- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
capulet75 #31401 üzenetére
Na jó, mostantól ignorállak.
Mert ennyi erővel a falnak is magyarázhatnék.Kék szalagos képem van a 2007-es FIAP-on de valószínűleg nincs fogalmam a fotózásról.
Mesélj még.
Az akkori nyereményből van a DSLR gépem.
A telefonom meg tudod honnan van?
A Logoutomba bele lehet nézni és kiderül. Mindent lépcsőről lépcsőre építettem fel és mindenem használt. 70ezerért vettem a One-t anno és előtte 75-ért eladtam a Note 2-m. És így tovább visszafelé +/- 5 vagy 10 ezres ugrásokkal egészen 2010-ig ahol az elsőt nyertem az AXN-től.
De te jobban tudod gondolom ezt is.Nokiákat meg nem kell magasztalni. Csili vili sok megapixeltől nem lesz semmi nyerő.
Ha még most se tudtad felfogni akkor sajnállak.
Leírom még egyszer és annyi.
Egy felső kategóriás telefon simán hozza a kompakt gépek nagy részét ha elhiszed ha nem, te dolgod.
Persze van kivétel nem is egy. De az általad emlegetett 20 ezres katóriában amivel erősebbek az az optikai zoom és semmi más. Nem lesz benne neked semmi extra optika vagy szenzor. Ergo ha olyan kompakt gépet akarsz ami jobb az már megint a minimum 40ezeres kategóriába esik.
És nem hiszem ha az emberek megvesznek egy telefont ahogy mondtad 140 ezerért akkor még annyira akarnának költeni egy kompakt gépre mellé.Mondtam, ha neked belefér és mindig elfér nálad akkor jó neked.
Nekem nem fér bele. Most azért használok G2-t mert nyertem rajta olyan 20ezer pénzt az 1:1-es cserén így ha kijön az M9 kevesebbet kell részletre vennem..
Így nem, nem fér bele még egy gép is mellé. Sőt ahogy mondtam el se férne nálam.
És ahogy mondtam az emberek 80%-a nem hord magánál több dolgot.
Lehet te vagy a kivétel, egészségedre.Na kiszálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Bluetooth hangszórók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest