Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Működik a multiplayer, teszteltük..
És ez az új Force class ez odaver.. a turetja takarit mindent.. eddig Rogue-Warriorral mentem, most húzok egy Forge-Rogue-ot..
-
dante3
addikt
Holnap jön a frissítés, kipróbálhatjuk végre a korábban bejelentett tartalmakat
: [link] -
dante3
addikt
Relics and Charms: [link]
-
Sirandrish
legenda
Én azthiszem 26 euróért vettem. Már van benne 28 órám, szóval óránként kevesebb mint egy eurót fizettem. Gondolom jön még legalább 2 act, ami megint ennyi lesz, és ez még csak egy karakter. Úgy saccolom ha csak 2 karaktert húz az ember, akkor is alsó hangon mondjuk 60-70 óra megy bele, ami óránként mondjuk 150forint...annyit azért megér end game nélkül is

-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen.. de egyelőre ez a helyzet, hogy nem tiszta mi lesz itt az endgame..
Ők kimondták hogy campaign focused, és nem diablo-szinten endgame focused a hozzáállásuk.. őszintén, ez van.. 23.99-ért vettem meg a játékot.. ha 1x jól végigjátszom meg kicsit még farmolgatok a karakteremmel akkor ennyit megért.. -
Sirandrish
legenda
Hát azért remélem itt is lesz valami end game cucc, a bossokon kívül.
Gondolok itt esetleg többszemélyes World Bossokra, vagy amit említettél, Diabloból ismert Riftekre, amiket ugye végtelenségig lehet nyomni.
Ha csak a kampány lesz mittomén 3 különböző nehézségi fokozatban, az elég karcsú egy H&S játéknál. Főleg mert minek vigyem végig legnehezebb fokozaton is ugyanazt mégegyszer, ha nem jutok vele sehova? A max szinthez sem kell majd feltétlenül, mert most is easyn játszom, 30as szinten fejeztem be, aztán mentem pár karikát a mapon, és pikkpakk 45 lettem.. -
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez felvet egy másik kérdést is.. "minek.." - egyelőre nekem úgy tűnik hogy nem mennek nagyon rá a Diablo féle életed végéig ismételhető és farmolható end game-re.. TQ fejlesztők azt nyilatkozták hogy a sztoriban, a sztori / kampány hosszúságában ÉS a kasztok variálhatóságában, kombinációiban látják az újbóli, többszöri végigjátszhatóságot..
Tehát felmerül a kérdés hogy ha van egy max level karaktered, akkor arra minek forgácsolj meg craftolj egy vagyonért fullos geart, ha amúgy azzal a karakterrel nem nagyon tudsz utána endgamezni..
Tudom hogy a TQ nem diablo. nem is kell hogy az legyen.. de craftolni meg maxos gearre hajtani akkor érdemes ha van előtted egy nemtom Great Rift / Über Boss / Nightmare Dungeon tipusú olyan challenge amit mindig lehet feljebb és feljebb tekerni ahogy maxolod ki a karaktert.. ha ez nincs és nem lesz a TQ-ban akkor minek oda gear..
-
dante3
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Craftra is kíváncsi vagyok, mennyire lehet célirányosan kovácsolni a saját elképzelésed megvalósításához?
-
dante3
addikt
Új infó, ha még nem láttátok? [link]
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Van arról valami infó hogy mikor jönnek frissítések és kb mit fognak tartalmazni?
-
Sirandrish
legenda
Drop szempontjából melyik éri meg jobban?
A mobokat a szintemre hozni, vagy emelni a nehézségen?
Sajna azon kívül hogy emelkedik a dif, semmit nem ír. Mondjuk hogy a mobok mennyivel ütnek többet, mennyivel több a HP-juk, vagy épp mennyivel nagyobb az esély hogy ritka cuccot dobnak. A mobok szintjén legalább magasabb szintü cuccok eshetnek...bár ezt se írja
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Már alig várom hogy 1 óra alatt felhuzzuk egymást " - engem már most felb..sztál nyugi...

-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Addigra lesz multi és felhúzlak powerlevel meg agyontápollak cuccal.. aztán együtt megsütjük Pan-t bacon oliva piritós
-
Sirandrish
legenda
Sehogy se tudtam megoldani, ezért újraraktam a játékot egy másik meghajtóra. Mostmár előlről tudom kezdeni. Kicsit kiábrándító ez így ebben a formában.
Most lesz*rom mert 10 óra, ráadásul még nagyon a játék elején vagyunk, de majd ha egy szénnétápolt karakter is így végzi, akkor szomorú leszek.
2025ben azért nem ezt várnám... -
savior
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem hardcore modban jatszottad?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Amúgy ilyenkor mivan? Töröltem a mentést, újraraktam a játékot, de a play gomb szürke...azt írja hogy korruptálódott a save...újrakezdeni se lehet..
Megvettem 26euroért, és nem elég hogy 12 óra játék ment a levesbe egy áramszünet miatt, de soha többé nem tudok játszani?
-
Sirandrish
legenda
Hát ez komoly!
Épp Skyllat ütöttem, amikor elment az áram! Aztán olyan szinten elszállt a mentésem, hogy nem tudom betölteni...sőt...a "Play" gomb szürke. Ír egy megoldást amit megcsináltam, de ugyanaz..
Még új játékot se enged kezdeni, nah nem mintha most egyből nekiugranék, de azért ez így vicces.. -
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
énmontam...
-
Sirandrish
legenda
Nah Hippokampust is lenyomtam vagy 15ször...a saját cuccát eldobta vagy 6szor, de mást nem...irigy g*ci ezis
-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
szintén
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hippokampusz dob elég jó eséllyel epiket.. leginkább a saját szar kaszáját..
És igen, ha gearből birod akkor érdemes vagy a mob alapszintet emelni vagy r
tenni +2-3 szintet.. ami megy..Kadala / Mistery vendor : Pantheros the Scavenger (northeast of the Farmland Crossroads waypoint)

-
Iramirez
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb itt tartunk mi is
Pan fexik, Glaukos pipa,de a többi szörnyhöz boss hoz meg gyenguszok vagyunk.
gyurunk. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ez nagy biznisz...3800ba van újra leidézni Pan-t, amit dob az meg összesen ér 4000et

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg gondolom emelni kéne a mobok szintjét hogy jókat adjon pl Pan..
-
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Level 45-ig lehet most épp felmenni.. lehet geart farmolni.. illetve.. lehet csak nem érdemes..
Farmolhatod a bossokat, Pan meg a Hippokampus jól dob, és mindent el lehet adni, és abbol a mistery vendornál lehet Kadalázni (gondolom előtted jól ismert hogy mire gondolok
..) - de asszem a level cap megy majd még feljebb, tehát én azt mondom ha van egy elfogadható geared akkor goldot halmozz.. másnak most nincs értelme.. -
Sirandrish
legenda
Nah a "végére" értem. Lv 30 lettem és olyan 10% hijja a 31.
Jól sejtem hogy nem lehet geart farmolni? Mármint hogy nincs hol és mit? -
granini
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdekes semmi ilyen problémába nem futottam bele.. pedig toltam bele eddig már vagy 40-50 órát.. azt új Act kontent meglepően hosszú volt

-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jólvan..15 restart, meg fileellenőrzés után megérkezett az öreg
-
Sirandrish
legenda
Tök kafa ez az early acces.
Kinyírtam Pan-t...beszélnem kéne Glaukossal, csak ő elfelejtett megjelenni
Játékot többször újraindítottam, ráeresztettem egy fileellenőrzést, de Glaukos csak nem akar előkerülni...
Akkor ez most gatya?
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
Van egy lezárt bejárat a "Vineyard Entrance" teleporttól balra a térképet nézve.
Hogyan lehet ide bejutni?
Köszönöm! -
granini
őstag
Én pl nem mentem rá egyből, visszamentem pályaszakaszokra, farmoltam, szinteztem kicsit, használtam goldot hogy "kadalázzak" a vendornál aki random cuccot ad, és akkor mentem a Griffre amikor kb szintemhez méltó sárga cuccaim lettek.. meg a mechanikájára oda kell figyelni, és az AOE effektjéből kfutni, kidodgeolni, stb.. le lehet hozni
-
M0ng00se
őstag
végeztem a sztorival, nekem eddig nagyon bejön a cucc
-
wjbhbdux
veterán
Megosztották a fejlesztők a terveiket a fejlesztés menetéről: [link]
-
M0ng00se
őstag
a crit rate rendesen működik?
már 77% a global crit rate-em de érzésre nincs ennyi -
Piistii
tag
Jó játék lett 23 eurót megér bőven . Van infó mi mindent akarnak még belerakni ? Ilyen roadmap szerűség
-
Iramirez
senior tag
Nah elvileg van vmiféle kezdetleges multira lehetőség..
-
savior
őstag
Nekem ryzen 1600, rx570 es 16 gb rammal eldöcög a játék. Messza az ajánlott alatt van, de low grafikán még éppen játszható.
-
M0ng00se
őstag
5600X
-
M0ng00se
őstag
hi all,
szombat ota tolom, eddig nekem nagyon bejon
tetszenek a fejtorok is, nem rag mindent a szadba
grafika is eleg penge, lassan tenyleg le kell valtanom a 3060-at -
Stockbauer79
tag
UI mérete nem változtatható? Nem találom sehol a beállításokban.
-
montana92
tag
Az early access keretében kb hány órányi játékidőt kap az ember?
-
Kint van az early access.
-
savior
őstag
Epic storeban tegnap a Titan Quest 2 Playtest nev alatt egybol lehetett tolteni.
-
wiggen123
senior tag
Még mindig adnak hozzáférést. Tegnap este pár óra alatt küldték.
-
Reméljük legalább olyan jó játék lesz, mint az első rész.
-
Sunrider987
aktív tag
Kuldtek, az elso act jatszhato a karaktert kb lvl 6ig lehet huzni, jonak tunik, de keves/rovid egy atfogo velemeny nyilvanitashoz. Varjuk az early accest szeretettel.
-
savior
őstag
A Steam oldalan lehet jelentkezni tesztre. Allitolag meg ma kikuldik a meghivot 10k embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: