amin a következő ROM-okat szeretném kipróbálni (Maximus HD 53.0.1; MIUI; CM 12.1)! A telefon nem buherált: LOCKED; S-ON; HBOOT 1.61!
Kérdések:
1, a fentebb említett ROM-ok közül van-e olyan, amihez nem kell UnLock-olni?
2, ha nincs, a HTC-Dev után kell használnom a SunShine-t, vagy az megcsinálja az UnLock-olást is?
3, van valami "aktuális" oldal, amin össze vannak gyűjtve a dolgok és teendők (figyelembe véve a fentebb leírt telefon tulajdonságait)?
Joker1: a kamera lilul és lehet az akkut is lassan cserélni kellene; mennyiért tudom megcsináltatni és hol?
Joker2: nem néztem át tüzetesebben az összes ROM-ot, van amelyikbe "integrálva" van a Sony billentyűzete?Mint mindig: hálás köszönetem, előre is!
Kellemes estét!
-
kvojnovics
tag
válasz
g.gergo #33514 üzenetére
Helló!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak a gondok meg a bajok!
Köszönöm a hozzászólást!
Azt használom, amit ajánlottak hozzá, de ahogy már fentebb írtam, nem tudom, hogy mire gyanakodjak, miért szórakozik a bluetooth meg a wifi (mást még nem vettem észre), de ezek is elég idegesítőek?!
Bár nagyon nem értek hozzá, a firmware-re gondolta vagy a radio-ra! De passz!
Egyelőre ennyi!
Megpróbálom, kap egy "gyári" visszaállítást és meglátjuk! Vagy megpróbálok egy másik ROM-ot!
Köszönöm még egyszer!
-
kvojnovics
tag
Helló Mindenki!
Jelen pillanatban a MaximusHD 50.0.0 van fent a telefonon!
Eddig egészen elégedett voltam vele! Mostanában viszont azt csinálja, hogy elfelejti a Bluetooth eszközöket és mindig újra kell csatlakoztatni vele! Wifi eldobálja jelet, majd újracsatlakozik!
Lehet firmware gond? Melyik firmware most a legfrissebb? Találtam egy ilyet:
7.15.401.1-Combined_TWRP2840_NoWipe (40MB)
Ez most azt jelenti, hogy ez felmegy TWRP-ből?
Illetve van egy másik:
fw_7.15.401.1_NoWipe_NoRed (29MB)
Ezt így kell felpakolni:
adb reboot bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip C:\adb\Firmware_File_Name.zip
fastboot flash zip C:\adb\Firmware_File_Name.zip
fastboot rebootMi a különbség a kettő között (firmware-ek között (egyik 40 másik 29 MB))? Melyiket ajánljátok?
Köszönöm!
Szép napot Mindenkinek!
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Tud valaki valami hírt a Sense felület frissítéséről? Nagyon érdekelne!
Köszönöm!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Értem, köszönöm! Akkor próbálkozom!
Nem volt semmi gond? Simán ment minden? Van valami pontos leírás valamerre? A firmware felülírja a recovery-t, vagy marad a custom recovery? És ha fent a ROM zip-ből ki kell másolni a boot.img-t és rá kell küldeni, vagy az nem szükséges? Bocs, hogy neked intézem a kérdéseket!
Ui.: első benyomások egyébként?
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Helló!
Valaki felpakolta már a telójára: link?
Mindenképpen kell a firmware-t frissíteni? Azt írja csak ajánlott! És ha frissítem, akkor lesz visszaút a gyárira?
Köszönöm!
Lollipop, lollipop, lollipop...
-
-
-
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33036 üzenetére
Remek! Az előbb modosítottam az előbbi hozzászólásom! Az a hiba amit abban írtam, lehet azért, mert az eszközkezelőben felkiáltójeles a HTC MTP Device? Egyelőre itt elakadtam? Köszönöm!
Ha meg kézzel lépek be a bootloader-be, akkor meg:
List of devices attached - és ennyi, nem látja, pedig az eszközkezelőben ott van a My HTC rendesen!
-
kvojnovics
tag
válasz
Loboda #33034 üzenetére
Csak egy gyors kérdés: miért kell ez a firmware?
Már majdnem nekiálltam nélküle!
A reboot bootloader parancsnál azt írja, hogy: error device offline
És a legfontosabb kérdés, bár már későn kérdezem, mert már megcsináltam ezt a SunShine-t: vissza tudom állítani a gyárit: Locked, S-ON?
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Nézegettem XDA-n a főzőcskét! Van 1-2 ROM amin elgondolkodtam! Kérdésem az lenne, hogy a telefonom jelen pillanatban:
LOCKED
S-ON
HBOOT-1.57.0000,hogyan tudok erre rávarázsolni úgy főzött Rom-ot, hogy esetleg utána gyári állapotot vissza tudjam állítani, ha gariztatni kell?
A HTCDEV-es (Unlock-os része) az rendben van (mármint csináltam már párszor)! De utána ez a HBOOT-os rész megzavar (ettől függ az S-OFF nem?)!
Lényeg a lényeg: van valahol valami használható leírás a fenti tulajdonságokkal rendelkező telefonhoz, amivel úgy tudok főzött ROM-ot (pl.: ezt) feltenni, hogy utána garanciáztatás esetén vissza tudjam állítania gyári állapotokat?
Segítséget előre is köszönöm!
Elnézést kérek, ha már olyat kérdeztem volna, amit megválaszoltatok már, de ez a HBOOT verzió tényleg megzavar! Meg azt sem tudom most hirtelen, hogy ha UNLOCK-olom, akkor S-OFF-olni is kell-e ahhoz, hogy főzöttet tegyek fel, vagy elég csak az UNLOCK és Fastboot-tal rátolni egy Recovery-t és mehet!?
Szóval elnézést kérek!
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Kívácsian várom, hogy 3án ideér-e Újévi ajándékként a Lollipop!?
Szép napot!
-
kvojnovics
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: tudtok Magyarországon olyan szervizt aki ki tudja cserélni a kamerát (lilul) és olyan állapotban kapom vissza a telefont, ahogy beadtam (mert a kamerát leszámítva szép esztétikai állapotban van és más típushibája sincs)?!
Ha igen, kb. mennyibe fájna?
Köszönöm!
Szép napot és Boldog Új Évet Kívánok!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32991 üzenetére
A leírtak első felével egyetértek! Valóban! Igazad van! Nekem is ezért van még mindig HTC a kezemben! Viszont nem hiszem, hogy a rengeteg (jó néhány valóban haszontalan) widget közül éppen pont két olyan alapvető is eltűnjön a repertoárból, mint az e-mail, vagy az üzenetek! Aztán a továbbiakkal is egyetértek, ugyanis szeretem az egyszerű, letisztult, jól átlátható dolgokat! Azzal sincs semmi gond, ha bizonyos éppen trenden lévő dolgokat követ a fejlesztésekkel, ha mindezt úgy teszi, hogy mellette megőrzi az egyediségét a tömegben!
További szép napot és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
válasz
Nightfall75 #32989 üzenetére
Sejtettem! Ezzel csak az a baj, hogy így a HTC azon sajátosságait veszíti el, amik kiemelték Őket a tömegből! És így fog lassan velem együtt sok más embert is elveszíteni, akik ezen pozitív másságok miatt eddig kitartottunk és szurkoltunk a HTC mellett, a HTC-ért! Nagyon sajnálom, hogy ebbe az irányba megy el a HTC! Bármennyire is bíztam abban, hogy kijönnek a gödörből, most úgy érzem, saját maguk ássák azt! Szomorú!
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Kezembe jutott végre - ha használtan is - egy HTC One M7! Gyönyörű készülék, a liluló kamerát leszámítva! A papírjai sajnos már nincsenek meg, de sikerült kiderítenem, hogy még garanciális (persze kíváncsi leszek papírok nélkül mennyire lehet majd intézni)!
Viszont ami most nagyon zavar, mert eddig nem tudtam róla az a következő:
- sem a mail, sem az üzenetek widget nem található meg a jelenlegi szoftverben!
Tudom, hogy számtalan widget-et le lehet tölteni az "Áruházból", de eddig nagyon ragaszkodtam ehhez a felülethez!
És akkor a hülye kérdések:
- lehetséges lenne valami előző verzióból ezeknek az *.apk-ját kiszedni és kézzel telepíteni (nem értek hozzá, de gondolom nem lenne kompatibilis)?
- lehet rá esély, hogy az érkező Lollipoppal újra részét képezik ezek a Sense felületnek (van erről valami infó)?Egyelőre köszönöm!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
válasz
kirkri #32801 üzenetére
Kezdek én is ettől tartani!
Egyébként meg a telefon és köztem volt "pár" kilóméter! Így nehéz bármit is kipróbálni! Az ügy meg bonyolult! Úgyhogy abban a tudatban vettem meg, hogy teljesen rendben van! Ennyi! Ha nem sikerül megoldani, holnap délután megy vissza az előző tulajnak!
Én meg itt leszek telefon nélkül!
Boldog Karácsonyt!
-
-
kvojnovics
tag
-
kvojnovics
tag
Ez bezzeg felmegy (cm-11-20141218-NIGHTLY-m7), bár nincs rajta hang és hívásnál senki nem hall senkit! Ehhez még a boot.img-t sem kellet "bemásolni"!
Ilyenkor mi van? Tököm elhagyom!
Még szenvedek tovább, hátha lesz valami!
-
kvojnovics
tag
Igaz ami igaz, valóban régen foglalkoztam ilyen szinten vele, de ez nekem is eszembe jutott! Meg is csináltam! Ettől függetlenül a helyzet változatlan sajnos! Ugyanúgy újraindul!
Igen, gondolom, hogy semmi köze hozzá! Valószínűleg túl sok drivert próbáltam és meg van borulva már a rendszer! Megpróbálom újrarakni és az elejéről nekifutok az általad linkelt eszközökkel újrakezdem!
A fejleményekkel még jelentkezem!
Köszönöm a segítséget!
Kellemes estét!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
válasz
kvojnovics #32781 üzenetére
Végeredmény:
ROM feltelepült, viszont nem tölt be csak folyamatosan újraindul!
Ennyi! Mára feladtam!
Mégegyszer köszönöm!
Szép napot!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Eljöttem apámékhoz, itt Windows 7 van a gépen! Sokadik próbálkozásra sikerült átküldenem! Nagyon köszönöm a segítséget!
Most egyelőre azon izgulok, hogy elinduljon és hang is legyen!
Remélem nem kell többet zaklassalak!
Egyszer viszont még mindenképpen megkereslek!
Köszönöm!
További szép napot!
Kívánok!
Még egyszer nagyon köszönöm!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Most látom az eszközkezelőben, hogy van egy ONE felkiáltójellel! Szóval gondolom a driver sem jó! Windows 8.1 64bit
Kezdem feladni!
-
kvojnovics
tag
válasz
s3nsitivity #32766 üzenetére
Ehhez a részhez sajna nem értek! Gépen is kell valaminek lennie/működnie, hogy a telón működjön ez a Sideload?
Gépem felismeri! Elméletileg jó a driver!
Egyáltalán örülök, hogy idáig eljutottam vele!
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem újfent!
Sikerült odáig eljutnom, hogy látja a windows! Most viszont azt írja ki, amikor rá akarom másolni, hogy:
A fájlméret nagyobb, mint az eszköz korlátja!
Feladtam! Megpróbálok még egy gyári RUU-t ráereszteni, remélem jó (RUU_M7_UL_K44_SENSE55_MR_HTC_Europe_4.19.401.9_R_Radio_4A.23.3263.28_10.38r.1157.04L_release_353069_signed_2-1.exe) aztán meglátjuk!
Szép napot!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Ma vettem használtan egy ilyen csodát! A probléma a következő:
- gyári helyett valamelyik cyanogenmod volt rajta (ezzel még nem lett volna gond)...
- viszont, nincs hang (se csörgés, se telefon semmi)
- ha hívok valakit, csak az értesítő sávot látom minden más fekete és nem hallom a hívottat (azt most hirtel nem is tudom, hogy ő hall-e- a bootloader a következő képpen néz ki:
Tampered
Unlocked
M7_UL PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.57.0000
RADIO-4A.22.3263.14Elindítottam a recoveryt (TWRP v2.8.0.2), hogy felteszek egy másik ROM-ot, de csak a Cyanogenmodot tudta újrarakni, mert a többire hibát írt ki! Addig próbálkoztam, míg formáztam mindent és most itt vagyok telepíthető ROM nélkül és a teleón így rendszer sincs!
SEGÍTSETEK! Hogyan tovább?
A Windows 8.1 64bit nem ismeri fel, hiába mountolom!
Ebben a felállásban valami gyári ROM-ot rá tudok ereszteni?Remélem csak szoftver hiba a telefon hangtalansága!
Köszönöm!
Szép napot!
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest